Esim kendinden sogutuyor

iyi de yemek yemese de 45'den sonra ya da 45'den önce de hastanelerde gezme ihtimalin var.
duyan da sadece çok yiyenler hasta oluyor zanneder.
demek kocan bir sebepten hasta olsa çekip gideceksin.. yazık.

Bi sebepten değil BU sebepten hasta olursa evet bakmam yüzüne çünkü kendi eden kendi bulur ve hastalıkların birçoğu beslenme ve yaşam tarzından kaynaklanıyor artık sağlıklı beslenme ile uzun yıllar tansiyon Şeker vs olmadan yaşıyor insanlar.
 
E iyi kocam herhalimle sever diye ben de göbek yapayım. Kadın erkek farketmez aç gozluce herseye saldıran kim olursa olsun iticidir bana. Eşim de sever yemek yemeği ama adamın 2 gr göbeği çıktı ne zaman çıktı bu göbek yaa diye akşam yemeklerine dikkat edip kilo verdi. Ki kendisi yemekleriyle meşhur bi ilden.. ben de az kilo alsam hemen dikkat ederim. Eşim hiçbişey demez hatta bana moral verir ama adam bişey demiyor diye lambur Lumbur göbekle mi gezeyim kusana kadar yemek mi yiyeyim karşısında. Siz kıyafet falan hediye etseniz belki yakismayinca gaza gelir dikkat eder.
 

oo siz işi çözmüşsünüz tıp fakültelerini kapatalım o zaman gerek kalmamış..
nice sağlıklı gayet de iyi beslenen insanlar kalp krizinden gidiyor halen beslenme filan diye kendinizi çok akıllı zannetmeyin.
 

Sigara içmeyen de ölüyo diye paket paket sigara içmeye benziyo bu dediğin, elbette insanlar pat diye de ölebilir o zaman dediğin gibi hastaneleri falan kapatalım salla pati yaşasın herkes nasılsa öleceğiz diye
 
Kocanızın lokmalarını sayıyorsunuz.

Benim eşim de çok yer. Yesin maşallah yarasin şifa olsun derim. Çok yediği için spor yapmasını istiyorum. En fazla o yani.
Ne kadar sagliksız bi yorum.çok yemek şifa sebebimi?Erken yaşta gelen hastalıklarin belirtisi hel o fazla yenenlerden.Çok degil daha kısa zaman önce eşimin teyzesi diyet ile zayifladi ve birçok hastalığından kurtuldu bu sayede.annem 95 kilo.kilolarini veremedgi icin rahatsizliklari var.
Son olarak eşim 35 yaşında.sporunu yapar, yedigine dikkat eder, gece asla yemek yemez.sahurda dahi hamur işi yemez.hamur işlerini gündüz yer.fit bir vucudu var şükür ve gören 27_28 yaşında sanar.kilo her açıdan kalitesiz bir yaşam özetle
 

kilodan mi bahsetmişim ben ? Metabolizma meselesi. Esim çok yemesiyle bilinir , arkadaşlar arasında hep espri konusudur ama çok da zayıftır. Hatta kilo alabilmek için spor yapar.

Eşim yesin ben izlerim. Sonuçta düzenli spor yapan sağlıklı insanlarız . Can boğazdan gelir.
 

Ama konu sahibinin eşi 8 aylık hamile göbeği yapmış belli ki sağlıklı da değil yiyip yiyip kusma sağlıklıdır demeyeceksin heralde, konu sen ve eşin değil

Ayrıca can boğazdan da çıkar ibni sina seneler önce söylemiş 3 öğün hastalıktır 2 öğün sağlıktır
 

Tamam da o sizim eşinize has bi durum.her yiyenin metabolizması hızli değil

Ayrica Şeker, tansyon, damar tıkanıklığı, kolestrol, yağlanma, nefes tıkanıklıği da boğazdan gelir.Aman dikkat
 
Tamam da o sizim eşinize has bi durum.her yiyenin metabolizması hızli değil

Ayrica Şeker, tansyon, damar tıkanıklığı, kolestrol, yağlanma, nefes tıkanıklıği da boğazdan gelir.Aman dikkat

Çok yemekten değil dengesiz beslenmekten gelir ne gelirse. Benim yaptığım kek bile az şekerli olur . Ekmeğimi kendim yapıyorum.
Akşam 8 den sonra meyve ve sütten başka her şey yasaktır. Az tuzlu az yağlı yeriz. Çok nadir dışarı çıkıp abur cubur yeriz.

Beslenmek hayat standardıdır. Çok yeriz sağlıklı besleniriz. Benim ailemde tansiyon eşimin ailesinde seker var.
 

İyi maşallah kocanla sana
 
boğazına düşkün insandan hoşlanmam. ne bileyim yemek yani ekmekle de doyuyorsun. itici bence de.
 
Sigara içmeyen de ölüyo diye paket paket sigara içmeye benziyo bu dediğin, elbette insanlar pat diye de ölebilir o zaman dediğin gibi hastaneleri falan kapatalım salla pati yaşasın herkes nasılsa öleceğiz diye

ikisi arasında fark var sigara her şekilde zararlıdır ancak yemek insani bir ihtiyaçtır ve her insanın beslenme yapısı farklıdır.
 
Canim bu rahatsizligi nereden biliyorsun? Senin yada yakininin basina mi geldi? Belirtilerin bazilari esim de var,ona da okuttum doktora gidelim mi dedim. 'Ya ne gerek var ben hasta degilim sadece fazla yiyorum. Yedigime dikkat ederim tatil sonrasi spora baslarim duzelir'dedi. Ve ne dedi biliyor musun, ben kendimi kusturuyorum dedi sok oldum.
 
Ben kendimi kusturuyorum kısmı rahatsız edici. Kusturma belirti diye biliyorum.
 
koca göbekli bir kocayı kim olsa beğenmez. kadınlar kendini saldı diye taşlamasını biliyor herkes. ayrıca kusacak kadar yiyen bir adamdan ben de soğurum.
 
Canım bence de eşinin psikolojik durumu.arkadaşın dediği gibi rahatsızlıkları olabilir.kusması yada kendini kusturması normal değil
 
uzucu bir durum.ama durdurmakk gerek bazi tahliller verilmeli bence herhangi saglik sorununa bagli bukadar cok yemesi.ama sismanlik ve obezite sagligi ciddi sekilde tehdit ediyor.uyarman lazim canim.gerekirse uzak tutmaya calis aburcuburlari.ama birsekilde uzak durmasi gerek estetik gorunusu gectim saglik acisindan
 
Kocanızın lokmalarını sayıyorsunuz.

Benim eşim de çok yer. Yesin maşallah yarasin şifa olsun derim. Çok yediği için spor yapmasını istiyorum. En fazla o yani.

Siz meseleyi çok yanlış anlamışsınız..
Onlar bir miktardan sonra şifa olmuyor malesef. Milletçe bu konuda yanlış fikir sahibiyiz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…