eşim kanser

Kanseri yenmek zor ama imkansız değil, moralinizi hep iyi tutun.

Allah acil şifalar versin.

Bu iyi haber ....
İlik nakli olması çok çok iyi .
İnşallah daha iyi haberlerini de yazacaksın bizlere arkadaşım.

ALLAH tez zamanda hayirlisi ile acil sifalar verir insaALLAH, esinizi size ve tüm sevdiklerine bagislar insaALLAH.
derdi veren dermaninida verir elbette siz ALLAHa siginin bol bol dua edin.
müminin silahi dua dir,
müminin mümin kardesine edilen dualar kabul olur insaALLAH...

Gecmis olsun..guzel haberlerinizi bekliyorum.insallah tez zamanda sagligina kavusur esiniz ve mutlu yuvaniza geri donersiniz..dualarim sizinle

Rabbim yardımcınız olsun.ACİL şifalar diliyorum.morelini bozma herşeyin iyi olacağını düşün ve sabır et.

son durum ne acaba? rabbim şifasını versin inşallah

size acil şifalar diliyorum.. Allah onu size bağışlasın.. erken teşhiste tedavi + moral çok önemli.. ve hastanın mücadeleden vazgecmemesi lazım.. bunun için hep yanında olacağınızdan şüphem yok.. Biz babam için çok geç kalmıştık.. mideyi bırakın yemek borusu bile yoktu.. eve götürün dua edin dediler.. hep moral verdik.. bu adam su içemez dedikleri babam 2 yıl olmayan midesine yemek yedi.. tıp sustu.. doktorlar sustu.. yanında güçlü durun ona hastaymış gibi davranmayın... durumu umut verici olmasa inanın pek tutmuyorlar hastanede .. eve götürün dua edin diyorlar işte (

Rabbim dayanma gücü,sabır ve en acilinden şifasını versin inşallah canım

Raabim eşinizi size bağışlasın...... çok acil şifa diliyorum........

bir derdim var kısmında neler neler okuduk bugüne kadar, en acısı bu oldu!
Rabbim tez zamanda şifa versin. sabredin ne olur, Allah'a sığının, bol bol dua edin.
herşey Allah'ın elinde. hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.

Ay canım benim.:26:
İnşallah düzelmiştir tüm sayfaları okuyamadım ama. Tahmin edebiliyorum ne kadar kötü bir şey olacağını.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…