Eşim, kardeşim ve annnem

Ateşlendiği halde sizinle köye geldiği için eşin hatalı.
Tam planlandığı gibi 3.gün dönecekken üstelik hastayken anneniz hazretleri kalın diye ısrar ettiği için ona cevabını vermediği için eşin hatalı.
Kız kardeşin arabada tavır yaptığı halde ertesi gün o kızı kahvaltıya çağırmanıza müsade ettiği için ve o masaya oturduğu için eşin hatalı.
Kız kardeşin kovid olduğu halde senin ve bebeğinin o eve gitmesine izin verdiği için eşin hatalı.
Son derece bencil bir insansınız! Eşinin yerinde olsam annesini emmeyi bırakamayan bu kadınla hemen boşanırdım. Net.

neden birbirinizi bu kadar sıkboğaz ediyorsunuz. koskoca adam hastayım gidicem diyor, aileniz buna bozuluyor. kardesiniz hastaneye gidiyor esiniz bozuluyor. yoruldum okurken

Esinizde kendimi gördüm sen fedakarlik yapıp o köhne köye gidersin işlerine koşarsın bir gün aksatırsın hemen satarlar. Bu insanlara köylü kurnazlığı deniyor. Ben eşine de tavırlarına da hak verdim. Afferin enişte !

Seviyorum sadece araları iyi olsun istiyorum.
Sizin ailenizle bir damadın arasının iyi olmadı mümkün değil çünkü memnuniyetsiz ve benciller. Siz de onlar gibisiniz. Bu kafayla giderseniz kocanız boşar sizi gerçi sizin için belki iyi bile olur gider ailenizle bir arada mutlu mesut yaşarsınız

Esin sonuna kadar hakli her bayram esinizi koye götürmeniz asiri sacma adamin sıkıldığını bile bile o ayri onun disinda arefe gunu hastaydi madem neden yinede koye gittiniz siz anne ve krdesinize yapisik yasmak istiyosunuz heralde. Hasta adama kal kal demeniz de ayrica sinir bozucu esiniz sizinkilere mesafe koysun bence adami ozur dile diye darlamayin rahat birakin sizin ailenizin pesinde kosmak zorunda degil

Bi hafta koyde kalmak mi?esimin koyune gidiyoruz ben anca 1 gun dayanabiliyorum.esiniz hakli 1 hafta kalmis daha napsin adam.

Bence ailenize karşı eşinizi korumanız daha mantikli

Yazdıklarını okudum çok saol migrenim tuttu

Nasıl bir doktor bu, ihtimallere göre konuşuyor? Emin misiniz sorduğunuz kişinin doktor olduğuna? Daha doğrusu sorduğunuza emin misiniz, yoksa kendi kendinize bir şey olmaz ya diye teşhis mi koydunuz? Cahilliğin bu kadarına pes. Buradaki doktor hanımlara soruyorum, ortamda aşısız bebek olduğunu bilip, uzaktan yok ya covid değildir bir şey olmaz der miydiniz? Test yapmaya gerek duymaz mıydınız?

Meyhude, Covid nedeniyle bebek ölümünden haberiniz var mı? Batman'da 20 aylık dünya tatlısı bir kız çocuğu öldü. ABD'de 1 yaş altı bebek öldü. Benim yaşadığım ülkede 18 aylık ve 4 yaşında iki çocuk öldü.
Ayrıca covidi grip sanıyorsunuz ama bazı vücutlarda kalıcı hasar bırakıyor. Koşa koşa yemek pişirip temizlik yapmaya gidip el kadar bebeği niye riske atıyorsunuz? Evde yapın yemeği gidin kapıya bırakın.

Kocanız her bayram sizinle geliyormuş köye, ve mesafe uzak olduğu için kendi ailesine gidemiyormuş. Adam bir hastalanmış hemen kötü ilan edilmiş. Ben sizin yerinizde olsam, evliliğimde huzurlu olmak için ailemle daha mesafeli olur eşime daha anlayışlı davranırdım. Kızkardeşinizin ve ailenizin özel şoförü değil bu adam. İnsan hastalandığı veya kendini iyi hissetmediği zaman gayet doğal olarak evine gitmek ister.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…