Esim kendinden sogutuyor

Biraz abartmamis mısınız sanki. Yani yiyorsa yiyor. Buna bu derece odaklanıp dert etmeye ne gerek. Kocam istedigini yer ben ne hakla mudahale ederim hic hos degil

Bırak yesin diyen hanımlara inanamıyorum gerçekten!!

Eşinizin yemeğe bu kadar düşkünlüğü hiç normal değil. Belli ki insülin direnci var. En kısa zamanda test yaptırmanızı tavsiye ederim.

Yanii yorumlari okuyorum da .. pesss vallahii yuhh hatta ... kadin burda kocasinin kilosuna takmıs durumda değil .. psikolojik bir yemek yeme bozuklugu var farkinda degil misiniz? Ne oyle yerim o göbüşü, yok efendim lokmalarini sayiyorsun gibi laflar ne kadar gereksiz... isin ucunda saglik var ben disaridan biri olarak gozlemlesem adama bak kafayi yemis gibi saldiriyor yemeklere derim ...

Herkes kilo sevmek zorunda degil ki ya normal sizin durumunuz. Ustelik saglikli bir sey de degil. Enistem homidi girtlak evine misafirlige gidiyorsun; o misafir , misafir ev sahibi oluyor. Masada ne varsa, ne hosuna gidiyorsa silip supuruyor, hic gerisini berisini dusunmek yok. Bana oldukca nezaketsiz geliyor acikcasi bu tavir. Ve KILO zararli bir sey, buna takmayacak da neye takacak pardon.
Acik acik soyle bunun ileride bir suru rahatsizliigi var diye cunku seker, tansiyon, damar tikanikligi vs vs bir suru rahatsizlik soz konusu olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…