Esim kendinden sogutuyor

Benim eşim yapı olarak zayıf durur biraz göbeği var. Ama yatana kadar tıkınır. Sonra da midesi yanar bulanır. Bazen bana söylenir niye yememe izin veriyorsun diye. Sanki zorluyorum. Her seferinde de ya yeme bırak gece gece diyorum ama aklında ya illa midesine girecek.

Canım ben psikoloğum böyle gelen birkaç danışanım olmuştu yeme dürtüsüne engel olamayıp yiyorlar sonrasında ya mide rahatsız olduğu için yada pişmanlıktan dolayı parmakla kendilerini kusturuyorlar sonra alışkanlık haline geliyor bence psikiyatri uzmanına gitmelisiniz bunda utanılacak bişey olmadığını bilmeli beden sağlığı gibi ruh sağlığı için de gitmek doğal normal bişey

allah alah kilosu nasıl.şekr olabilir.yada çok tatlı tüketiyor . yedikçe yiyor

Daha önce tv de böyle bir durumdan bahsedilmişti.Adam diyetisyene başvurmadan önce aynen böyleymiş,eve yaklaşınca telefonla eşini arıyormuş sofrayı hazırla geliyorum diye.Yapılan tahlillerde şekeri çıkmış.O yüzden bu kadar iştahlı imiş.Belki eşinizde de bir sağlık sorunu vardır.

Öncelikler neden bu kadar iştahli onu baktırmak lazım...Karaciğerine baktırın yağlanmış olabilir.

hasta olan genellikle hastalığını kabul etmez
zaten bu hastalığın en belirgin özelliği bilerek kendini kusturma
eşiniz blumia yolunda ilerliyor
durum ciddi bence
doktora ikna etmelisiniz

Ben sizi cok iyi anliyorum cunku bnm esimde tam bir yemek delisi
Yasamayan anlayamaz, siz oyle sevmiyosun filan diyenlere aldirmayin.

Hic aman da yesin aslanima sifa olsun falan diyemeyecegim.
Korkunç itici bir kere ne o oyle cop ogutucu gibi.
Bir ara esim de abartmisti. Yeni evlendigimiz zamanlar. Cok sukur kendine geldi sonradan durakladı.
Saglik tarafi ayri problem goruntu tarafi ayri...ben kesinlikle müdahale ederim boyle bir duruma

Ben farkli acidan bakan bir yorumda bulunmak istiyorum.Esinize protein agirlikli beslenme tarzini benimsetmeniz gerekiyor onu kirmadan yemekte karbonhidrat degilde proteine yoneltmeye calisin.Tatli borek corek tarzi beslenme surekli aciktirir yeme istegi artar.Biraz buna dikkat ederse emin olun cok yemeye saldirmayacak bi sure sonra.

Benim nisanlim hep protein agirlikli beslenir. Yine de saldirir

Bende bilerek kustuğunu tahmin etmiştim. Çok ciddi bir hastalık bir yakınımda vardı. Kontrolsüzce yiyor masadan kalkıp tuvalete koşuyordu. Hele ki toplum içinde çok nahoş bir durum. Sağlığa zararıysa geri dönüşsüz hasarlar bırakır.
Bir an önce dr a gidin. Şekeri olabilir. Yemeyi çok seven ama kiloyu da takıntı yapan insanlar bu yola başvuruyor. Kilosuyla ilgili çok üstüne gitmeyin, muhtemelen siz üsteledikçe kendince bu çözümü bulmuş.
Ayrıca sırf o kilo almasın diye pek yemek çeşiti yapmıyorsunuz gibi anladım. Bu da yanlış çünkü evde istediği gibi şeyler bulamadıkça davetler cazip geliyor belkide. Siz çeşit yapın yine gözü aç kalmasın gözü doysun ama az kalorili şeyler yapın, fırın tavuk, zeytinyağlı türleri, yoğurtlu meze türü şeyler fln mesela. Evde güzel gelen şeyler oldukça en azından misafirlikte yağlı kızartmalara böreklere yönelmez gibi düşündüm.
Bir de konuşun ben seni her türlü seviyorum sağlığın bozulur, hasta olursun, kalp krizi geçirirsin diye korkuyorum deyin. Yiyor diye asla azarlamayın, kusmasını tetikleyen bu olabilir. Etrafa da tembihleyin ondan habersiz, onlarda çağırıp durmasın sizi yemeğe.

Can Boğaz'dan gelir diyen hatunlar hastaneye bi gidin bakalım kilo yağ bağlaması yüzünden kalp damar hastalıklarında yoğun bakım ünitelerinde bi dolaşın.Can Boğaz'dan Gelir ne be!!bu ne cahillik.can Boğaz'dan cıkar..
Allah korusun eşin dikkat etmeli..çağımızın hastalığı kalp ve cok yemek ...
Obur aç ayı gibi bende eşimi öyle görsem soğurum .sağlığına dikkat etmeli bi insan ..

Benim nisanlim hep protein agirlikli beslenir. Yine de saldirir
Ilk defa duyuyorum kilo problemi var mi peki?Et tavuk balik ve bakliyat turleri yendiginde cok acikmaz insan..eger seker vs gibi rahatsizlik yoksa.

Ilk defa duyuyorum kilo problemi var mi peki?Et tavuk balik ve bakliyat turleri yendiginde cok acikmaz insan..eger seker vs gibi rahatsizlik yoksa.
Spor yaptigi icin yag yok vucudunda. Bence spordan dolayi o kadar acikiyor zaten.

Birden bire yeme alışkanlığı bu kadar değişmez
Beni biraz tedirgin etti söyledikleriniz
Soğumayın , yardıma ihtiyacı var sanki

Benimki stresten kendini yemeye verir dönem dönem.
Psikolojik olarak bi sorunu olabilir mi?
Bi ara benim eşim sırf oyüzden 10 kg almıştı

Kizlar yorumlariniz için sagolun. Önceki sayfada psikolog arkadasin soyledigi rahatsizligi esime okutunca kendini kusturdugunu soylemisti ama bunun bir rahatsizlik oldugunu,benim kafaya taktigimi arastirdigimi farkedince duzeltti,masumane sekilde kilo almama dusuncesiyle yapiyodu sanirim.Bakti ki yediklerini cikarabiliyor daha çok saldirdi yemeklere. Tabi bu benim dusuncem bilemiyorum. 2 gundur hersey normal çok sukur,benim gibi yiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…