- 2 Ocak 2015
- 1.257
- 1.138
- 128
- 29
Benim kafam da niyeyse hep böyle üçkağıtçılığa çalışıyorİşte bunu mutlaka yapacağım. Birazdan randevu alırım ilgili birimden. Çok iyi fikir. Diyetisyene gitmek için çok iyi bir fikir. :) çok teşekkür ederim
Akşam 5 ten sonra bişey yemeyerek başlayın işe, normalde çok yiyorsaniz çabuk kilo verirsiniz böyle, bence
ama hic hos degil ya iskelet gibi.Azıcık göbeği çıksın dert ediyor kendisine. Almak istemiyor. Bir de inatçı ki sorma gitsin.
ama hic hos degil ya iskelet gibi.
hic sevmem bende zayif erkegi.
erkek dedigin biraz kalipli olacak.
Ben de hiç sevmezdim büyük konuştum sanırım :) kısmet.
Valla kusura bakmayin..o yok bu yok..ac kalamam..o zaman bunlara katlanacaksiniz.Daha önce gitmiştim diyetisyene ve listeye sadık kalamadım kendimi daha kötü hissettimhep başarısızlık.
benimde esim bi ara 68 kiloya düstü ve onunda boyu 183 falan, aman allahim hic hos degildi.
normalde 73 kilo falandir. suan 80.
ama ben ne yaptim 68 kilo iken stresten olmustu, hemen eczaneden toz bi karisim aldim yemeklerin yaninda bide onu iciyordu öyle toparladi.
yemek yemek aklima gelmiyor diyordu isyerinde.
Valla kusura bakmayin..o yok bu yok..ac kalamam..o zaman bunlara katlanacaksiniz.
Yazik degil mi o boy o kilonuza..bile bile yemeye devam ediyorsunuz.
Insanin once kendine saygisi olacak..evet insanlar kilo alabilir..bende kurtaj oldum tam 11 kilo aldim..1.66 boy tam 70 kiloya gelmistim.uc ay icinde ise 8 kilo verdim.suan fit duruyorum.61_62 kilo arasi gidip geliyorum.
Dahada verecegim..
Esime ayri kendime ayri yemek yapiyorum..yuruyus yapiyorum.beyaz ekmek bitti hayatimda..bugday ekmegi..ve gunde 2.5 litre su ile saglikli kilo verdim.hic de ac kalmadim.ama gece karnim ac yattim.irademe yenik dusmedim.
Hic kimse kiloyu sevmez.
Bende sevmiyorum.aksama kadar yiyip kilo alip birde spor yapmayan insanlar cok itici geliyor.ins silkelebip kendnize gelirsiniz
aynı durum bende de var kafayı yicem evlenince 15 kilo aldım göbeğim aldı başını gitti ama veremiyorum eşimde veremessin gibi sözler söylüyor dalga geçiyor göbeğimleşimdi spora gidiyorum ama heran hamile kalırsam spor tehlikelimi olur korkusu var oyuzden sporada gitmek istemiyorum bakalım ne olcak ama tek çağresi spor ve diyet başka yolu yok bunun
Fakat hatanız burda yazdıklarımı okumadınız veya dikkate almadınız.Eğer belirli bir kiloya ulaşmadan direk spor yaparsanız yağlar kasa dönüşür.Ve böylece kilo veremezsiniz.Hiçbir diyetisyen veya doktor bunu önermez.İşte bunları okuyunca daha da motive oluyorum :) çok iyi bir kilo kaybı yaşamışsınız tebrik ederim bundan sonra çok dikkatliyim. Spor da hayatımda artık. Benim de hedefim 60 kiloya inmek. Sağlık için en azından. Elbette artık kendim için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?