- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
- Konu Sahibi puccakanka
-
canım herkes söyler kavgada bayan biraz alttan almalı diye tamam ama korkmak bencede yanlış bi tabir neden korkasın yani oda insan sende insansın. şu cocuk bakma işindede haklısın uyuz oluyorum onlaırn bi köşede rahatca oturup kadınların çocuklarla güreş tutmalarına. ama ne yapıcaksın böyle alışılmış. erkekler hep el üstünde tutulmaya alışmış varlıklar. sıkma canını kavga anlarında biraz sakin olmaya bak değişik taktikler izle bakalım ne olacak...
Konunu okuyunca bi tebessum olustu yuzumde :)
Esin ondan korkmani istemiyor canim, kendisini ifade edemedi bu konuda bence.
Sen bagirinca, ustte sen cikmis oluyorsun ve bu durum onun zoruna gidiyor.
Egitime bagli bisi bu, ailesinde boyle seyler gormediyse, "saygisi yok" falan gibi dusunuyordur.
Az sakinles bea, sus pus ol demiyorum, sadece yeri geldiginde az alttan al biraz
neymiş efendim korku iyiymiş. korkarsam hata yapma riskim azalırmış... ama tam tersi oluyor aslında farkında değil....yada bu durum insanı yalana teşvik ediyor.
canım biraz kendimi gördüm sende....bende erkek gibi yetiştim süslenirdim falan ama asla kimseye geri vites yapmazdım şimdide öle...eşimle bi tartışma olsa asla lafımı esigemiyorum tutamıyorum kendimi şiddetli tartışmamız olduğunda o bana sinirle hızlı bi adım atsa sen benimi dövceksin diyip sinir krizi geçiriyorum....birkere çok şiddetli bi kavgamız olduğunda eşim tabak çanak vazo ne varsa duvarlara fırlattı ben ne mi yaptım oturdum koltuğa bi sigara yaktım ve önümden hızla geçip duvara çarpıp etrafa saçılan cam parçalarını seyrettim herşey kırılıp kalktıktan sonra etrafımda heryerin cam olduğunu gördüm ve düşündüm başka biri olsa korkar çığlık atar kaçar diğer odaya biyerim kesilmesin diye RABBİM dedim bu bendeki nasıl bir sinir...biraz sakinlik biraz dinginlik ne iyi gelir halbuki bana ama yoookkk ezdirmiycez ya kendimizi hep böle....eşim hep sölenir sen benden hiç korkmuyorsun adam yerine koymuyorsun vs.vs. bende hep aynı cvbı veririm birgün sendn korkarsam bilki o gün saygım kalmamış sana susacağım zaman bilki saygımdan olmadı korkumdan değil....saygı duyacağı ve haklı olduğu her konuda susar dinlerim ama o ben sustukça üstüme gelirse alttan aldım anlamadım deyip bende dellenirim maaleseferkektir yapar erkektir yakışır erkektir alttan al zihniyeti yoktur bende....bu sinir bu öfke sadece erkeklere mahsus olsaydı ruh ve sinir hastalıkları hastanelerinde erkekten çok bayan olmazdı!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?