iyi de yemek yemese de 45'den sonra ya da 45'den önce de hastanelerde gezme ihtimalin var.
duyan da sadece çok yiyenler hasta oluyor zanneder.
demek kocan bir sebepten hasta olsa çekip gideceksin.. yazık.
Bi sebepten değil BU sebepten hasta olursa evet bakmam yüzüne çünkü kendi eden kendi bulur ve hastalıkların birçoğu beslenme ve yaşam tarzından kaynaklanıyor artık sağlıklı beslenme ile uzun yıllar tansiyon Şeker vs olmadan yaşıyor insanlar.
oo siz işi çözmüşsünüz tıp fakültelerini kapatalım o zaman gerek kalmamış..
nice sağlıklı gayet de iyi beslenen insanlar kalp krizinden gidiyor halen beslenme filan diye kendinizi çok akıllı zannetmeyin.
Ne kadar sagliksız bi yorum.çok yemek şifa sebebimi?Erken yaşta gelen hastalıklarin belirtisi hel o fazla yenenlerden.Çok degil daha kısa zaman önce eşimin teyzesi diyet ile zayifladi ve birçok hastalığından kurtuldu bu sayede.annem 95 kilo.kilolarini veremedgi icin rahatsizliklari var.Kocanızın lokmalarını sayıyorsunuz.
Benim eşim de çok yer. Yesin maşallah yarasin şifa olsun derim. Çok yediği için spor yapmasını istiyorum. En fazla o yani.
Ne kadar sagliksız bi yorum.çok yemek şifa sebebimi?Erken yaşta gelen hastalıklarin belirtisi hel o fazla yenenlerden.Çok degil daha kısa zaman önce eşimin teyzesi diyet ile zayifladi ve birçok hastalığından kurtuldu bu sayede.annem 95 kilo.kilolarini veremedgi icin rahatsizliklari var.
Son olarak eşim 35 yaşında.sporunu yapar, yedigine dikkat eder, gece asla yemek yemez.sahurda dahi hamur işi yemez.hamur işlerini gündüz yer.fit bir vucudu var şükür ve gören 27_28 yaşında sanar.kilo her açıdan kalitesiz bir yaşam özetle
kilodan mi bahsetmişim ben ? Metabolizma meselesi. Esim çok yemesiyle bilinir , arkadaşlar arasında hep espri konusudur ama çok da zayıftır. Hatta kilo alabilmek için spor yapar.
Eşim yesin ben izlerim. Sonuçta düzenli spor yapan sağlıklı insanlarız . Can boğazdan gelir.
kilodan mi bahsetmişim ben ? Metabolizma meselesi. Esim çok yemesiyle bilinir , arkadaşlar arasında hep espri konusudur ama çok da zayıftır. Hatta kilo alabilmek için spor yapar.
Eşim yesin ben izlerim. Sonuçta düzenli spor yapan sağlıklı insanlarız . Can boğazdan gelir.
Tamam da o sizim eşinize has bi durum.her yiyenin metabolizması hızli değil
Ayrica Şeker, tansyon, damar tıkanıklığı, kolestrol, yağlanma, nefes tıkanıklıği da boğazdan gelir.Aman dikkat
Çok yemekten değil dengesiz beslenmekten gelir ne gelirse. Benim yaptığım kek bile az şekerli olur . Ekmeğimi kendim yapıyorum.
Akşam 8 den sonra meyve ve sütten başka her şey yasaktır. Az tuzlu az yağlı yeriz. Çok nadir dışarı çıkıp abur cubur yeriz.
Beslenmek hayat standardıdır. Çok yeriz sağlıklı besleniriz. Benim ailemde tansiyon eşimin ailesinde seker var.
Sigara içmeyen de ölüyo diye paket paket sigara içmeye benziyo bu dediğin, elbette insanlar pat diye de ölebilir o zaman dediğin gibi hastaneleri falan kapatalım salla pati yaşasın herkes nasılsa öleceğiz diye
Canim bu rahatsizligi nereden biliyorsun? Senin yada yakininin basina mi geldi? Belirtilerin bazilari esim de var,ona da okuttum doktora gidelim mi dedim. 'Ya ne gerek var ben hasta degilim sadece fazla yiyorum. Yedigime dikkat ederim tatil sonrasi spora baslarim duzelir'dedi. Ve ne dedi biliyor musun, ben kendimi kusturuyorum dedi sok oldum.Sağlık sorunu olmadığı sürece ben yediğine hiç karışmam hatta daha çok yesin isterim istediği kadar göbekli olsun her haliyle sevdiğim adamdır bence çevrenin dediklerinden etkileniyorsun
Bu arada çok yiyip kusma ile ilgili bulimia nevroza araştırırsan iyi olur kusma kısmı düşündürücü
Ben kendimi kusturuyorum kısmı rahatsız edici. Kusturma belirti diye biliyorum.Canim bu rahatsizligi nereden biliyorsun? Senin yada yakininin basina mi geldi? Belirtilerin bazilari esim de var,ona da okuttum doktora gidelim mi dedim. 'Ya ne gerek var ben hasta degilim sadece fazla yiyorum. Yedigime dikkat ederim tatil sonrasi spora baslarim duzelir'dedi. Ve ne dedi biliyor musun, ben kendimi kusturuyorum dedi sok oldum.
ikisi arasında fark var sigara her şekilde zararlıdır ancak yemek insani bir ihtiyaçtır ve her insanın beslenme yapısı farklıdır.
Canım bence de eşinin psikolojik durumu.arkadaşın dediği gibi rahatsızlıkları olabilir.kusması yada kendini kusturması normal değilCanim bu rahatsizligi nereden biliyorsun? Senin yada yakininin basina mi geldi? Belirtilerin bazilari esim de var,ona da okuttum doktora gidelim mi dedim. 'Ya ne gerek var ben hasta degilim sadece fazla yiyorum. Yedigime dikkat ederim tatil sonrasi spora baslarim duzelir'dedi. Ve ne dedi biliyor musun, ben kendimi kusturuyorum dedi sok oldum.
Kocanızın lokmalarını sayıyorsunuz.
Benim eşim de çok yer. Yesin maşallah yarasin şifa olsun derim. Çok yediği için spor yapmasını istiyorum. En fazla o yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?