eşim kendisinden korkmam için baskı yapıyor

seninki tam recep ivedik..Agresif,kompleksli,özünde kedi gibi uysal Arada bir egosunu oksuyacaksin,sonra da istedigini yaptiracaksin

evet ne hayatlar var ,kötümsenicek bi olayın içinde yaşamıyorum allahtan,ama şu sakin kalma olayını bi başarabilsem bi parlamasam anlık,,hiçbişey olmıycakiş işten geçince kalpler kırılınca bişeylerin farkına varıyoruz neden hep böyle olur sankii
ama diyorumya ikimizde sinirli yapıya sahibiz,ikimizinde alttan alma gibi bi durumu yok aynızyız desem yeridir,oyüzden çıkıyoya bukadar şey,,onun istediği kadın erkek eşit olmamalı erkekler daha üstündür

seninki tam recep ivedik..Agresif,kompleksli,özünde kedi gibi uysal Arada bir egosunu oksuyacaksin,sonra da istedigini yaptiracaksin

hehe en sevdiğim tarafıda o zaten,ensesine vur lokmasını al
istesem okşayarak istediğim herşeyi yaptırırım devamlı,ama bu sıralar olmuyo en basit bişeyde tınlamadımı laf yiyo benden yapmasın ciddiye alsın hep,,tamam oda yoruluyo işyerinde belki sorunlar yaşıyo kafasında anlıyorum,konuşuyoruz dertleşiyoruz fakat nedense hep ben dinliyorum onu,konu benim sıkıntılarıma gelince pöflemeler başlıyo,yinemi şikayete başladın demeye başlıyo,e napiyim bütün gün evde 2çocukla kalıyorum kolaymı her işe yetişmek pestilim çıkıyo zaten gelipte masaj yapsa ölürmüü

bazı erkekleri elime odun alıp dövesim geliyor ya..saygı korkuyla oluşturulmaz eşiniz önce bunu anlasın ondan sonra gerisi gelir zaten.

Çok garip , ben de babamla böyle bir ilişki yaşamıştım .Ondan korkardım.Öyle isterdi
Ama senin eşin ve onu çok seviyorsun , eminim ki O da seni çok seviyordur
Bu yazdıklarının bir kısmını onunla da paylaşsan diyorum
Birbirinizi kırmayın hiç , tatlı tatlı konuş hiç yılmadan , bıkmadan
Ama birşey daha var can çıkar huy çıkmaz demişler , o kadar doğru ki...

bazı erkekleri elime odun alıp dövesim geliyor ya..saygı korkuyla oluşturulmaz eşiniz önce bunu anlasın ondan sonra gerisi gelir zaten.
hakılısın öğrenmesi gerek,ama belki gerçekten saygıyla korkuyu birbirine karıştırıyordur,anladığım kadarıyla saygısız olduğumu söylüyo çoğunlukla çünkü:26:ve benden korkman gerek diyo

evet canım doğru,,kimseyi değiştiremezsin,,
burda yazdıklarımın hepsini onunla defalarca konuştum,ama anlamakmı istemiyo anlamıyomu bilmiyorum,egosu tavanlarda ciddenherşey ben diyo,ben üstün olmalıyım diyo,erkektir direktir tamam ama,nihayetinde babam değilsin eşimsin,ben senden korkmak istemiyorum diyorum,ama korkuyorum senden diyince bazen hoşuna gidiyo,ne biliyim azcık hanım hanımcık görmek istiyo beni herhalde hani hööyytt diyince tamam bey yapma korkuyorum diyen biri olmamı bekliyoheraldeneyse bugün hiçbi konuda anlaşmazık çıkmadı hayret"ama çıkmıycağı anlamına gelmiyoya,hergün yeni bigün,keşke hep böyle gitse

hakılısın öğrenmesi gerek,ama belki gerçekten saygıyla korkuyu birbirine karıştırıyordur,anladığım kadarıyla saygısız olduğumu söylüyo çoğunlukla çünkü:26:ve benden korkman gerek diyo

evet canım doğru,,kimseyi değiştiremezsin,,
burda yazdıklarımın hepsini onunla defalarca konuştum,ama anlamakmı istemiyo anlamıyomu bilmiyorum,egosu tavanlarda ciddenherşey ben diyo,ben üstün olmalıyım diyo,erkektir direktir tamam ama,nihayetinde babam değilsin eşimsin,ben senden korkmak istemiyorum diyorum,ama korkuyorum senden diyince bazen hoşuna gidiyo,ne biliyim azcık hanım hanımcık görmek istiyo beni herhalde hani hööyytt diyince tamam bey yapma korkuyorum diyen biri olmamı bekliyoheraldeneyse bugün hiçbi konuda anlaşmazık çıkmadı hayret"ama çıkmıycağı anlamına gelmiyoya,hergün yeni bigün,keşke hep böyle gitse

benim kayınvalide hanımın büyük lafıdır bu sen alttan al!!!!bende her seferinde aynı cevabı veririm nedenmiş 00000???neden ben alttan alayım kime göre neye göre sizin yetişme tarzınıza göremi????alamam anne kusura bakmıycaksınız benim doğamla yok ezilip büzülmek haksıza eyvallah demek derim hep....bizimle ewliliğimiz çok iyidir hoştur ama bana bağıran hakaret eden üstüme gelen adama tamam ağam paşam diyemem ben...diyenler çokmu mutlu adam bundan yüz bulup zaten tekrarını yapıyo sonu ne oluyo kadın bıktım deyip boşuyo adamı...bu yüzden boşanacaksamda kocam ezdi beni demek yerine kendimi ezdirmedim derim en azından....herşeyi kaybetsemde kendime güwenim bende olur...erkeklik gururu varda kadınlık onuru yokmu???benim eşimede diyolar çocuk olunca düzelir bekle bekleeeee

Eşine bol bol, Ya Halim Celle Celalühü ismi şerifini oku. Günde 88 kez oku..

birbirimize ne kadar benziyoruz tahmin edemezsin..

tek farkımız ben daha yeni evliyim, ve fazlasıyla baskın karakterim :) hiçbir yorum yapamıycam çünkü kelin ilacı olsa

Karşı taraf pasifse ben de baskın kalıyorum,hem herşeye pasifler, hem de korkmamızı bekliyorlar ..Ama alttan almak lazım,koca hakkı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…