eşim kanser

canım RABBİM eşini sana ve sevenlerine bağışlasın
RABBİM gani şafasından versin acil şifalar versin sağlık versin atlatır umarım tez günde eski sağlıüına kavuşur AMİN
ALLAHIM yar ve yardımcınız olsun AMİN

uzuldum canim Allahim acil sifalar versin... rabbim sabirlar versin guclu olmalisin.... benim halam da kanserdi simdi cok sukur iyi tabiiki halen tedavisi suruyo.... tip cok gelistti canim artik herseyin tedavisi var butun kalbimle inaniyorum esiniz iyi olacak, sizde inanin buna :)

Rabb'im tez zamanda şifa verir İnşallah. moral çok önemli biliyorsunuz. Annemin yakın arkadaşının kocası da bağırsak kanseriydi iyi bir bakım yüksek bir moralle üstesinden geldi çok şükür İnşallah sizin de güzel haberlerinizi alırız. Ümit etmek her şeydir...

Allahım acil şifalar versin inşallah, tez zamanda el ele çıkarsınız hastaneden ve bir ömür boyu özel günlerinizi birlikte kutlarsınız. Canım benim bende moral diyeceğim tabii ki bir de ayağa kalktığı zaman çalışmaya devam etsin çalışmak insanı güçlendiriyor, eniştem akciğer kanseri ameliyat oldu 9 yıl oldu sonra beyne metastas yaptı beyin ameliyatı da geçirdi ve hala çalışıyor, çünkü üretmek, çalışmak insanı hayata bağlıyor ama hasta eve kapansın derseniz olmaz tabii hastaneden çıkar çıkmaz değil ama istirahat süreci bitnce işine geri dönsün bir de patronumdan bahsedeyim, bağırsak kanseri teşhisi konup ameliyata gidiğinde tüm iç organlarını karın boşluğundaki aldılar, sonra akciğere metastas yaptı, ameliyatını oldu Onun da 10 yıl oldu hala kemoları devam ediyor, hergün işte her şeye karışıyor :)) yani hırsları Onu ayakta tutuyor, kızmayın bana hastalıkla uğraşırken ne hayat hırsı demeyin gerçekten arkadaşlar hırslarımız ümitlerimiz bizi hayata bağlıyor şunu yetiştirecem buna laf söyliycem o işi bağlıycam derken güçleniyoruz hayata karşı ben bunu hayatımdaki bu 2 kişide gördüm. Umarım sağlık haberlerinizi tez zamanda alırız. Bu arada eniştem ilk hastalandığında kızı nişanlıydı doktorlar aman dediler düğün için yazı beklemeyin hemen yapın yazık görsün babanız dediler kuzenim evlendi 2 çocuğu oldu, yani Allahtan başka kimse ömür biçemez. Sağlıkla kalın.

rabbım acıl sıfalar versın ınsallah doktorlar ne dıyor sakın umudunuzu kaybetmeyın benım 70 kusur yasındakı babaannem kanserı tamamen yendı sız dusunun artık rabbım onu sıze bagıslayacaktır bu arada sık sık ya şafi ısmını zıkredın aklınıza geldıkce ve fatıha okuyun fatıha sıfadır allaha sıgının rabbım yardımcınız olsun amin

ben de üstüste 2 kanseri atlattım.22 kere kemoterapi aldım. inanç ve dua nın yanında mücadele de etmelisiniz dinen de yılmak doğru değil . günde 5 koca bardak taze sıkılmış meyve suyu içerdim nar,havuç,elma karışık sonra kusardım tabi, katı yiyemediğim için etsulu çorbalar sıvık bebe bisküvisinden mamalar yerdim. inanın geçiyor ve bu tür sıkıntılar insanı olgunlaştırıyor, refakatçi olarak sürekli eğlenceli şeylerden bahsedin ziyaretçi kabul etmeyin ayıbı gayıbı yok özellikle yaşlı ve çocuklardan uzak dursun.komik videolar seyredin,komedi dizileri seyredin ben o şekilde vakit geçirmiştim. Allah acil şifalar versin...

Allah ım şifa versin canım..

merhaba ne diyceğimi ne yazacağımı bilmiyorum.. bayadır üyeyim siteye sürekli takip ettim ama hiç cvp yazmadım konu açmadım yazmayıda konuşmayıda beceremiyorum herhalde... şuan istanbulun göbeğinde bi hastane odasından yazıyorum eşim uyuyor bugün kemoterapi aldı yorgun .. ben yazıyorum ama ne yazıcam bilmiyorum yanlızım Rabbime anlatıyorum.. çok zor.. 80 küsür gündür hastaneden çıkmadık ... şimdiden okuyan güzel dilek gönderen dua eden herkesden Allah razı olsun hepinizi öpüyorum.. BeğenEfla, KoYu_MaVi, Ikizler39 ve 5 diğer kişi bu mesajı beğendiler. Alıntı ile Cevapla .
------------------------------------------------------------------------------

Güzeller güzelii rabbim verdi derdin dermaninida verir insallah.... Ümütinizi yitirmeyin cnmm insallah dez zaman icinde iyilesir...
Duam sizinle cnm.... allahim yar ve yardimcin olsunnn....
allaha emanet ol....

namazımda dua edeceğim rabbim tez zamanda şifa versin bol bol şifa ayetlerini oku ALLAH yar ve yardımcın olsun sizi hiç ayırmasın bende sizi öpüyorum güçlü olun eminim iyileşicek..

Rabbim size acil sifalar versin iki şifanin birini size versin moralinizi yüksek tutun hem bakın burda bir sürü kişi sizin için dua etti efendimiz buyuruyor ki muminin mumine ettiği dua en çabuk kabul olunan duadir. Her ağızdan dua isteyin kimin duasinin kabul olacağı belli olmaz ben çevreme söylecegim sohbetlerde dua isteyeceğim rabbim size şifa versin.

Allah tez vakitte şifa versin

Güçlü olacaksınız, şu an ona sizden yakın kimse yok

İyileşmeye inanın, duayı hiç eksik etmeyin

Çok geçmiş olsun Rabbim Şifa versin Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…