Eşim kapıyı dinliyor :o

Neden peki?
Ne duymayı umuyor olabilir?
Sorunlarınız var mı?

İtici bir davranış.
Ama şimdilik sessiz kalıp durumu lehe çevirmek ve onu rezil etmek en güzeli olurdu.
Utandırın,yerin dibine geçirin

Neden peki?
Ne duymayı umuyor olabilir?
Sorunlarınız var mı?

İtici bir davranış.
Ama şimdilik sessiz kalıp durumu lehe çevirmek ve onu rezil etmek en güzeli olurdu.
Utandırın,yerin dibine geçirin

bu kadar anlamayacak ne var ben de onu anlamadım
Kendisi ne zaman evlerine gitsek biricik anneciğiyle ya yatak odasına kapanıp ya mutfağa kapanıp fısır fısır konuştukları için ve orda ne konuşuyorlarsa bilmediğimden aynısını benim de yapacağımı düşünüyor galiba

hırsız evınden pust avradından korkarmış , senın koca tamda bu ,

sen annenle ne konuşuyorsun deseydın ,

Valla karsılıklı sinsilik ediyorsunuz bence.. sizin de tavrınız hos değil,yuzune vurmadım sonradan kullanmak için diyorsunuz.. bu kadar hesapçı davranmayı sizden öğrendi belki de..

Valla karsılıklı sinsilik ediyorsunuz bence.. sizin de tavrınız hos değil,yuzune vurmadım sonradan kullanmak için diyorsunuz.. bu kadar hesapçı davranmayı sizden öğrendi belki de..
Ya yaptığı normal bişey değil ki hem eminim yüzüne vursam o ona da bi bahane bulur beni suçlu furuma düşürür

Ay anlatış şeklinden kafamda canlandırma sonucu komiğimé gitti kendi kendime güldüm.
Hoş değil eşinle konusabilirsin.

Ne sessiz eşin varmış ahahahahah benimkinin gelişi apartman kapısından belli oluyor pat pat pat merdivenden çıkışı ahahahahha hayatım nasilsin gel duydun nasılsa kapıdan muhabbetimizi sen ne düşünüyorsun bu konuda de bakalım ne diyecek

var böyle tipler.Artık karaktermi aile yetiştirmesimi bilmiyorum.Sebepsiz yalan söyleme gereği saklama halleri.Bazen amaçlı bazen amasız.Mesela annesi ile konuşmasını saklıyor.Sebep?Ne olabilir bilseniz?Ama saklıyor işte kendince size karşı prim yapmaya çalışıyor belkide.İlginç bir tip belliki.Onun durum bellide siz bu bilgi ile ne yapacaksınız onu bilemedim :)

Koca adama bak öbür dünyada kulakları uzayack

benim ruhu işsiz babam da mutfak kapısını dinler hep
daha iki gün önce annem kapıyı açtı, koca adam yere kapaklanıyodu az kalsın
rezil olup olup gene dinler valla çözümü yok seneleeerdir böyle
çay bahçesine gideriz, bak yan masada adamla kadın böle böle dediydi der biz annemle dumur kalırız
ama başka zaman burnundan kıl aldırmaz

geçen gün annemle konuştuğumuz da onun bi arkadaşıydı yani nesini merak ediyosa
rahmetsiz kalasıca anası da öylece kapı dinlerdi. ne yaptıysak çare bulamadık o yüzden takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…