- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
Bile bile açmadım çünkü bidaha denk gelirsem işime yarayacak konuşmalar yapıp leyhime çevirirm
Bu gidişle ses kaydı almak için eve böcek, kayıt cihazları filan yerleştirir mazallah...
Allah allah ne duymayı bekliyor ki cok şaşırdım cok ayıp.büyük guvensizlik insan kocasına da guvenemeyecekse artik...ben olsam kapıyı acar sen ne yapmaya çalışıyorsun diye rezil ederdim
Valla bidahikine yapıcam kalakalsın misafir varken
Ama böyle duyması zor değil mi,çelik kapıyı açınca bizde de koridor var sonra salon geliyor önce çoğu evde böyle dışarıdan birisinin sesimizi duyması zor olur eğer bağıra bağıra konuşmuyorsak,çok mu ince sizin kapınız anlamadım hiç.Hayır bakın biz dış kapıdan girdik mi oturulacak odaya salona giriyoruz biz o odada otururken oda kapısının arkasından dinliyormuş gibi düşünün ama eve giriş kapısının arkasından dinliyor
Televizyon sesi bile duyuluyor bizim kapının dışından şimdi dinliyorum deneyeyim dedimAma böyle duyması zor değil mi,çelik kapıyı açınca bizde de koridor var sonra salon geliyor önce çoğu evde böyle dışarıdan birisinin sesimizi duyması zor olur eğer bağıra bağıra konuşmuyorsak,çok mu ince sizin kapınız anlamadım hiç.
Çelik kapı direk salona açılıyormuş. Yani koridor sonra tekrar oda kapısı falan yok. Direk olarak Çelik kapıdan girince salon var :)Ama böyle duyması zor değil mi,çelik kapıyı açınca bizde de koridor var sonra salon geliyor önce çoğu evde böyle dışarıdan birisinin sesimizi duyması zor olur eğer bağıra bağıra konuşmuyorsak,çok mu ince sizin kapınız anlamadım hiç.
Konuşma sesine alıp dinledim dışarıdan bariz duyuluyorAma böyle duyması zor değil mi,çelik kapıyı açınca bizde de koridor var sonra salon geliyor önce çoğu evde böyle dışarıdan birisinin sesimizi duyması zor olur eğer bağıra bağıra konuşmuyorsak,çok mu ince sizin kapınız anlamadım hiç.
Evet böyleÇelik kapı direk salona açılıyormuş. Yani koridor sonra tekrar oda kapısı falan yok. Direk olarak Çelik kapıdan girince salon var :)
Sana almasını istediğin bir hediye falan varsa laf arasına onu da sıkıştırValla bidahikine yapıcam kalakalsın misafir varken
Hayır bana sürekli acitasyon yapıyordu annemi özledim annemle konuşmuyorum diye bende merak ettim baktım göremeyince bide Turkcell’den baktım böyle yani yoksa alıpta didik didik bakmam gelen aramalarını bile açmamCep telefonunu karıştıran kadınlara inat kapı dinleyen erkekler.
Cep telefonu karıştırmak normal karşılanıyor burada öyleyse kapı dinleyen erkekte normaldir.
Yalnız ben olsam zınk diye açardım kapıyı. Çok gülerdim çoookkk.
O kadar çok açıklama yapmak zorunda kalmışsın ki evin planına hâkim oldum resmenEvet böyle
Ay nasıl şok oldum kuzenim de şok oldu benim kocam da yapıyor mu diye dikkat edecek bidahakineSana almasını istediğin bir hediye falan varsa laf arasına onu da sıkıştır
Ya bunun yanında böyle oldum kaç kere annesinin konuşmasını telefondan silipte Turkcell online işlemlerden yakaladım 2 hagtadır annemle konuşmuyorum diyor ama konuşup silşyor
Evet yaO kadar çok açıklama yapmak zorunda kalmışsın ki evin planına hâkim oldum resmen
Ben dedim evet öyle yapıcamBi arkadasinda Dedigi gibi lehine Cevir, Kocami şöyle seviyorum, ailesini böyle seviyorum de, ballandırda ballandır:)
Sen durumu lehine çevir. Eğlenceli bile olabilirAy nasıl şok oldum kuzenim de şok oldu benim kocam da yapıyor mu diye dikkat edecek bidahakine
Çok yaygın değil ya ondan kafa karışıklığı oldu heralde :))Evet yainanmadılar gibi geldi ama dış kapıdan salona girmek normal bişry bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?