Eşim, kardeşim ve annnem

Hangi akla hizmet minicik bebeği kovitli eve götürdünüz? Hasta olur falan diye hiç düşünmediniz mi yaa. Ne biçim bir akıl tutulmasıdır bu. Kendi bebeğinizin sağlığını bile önemsemeyen birinin eşini düşünüpte, köyden erken dönmesi ütopik bir düşünce olsa gerek.

Adam sonuna kadar haklı. Özür falan da dilemez inşallah.

Herşeyi geçtim siz bebeğinizle covid olan eve 1 hafta nasıl gidersiniz ?? Hemde temizliğe ?? Karantina ne demek o zaman . Bebeğinizi de mi düşünmediniz .Kusura bakmayın aileniz çok vicdansız ve bencilmiş. Eşiniz sonuna kadar haklı . Eşinize de ailenizi savunmak yerine , “haklısın ama benim hatırım için ara vs deyin” haklı insana haksız muamelesi yapılırsa tabiki kızar . Ben bile okurken kızdım. Hem ailenize hem sizin pasifliğinize .eşiniz ya da aileniz farketmez kim haklıysa onu savunmanız lazım ki burada %100 eşiniz haklı

Eşim sürdü hasta halde hepimizi götürmek için.

Ailem eşimle ilgilendi demiş ya oraya örnek olarak nane limon yaptılar demiş

Ya simdi acik konusalim. Insan hastaysa kendi evini ister. Bazi covid hastalari ishal da oluyor mesela. Düsünsene cümbür cemaat bir evde. Bir nane limon yapmak ilgilenmek de degil. Birde herkesten mirin kirin laf esitiyor. Biri bana öyle surat asip duracak, masada konusmayacak bak bir daha evime adim atabiliyor mu. Madem.bu kadar köy meraklisiydilar kalsalardi bi kac gün daha. Ama kimse ne parasindan nede rahatindan ödünc vermek istememis. Enisteye surat yapmak daha kolay tabi

Adam hasta hasta sizin için köye gitmiş gene yaranamamış, kardeşiniz sırat yapmak yerine köyde kalsaymis çok saygısız.
Adam hasta eve dönmek istemiş suç olmuş. Eşinizin tek hatası kardeşiniz amcanizi arayınca tepki vermesi, ne haliniz varsa görün bana buluşmayin diyecekti. Birde siz niye gidip kardeşinize bakıyorsunuz anlamadım. Kaç yaşında?

Eşim sürdü hasta halde hepimizi götürmek için.
Buna rağmen eşinizin kıymetini bilmiyorsunuz. Eşinizin yerinde olsam bu kadar kapris yapan aileyi çekemezdim. Bir dahakine arabayla hizmetlerini siz yaparsınız. Eşiniz daha bir yere götürmese haklı.

Kusura bakmayın ama analı-kızlı üçünüz de biraz değişiksiniz.
Hasta adamı sırf bayramı köyde geçirmek için yola sürüklemek, araç kullandırmak nedir?
Hiç mi vicdanınız yok?
Adam ‘hastayım, eve dönmek istiyorum’ diyor hak verip bunu organize edeceğinize siz ‘kalalım’ diyorsunuz anneniz de damadına laf sokuyor.
Eşinizde peygamber sabrı var, benim kocam olsa; ‘başlarım bayramınıza sizin’ der beni de orada bırakır, tek başına eve dönerdi.

Hoş ben de hasta kocamı ailemin gönlünü yapacağım diye yola çıkarmam o da ayrı konu.

Zaten 2 gün daha kalacaktı erken döndü, tek kahvaltı yapmasın diye çağırdım.

Zaten 2 gün daha kalacaktı erken döndü, tek kahvaltı yapmasın diye çağırdım.
Kalsaymış keşke kendisi.İki gün sonra dönerdi madem mutsuz oldu erken dönüşe.Bir de "eşim kardeşim annemle hep bir arada olamıyoruz " demişsiniz ama maşallah adamcağız sizi ne kadar görüyorsa kardeşinizi de o sıklıkla görüyor.En sonunda eşiniz benden bu kadar diyecek anneniz ve kardeşimle yaşayacaksınız..farkında mısınız?

Eşiniz de kardeşiniz de zor insanlar, alınganlık, idare edememek.
Eşiniz çok alıngan kardeşiniz de anlayışlı değil.

Yok siz akillanmazsınız, azıcık cevap veriyorsunuz ondada hiç hatasını anlamış , aydınlanmış biri gibi değilsiniz....
Kocanız bir yerde patlar , boşanma davası açar " kocamla herşey güzeldi,neden boşanmak istiyor,yoksa hayatında birisi mi var ?? " diye konu açarsınız.Evet hayatında birisi hatta birden fazla var.Sizinle evlendiğini sanmış,ama ailenizle de evlenmiş,hiç evden çıkmıyorlar,göbekten bağlı gibi her yerde beraberler.....

Eşiniz haklı bir kere..
Ayrıca ateşli ateşli koşa koşa neden ailenize gidiyorsunuz test bile vermeden.
Yok almadılar diyorsanız azıcık bilinçli olup evden çıkmamalıydınız nedir bu aile aşkı ayrıca insanların canına kast eder gibi..
Kusura bakmayın ama su yok tuvalet yok bebek nefes alamıyor farkındasınız bebeğe de bulaşmışlar eşiniz hasta nedir bu ısrar kalmak için.
Hiç mi insanın hasta insanın halinden anlamıyorsunuz.
Eşiniz sevmiyormuş zaten orayı gitmemek in bahanesi var artık..
Kardeşinizin surat yapması saçma 50 km deki amcaları aramanız saçma taksi tutsun gitsin..
Ayrıca madem sizi bu kadar düşünmüşler pozitifli insanın evine de almayacaklardı yani eşiniz her şekilde haklı bir de ailemi savunuyorum diyorsunuz hangi hareketlerini savunuyorsunuz ???
Eşinizde tabii ki suratlarına telefon kapatmakta haksız..

Eşin de bir insan evladı farkında mısın bilmiyorum ama çok kötü bir eşsin , bencil , halden anlamaz….
Kirdişim tik kihvilti yipmisin diyen biri , kirdişim yimik pişirimiz ben küçücük çocukla gidip hizmet edeyim diyen birisi çocuğumun babası deyip adamla gerçekten ilgilenirdi .
Bir de trip atmışsınız
Azıcık kendinize gelin . Hatta bu kadar çok istiyorsan köyüne tekrar dön ve adamı rahat bırak . Gerçekten çok daha fazla şey söyleyesim var ama banlanmak istemiyorum.
Adam da bir garip , beni niye aramadı diyor . Yahu bırak senden uzak , Allah’a yakın olsunlar . Deli mi ne ? Şükredeceğine o da trip atıyor o kadar alışmış ki , o kadar değersizleştirilmiş ki hasta baldızı hasta haliyle hastaneye götürmek istiyor
Ayrıca tuvalet yok , sinek var , hastalık var sıcak desen cabası …. Böyle bir ortama bebeğinizi niye ısrarla götürüyorsunuz .
Aileniz tarafından onaylanma ihtiyacınız aklınızın , vicdanınızın ve beyninizin önüne geçmiş . Artık siz de bir annesiniz. Önceliğiniz çocuk olmalı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…