- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
Sen durumu lehine çevir. Eğlenceli bile olabilir
Zaten mesela oturduğum koltuktan kapı deliği görünüyor ve sitenin ışığı yandı mı orası beyaz oluyor belli oluyor bundan sonra hep öyle yapıcamonu anlayınca kımle konuşunca bırden çok guzel şeyler anlatmaya başlayın bakalım neler olacak...
Olabilir :)Çok yaygın değil ya ondan kafa karışıklığı oldu heralde :))
bu kadar anlamayacak ne var ben de onu anlamadımyani eve giriyor. sizi dinliyor. sonra geri çıkıp sizi mi arıyor?
Neden peki?
Ne duymayı umuyor olabilir?
Sorunlarınız var mı?
İtici bir davranış.
Ama şimdilik sessiz kalıp durumu lehe çevirmek ve onu rezil etmek en güzeli olurdu.
Utandırın,yerin dibine geçirin
Kendisi ne zaman evlerine gitsek biricik anneciğiyle ya yatak odasına kapanıp ya mutfağa kapanıp fısır fısır konuştukları için ve orda ne konuşuyorlarsa bilmediğimden aynısını benim de yapacağımı düşünüyor galibabu kadar anlamayacak ne var ben de onu anlamadım
Kendisi ne zaman evlerine gitsek biricik anneciğiyle ya yatak odasına kapanıp ya mutfağa kapanıp fısır fısır konuştukları için ve orda ne konuşuyorlarsa bilmediğimden aynısını benim de yapacağımı düşünüyor galiba
Hayır bakın biz dış kapıdan girdik mi oturulacak odaya salona giriyoruz biz o odada otururken oda kapısının arkasından dinliyormuş gibi düşünün ama eve giriş kapısının arkasından dinliyor
bu kadar anlamayacak ne var ben de onu anlamadım
Ya abla desek nolcak üste çıkmasını biliyorlar işimiz gücümüz YÖK seni mi konuşcaz fesatsın diyip geçiyorlarhırsız evınden pust avradından korkarmış , senın koca tamda bu ,
sen annenle ne konuşuyorsun deseydın ,
Ya yaptığı normal bişey değil ki hem eminim yüzüne vursam o ona da bi bahane bulur beni suçlu furuma düşürürValla karsılıklı sinsilik ediyorsunuz bence.. sizin de tavrınız hos değil,yuzune vurmadım sonradan kullanmak için diyorsunuz.. bu kadar hesapçı davranmayı sizden öğrendi belki de..
Ya abla desek nolcak üste çıkmasını biliyorlar işimiz gücümüz YÖK seni mi konuşcaz fesatsın diyip geçiyorlar
yani eve giriyor. sizi dinliyor. sonra geri çıkıp sizi mi arıyor?
HahahahaKapıdan net duyamazsın buyur yanımıza oturda dinle diye mesaj atın birdaha yaparsa.
Koca adama bak öbür dünyada kulakları uzayackKocamın bi kaç kere de kapıyı dinlediğine tanık olmuştum annemle telefonla konuştuklarımızı biliyordu bugün kuzenim geldi oturduk konuşuyoruz o dert anlatıyor ben dert anlatıyorum kapının deliğinden de sitenin sensörü yandı mı belli oluyor ben de her seferinde tedbirliyim bakıyorum o delikten bi baktım kocam kapının önünde bizi dinliyor baya baya baktım dinliyor 5 dk geçti duruyor kapının önünde hareket ettikçe sensörlü olduğundan ışık kapanıyor sonra beni aradı ben asansördeyim kapıyı açsana diye kapıyı açtım asansörün önünden geliyor ben bu adama ne yapayım Allah için bana söyleyin hiç bozuntuya vermedim sonra ellimde kullanırım diye bu huyunu ama akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?