Esim kendi kendine konusuyor

Aykiz1986 Aykiz1986 Daha şimdiden çeşitli yorumlar geliyor görüyorsunuzdur ve bunlar çok yol gösterici olmakla birlikte maalesef uygulanmaması gereken durumlar var. Bu yüzden bunu söylemek zorundayım hani eğer eşinizi seviyorsanız ve işlerin sarpa sarmasını istemiyorsanız öncelikle ona asla sen hastasın veya sende bir haller var dememelisiniz. Veya karşısına geçip seni anlıyorum şöyle böyle diyerekde bir yere varamazsınız çünkü siz kendinizde söylediniz saf değil aslında herşeyin farkında ancak belli etmeyebilir. Bu yüzden gene size söylemez doktora gitmemeninde bir yolunu bulur. Siz bence eşinizden gizlice bir psikiyatrist ile irtibata geçin ve eşimi size nasıl getirebilirim diye öneriler isteyin ve tabiiki bunların hiçbirinden eşinizin haberi olmasın zaten doktor en doğru yolu bulacaktır diye düşünüyorum. Zaten gidebilirseniz umarım bundan sonrası daha kolay olacaktır. Ayrıca endişe etmeyin belki hemen çözülecek bir sorundur belkide büyük bir sorunun başlamadan önlemini almış olacaksınız böyle düşünün. İnşallah en kısa süredede herşey düzelecek

Benim aklıma ilk gelen şizofreni oldu. Kabullenip doktora gideceğini sanmıyorum ama uyku problemi gibi bir şey varsa psikiyatriye o bahaneyle, rahatlama amacıyla geldiğinizi belirtirsiniz. Belki kendinizin gideceğinizi ve yalnız gitmekten korktuğunuzu söyleyebilirsiniz. Bir fobiniz varsa ya da kas ağrılarınız varsa mesela, bunu bahane edebilirsiniz. Arada unutkanlık numarası da yapabilirsiniz. Sonra da doktora giderken size eşlik eder...
Geçmiş olsun.

adam 10 yıldır konuşuyormuş neden bunca sene önemsemediniz ?
Esim.hic sanki karsisinda biri varmis gibi konusmuyordu olmus seyleri gun icinde veya onceden olmus seyleri konusuyordu cok arastirdim bazi insanlar sesli dusunuyormus hatta bunun iyi birsey oldugunu duydum sonra ilk defa en son biri varmis gibi konustugunu fark ettim simdi elimden geleni yapacagim 2 pskiyatrise basvuru yaptim haber beklicez ben yurt disinda yasiyorum burda hemen hersey oyle hizli olmuyor malesef

Back
X