- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
Hayır bizim kapıdan girince salon var kapının önünde duruyor bildiğiniz izledikteee dış kapıdan sizi nasıl duyacak?
dinlemek için kulağı kapıya dayamak gerekmiyor mu ayrıca?
Ya gözümle görümce şok oldumtuhaf o ne öyle meraklı kvdeler gibi kapı dinlemek. Erkege hele hiç yakışmaz
Ben olsam kapıyı çat diye açıp düşürürdümne utanırdı beee
Bile bile açmadım çünkü bidaha denk gelirsem işime yarayacak konuşmalar yapıp leyhime çevirirmBen yalanını yakaladığım insandan iğreniyorum.
Hayır bizim kapıdan girince salon var kapının önünde duruyor bildiğiniz izledik
Bakın salon var dış kapı salona giriliyor asansör de bizim evin karşısında sol tarafta yani biri asansöre girip çıkarken görebiliyorum deliktenevinizin içinde mi asansör, ben anlamadım.
Sen de az şeytan değilmişsin. Hiç aklıma gelmezdiBile bile açmadım çünkü bidaha denk gelirsem işime yarayacak konuşmalar yapıp leyhime çevirirm
Bakın salon var dış kapı salona giriliyor asansör de bizim evin karşısında sol tarafta yani biri asansöre girip çıkarken görebiliyorum delikten
Hayır bakın biz dış kapıdan girdik mi oturulacak odaya salona giriyoruz biz o odada otururken oda kapısının arkasından dinliyormuş gibi düşünün ama eve giriş kapısının arkasından dinliyoryani eve giriyor. sizi dinliyor. sonra geri çıkıp sizi mi arıyor?
O dinlerken siz kapıyı açıp ne yaptığını sorun.
Kapı dinleyen erkek de ilk defa duyuyorum
yok bence bir daha yakalarsan bozucak bir hareket yap çünkü ilerde kullanmak istediğinde nerden çıkarıyosun telefona bakıyordum vs gibi şeyler uydurup seni boza bilir ama baskın yapar yakalarsan far görmüş tavşan gibi kalır
Ya bunun yanında böyle oldum kaç kere annesinin konuşmasını telefondan silipte Turkcell online işlemlerden yakaladım 2 hagtadır annemle konuşmuyorum diyor ama konuşup silşyorA
Sen de az şeytan değişmişsin. Hiç aklıma gelmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?