canım sana iyi bi haber son iki ayda aldıysan kiloları, yerleşmeden vermen daha kolay olurMerhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim. Eşim evlendikten sonra kilomdan rahatsız olmaya başladı ne hikmetseyakın zamanda bir düşük yaptım ve kiloyu saldım biraz. Zaten veremiyorum aç kalmaya hiç tahammül edemiyorum. Bir ara çok yüzüme vururdu bu günlerde vurmuyor fakat kinayeli konuşuyor anlıyorum çok zoruma gidiyor. Keşke bir mucize olsa şopşok bir diyet lazım bana. bu arada boyum 1.60 kilom 75 iki ayda 10 kilo almışım kendimi çok kötü hissediyorum. Lütfen yardım
Şunu da ekleyeyim eşim 63 kilo 1.83 boyunda çok zayıf
Iki haftada 9 kilo mu..donusu daha kotu olmazmi.Aç kalmaya tahammül edememek falan bahane bunlar.
Benim hem insülin direncim, hem reflüm, hem de gastritim var.
Aç kaldığım zaman midem kazınıyor ağrı çekiyorum.
Ama bunu hiç bahane etmiyorum.
Geçen sene 2 haftada 9 kilo vermiştim.
Şuan 5 kilo gitti. Aynen devam edicem.
Iki haftada 9 kilo mu..donusu daha kotu olmazmi.
O da cok zayifmis sana kilonla ilgili imada bulundugunda sen de acik acik soyle az kilo alsin iskelet gibisin de gorsun dis gorunusle dalga gecilmesini hos oluyo muymusMerhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim. Eşim evlendikten sonra kilomdan rahatsız olmaya başladı ne hikmetseyakın zamanda bir düşük yaptım ve kiloyu saldım biraz. Zaten veremiyorum aç kalmaya hiç tahammül edemiyorum. Bir ara çok yüzüme vururdu bu günlerde vurmuyor fakat kinayeli konuşuyor anlıyorum çok zoruma gidiyor. Keşke bir mucize olsa şopşok bir diyet lazım bana. bu arada boyum 1.60 kilom 75 iki ayda 10 kilo almışım kendimi çok kötü hissediyorum. Lütfen yardım
Ayni dert bendede var esimde beni hic begenmiyo. Ben 157 boyum 60 kg yum esime 100 kg gorunuyorum galiba.simdi wipslife kullaniyorum en son care ve istahi azaltiyo insallah verirsin cok kotu bir duygu.senin rafatsiz oldugunu hissederse o dahada rencide ediyorMerhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim. Eşim evlendikten sonra kilomdan rahatsız olmaya başladı ne hikmetseyakın zamanda bir düşük yaptım ve kiloyu saldım biraz. Zaten veremiyorum aç kalmaya hiç tahammül edemiyorum. Bir ara çok yüzüme vururdu bu günlerde vurmuyor fakat kinayeli konuşuyor anlıyorum çok zoruma gidiyor. Keşke bir mucize olsa şopşok bir diyet lazım bana. bu arada boyum 1.60 kilom 75 iki ayda 10 kilo almışım kendimi çok kötü hissediyorum. Lütfen yardım
Yok ben onuda denedim bende ise yaramadi belki bunyeye fark eder.herkeste olmuyoakşam altıdan sonra bişey yeme bende çok işe yaradı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?