Eşim kilolarımdan rahatsız. Keşke bir mucize olsa...

yağ kasa dönüşmez.kas kastır yağ da yağ. eğer yağlıyken kas yapılırsa yağın altında kas büyür bu yüzden daha büyük görünür sadece.

ac kalarak degilde diyetle kilo verebilirsinz. bi diyetisyene basvurun. ama kendi basnza islere kalksmayin kilolarnz degil kaslariniz erin.

30 yasimdan sonra 40 kilo aldim ve hepsini geri verdim. Once şu ac kalma fikrini aklinizdan cikarin, diyet=ac kalmak degil. Eger oyle olsa kimse zayiflayamazdi dusunsenize 90 kiloluk bir kadin ac kalabilir mi? Ustelik benim insulin direncim vardi troidlerim yavas calisiyordu ve tansiyon sorunum vardi. Simdi hicbiri yok.

Zayiflamak isin esinizin degil sizin istekli olmaniz lazim. Baska turlu bir gram bile veremezsiniz.

Son olarak zayiflarken spor yapmak kilo vermeyi engellemez, yagi kasa donusturmez, keske kas yapmak o kadar kolay olsaydi, millet yillarca cok agir kardiyo, body building, protein tozları vs ile anca kas yapiyor sizin gunde 1 saat yapacaginiz yuruyus kas yaptirmaz. 40 kilomun tamamini spor yaparak verdim o yuzden en ufak sarkma ya da sekil bozuklugu olmadi, onca kiloyu hic almamis gibiyim. Spordan korkmayin :)

canım nasıl bir toz bu....ismini yazabilirsen sevineceğim....

Aç kalmana gerek yok, düşük kalorili sık beslenme ile kilo verebilirsin. İnternette diyet siteleri var mesela diyetkolik zayıflamak isteyen arkadaşlarıma epey yardımcı oldu.

masallah size. 40 kiloyu vermek kolay bisey degil baya azimliymissiniz. tiroidim az calisiyor benimde. cabuk kilo aliyorum dikkat etmezsem.

masallah size. 40 kiloyu vermek kolay bisey degil baya azimliymissiniz. tiroidim az calisiyor benimde. cabuk kilo aliyorum dikkat etmezsem.

Tesekkur ederim
Aslinda 40 alip 42 verdim, dunyada kilo kadar berbat bir sey yok. Sadece estetik de degil insanin hem sagligini hem hareketlerini etkiliyor dusunsenize sirtinizda 2 damacana suyla 2 sene gecirdiginizi... kabus gibi...
O yuzden kilolu olup vermek icin caba gostermeyenleri hic anlamiyorym.

Kendini iyi hissetmek icin kilo vermelisin , bu dusunceyle yola cikarsan basarirsin..
Ama esin veya baskalari icin yaparsan basaramazsin...

canım nasıl bir toz bu....ismini yazabilirsen sevineceğim....
canim ismini hatirlamiyorum, kutuyu attik.
ama ben eczaneye gidersem bakayim olurmu, yurtdisindayim ben, umarim türkiyede bulursun aynisini yada benzer bir tozu.

Bende 82 klodan 64 kloya indim 3 ayda... Lesli sansone videolarini kesvedince karar verdim zayiflamaya... Yeme duzenimi degistirmedim sadece abur cuburu hayatimdan cikardim ve hayatima hareket, egzersizi ekledim ... Ben makarnamida pilavimida yedim ...

Butun gun oturan yatan insan ne yaparsa yapsin klo veremez ben bunu anladim ... Cok agir egzersizlere gerek yok 1 saatlik yuruyus yetiyor...

Canim ben ayca kaya'nin sayarak yeme sistemiyle 2 aydir diyet yapiyorum. Hani oglen uyaninca diyet mi yapilir diyorsun ya, oyle de bi yapilir ki.
Cunku bu sistemde bizim gunluk besin hakkimiz var. Gunde 5 tahil 3 sut 3 et 3 meyve ve 3 yag.
Bu haklari gun icinde arzu ettigin gibi paylastiriyorsun. Mesela oglen kalktin 1 simit yedin, bu 4 tahil demektir. 1 tahil hakkin kalir. 1 yumurta 1 porsiyon et demek vs.
Kesinlikle kolayca uygulanabilen bir beslenme sekli. Sana da tavsiye ederim.
Hicbir liste olmadan saglikli beslenerek kendi arzu ettigin gibi haklarini paylastirip yiyeceksin ve kilo vereceksin.
Umutsuz olma. Diyete uyamadigin gunlerin ertesi gunu de "ertesi gun diyet listesi" uygulayarak diyeti hic bozmamis oluyorsun.
Cok kilon yok. 10 kg versen yeter ve inan bana en en en fazla uc ay sabretsen verirsin...
Burada diyet grubumuz da var, diyete baslarsan destek oluruz canim.

Çoook basit, şimdiki yediğinin yarısını ye, küçük tabakta ye, kocaman bardak ile bol bol su iç, ıvır zıvır yerine kuru meyve ye, araba yerine bisiklet kullan, asansöre binme, v.s bol şanslar

yağ kasa dönüşmez.kas kastır yağ da yağ. eğer yağlıyken kas yapılırsa yağın altında kas büyür bu yüzden daha büyük görünür sadece.
Yıllardır milli takımda spor yaptım.Aslında bahsettiğim şey buydu ama uzun uzadıya açıklama yapmadım evet yapıları farklıdır.Fakat kişi yağları yakmadan spora başlarsa daha şişkin görünür.Ayrıca yağ yakmak için yapılıcak egzersiz ile kas için yapılıcak olan farklıdır.

Önce kendine inanmalısın..ve seni kiloların yüzünden aşağılamaya çalışan bir eş için çaba harcamayacaksın..zayıfla.olduğundan daha bakımlı ol..ve ona kim olduğunu ispatla..inanırsan başarırsın..

Azmin elinden bir şey kurtulmaz. Eğer başka bir sağlık sorununuz yoksa lütfen iradenize hakim olun ne çaresiz hastalıklar var derdiniz bu olsun...Eşiniz için değil kendiniz için kilo verin.
İş arkadaşım erkek 8 ayda 28 kilo verdi. 100 kg leri görünce diyete başladı kendini bildi bileli öyle kiloluymuş. kiloluyken kızlar beğenmiyordu onu, şimdi o kızları beğenmemeye başladı... :) ama diyetisyenin dediğiniin dışına asla çıkmıyordu ilk zamanlar zorlanmış ama sonra alışmış canı istememeye başlamış. İrade gerekiyor sadece o ilk zamanları atlatmak.

sende ona çok çirozsun bune böyle de ... allahım ya tamam kilo ii değil ama çok zayıfta ii değil sizde onu rencide edin... zayıflamak istersen rahatça zayıflarsın merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…