Eşim, kardeşim ve annnem

Yav adam niye özür dilesin köye şoförlük yapınca iyi damat erken dönmek isteyince kötü damat olmuş bence eşin haklı covidli anan kardeşin seni küçük bebeğinle eve niye alıyorlar sen niye gidiyorsun bence ailenle bu kadar birlik olmamalısın döndüğün yer kocanın yanı
 
Kız kardeşinizi zorla mı götürdünüz madem geç dönmek istiyormuş otobüsle dönseymiş.. hastaymış adam ne yapsın? Hiç kusura bakmayın ama elinizdeki bebekle covidli birinin evine gidip yemeğine yardım etmek nasıl bir mantık.. çok düşünüyorsan kardeşini evünde yap kapısından bırak.. eşiniz haklı bu konuda.. neyin özrünü dilesin adam hastaydım özür dilerim mi covidli kızınızın yanına çocuğumu ve eşimi gönderdim özür dilerim mi?
Yani insanları anlamak güç gerçekten..
 
Eşiniz yüzde Bİ haklı. O sizi özür diye zorlasa hoşunuza gider mi? Artık aileniz eşiniz, birincil olmayan kişiler için eşinizi üzmeyin, alındırmayın ve kırmayın. Hatta bana kalırsa gidin ve haksızlık ettim diyip gönlünü alın. Kızkardeşlerinizin tavırları cühelaca ve ergence.
 
eşiniz yüzde yüz haklı. her bayramı sizin ailenizle geçiriyormuş ben kendi ailemle bile her bayramı birlikte geçirmiyorum. buna rağmen adam hasta (ki ateşi düşmemiş belli yani covid olduğu) bir iki gün erken dönmek istemiş. buna tavır yapan kız kardeşimle asıl ben konuşmazdım bir daha. benim eşim hasta olup erken dönmek isteyecek ben 1-2 gün daha kalalım diyip kız kardeşimi düşüneceğim.. olacak iş değil. ortada bir de minicik bebek var, kimsenin düşünmediği. covid olan eşiniz rahat edemeyip erken dönmek isteyince ilk seferde kabul etmeyen siz covidli kız kardeşinize bebeğinizle yemek yapmaya gidiyorsunuz. bir oturup düşünün Allah aşkına.. kan bağını kenara koyup haklıyı haksızı ayırt edebilirsiniz bence. asıl özür dileyecek olan anneniz ve kardeşiniz - adam covidliyken surat yaptıkları için-
 
Kesinlikle eşiniz haklı… ve baya baya aileniz için eşinize baskı kuruyor gibisiniz. Benim eşim bayram iki gün durmaz bizde sizinkini başınızda taşıyın adam gayet güzel her bayram gelip ailenizle geçirmiş biraz şımarıklık yapmış gibi sizinkiler, sizde objektif olacağınıza ailenizi tutuyorsunuz yanlış yapıyorsunuz.
 
Doktora dedik covid olma ihtimali varmı diye değildir dedi yoksa bebeğimiz olduğunu söyledik. Kız kardeşimin pozitif çıktığı gün 6. günüydü neredeyse eşimin negatif ihtimali bile vardı. Evet kendini muhafaza etmedi zaten aynı gün birlikte köye gitti annem ve kız kardeşlerimle zaten orda öyle bir ortamda yoktu. Ailemle planlı arife günü olmasa kesinlikle gelmezdi eşim.
 
Son düzenleme:
bu nasıl saçma bir yorum. erkek anasıyla geçirirken erkek anneleri gelinlerin ellerini mi öpüyor. vah ki ne vah bu zihniyete
 
Eşiniz haklı. Kendi aileniz de olsa mesafe iyidir.
 
3. Gün geri eve döneceğini rahat edemediğini dedi ve ben 1-2 kez bir gün daha kalalım diye ısrarcı oldum
Siz var ya iyi ki erkek degilsiniz bu ne ya hani kötü ve aileci kocalar olur ya onlar gibisiniz ayni. Adam hasta tabii ki evine gitmek isteyecek.

Ayrica tüm yazdıklarınızı "doğru" anladiysam eşiniz tamamen hakli
 
Siz var ya iyi ki erkek degilsiniz bu ne ya hani kötü ve aileci kocalar olur ya onlar gibisiniz ayni. Adam hasta tabii ki evine gitmek isteyecek.

Ayrica tüm yazdıklarınızı "doğru" anladiysam eşiniz tamamen hakli

Birde eminim orda kimse esiyle dogru dürüst ilgilenmedi hastayken. Kendi esi bile ailemi memnun ediyim diye ortalarda dönüyor
 
Kovid pozitif kardesinin evine niye bebekle gittin ?
Benvde kocid gevirdim evde tekt8m d9ktora gittim pozitif cikti .ilk gunler yemek yoktu disardan bikere soyledim yiyemedim sonraki 4 gun hep meyve yedim.

Ayrica adam jasta tuvaleti suyu bile olmayan evde ne yapsın ,evine gidip dinlenmek istemekte hakli
 
Ay bi de adama özür diletmeye mi çalışıyosun

Sabır küpüymüş adam , bu kadar aileci olmayın adalet teraziniz bozulmuş
 
Ben de bayram sonu ateşlendim,yerimden kalkamadım. Ateşten uyuyup durdum. Hastaneye gittik sonra falan neyse o halde beni hadi memlekete gidicez diye götürmeye kalksa biri suratına hapşururdum.
Bir de araba kullanıcam falan.
Bir de tuvaleti,suyu olmayan yere götürmeye kalkacaklar abov.
Demem o ki haksızsınız
 
Neden bebekle kardeşinize yemek yapmaya gittiniz. Yazık değil mi bebeğe. Aç açıkta mı kaldı kız.
Neden 3 gün köyde beraberce kalıp hemen ertesi gün kahvaltıya surat asan kardeşinizi çağırdınız? Yazık adama ya. Hem hasta hem surat yemiş hem karısı ertesi gün sanki çok geçmiş gibi baldızını çağırmış.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…