- 7 Haziran 2010
- 1.405
- 2.741
- 733
Fakat hatanız burda yazdıklarımı okumadınız veya dikkate almadınız.Eğer belirli bir kiloya ulaşmadan direk spor yaparsanız yağlar kasa dönüşür.Ve böylece kilo veremezsiniz.Hiçbir diyetisyen veya doktor bunu önermez.
Diyet yapan arkadasım 30 kilo verdi.Her sabah 7:30 da kahvaltı hazırlayıp yiyordu.Maalesef kilo vermek şekeri tuzu kesmek spor yapmak değil.Belirli bir düzen içinde olmak gerekiyor.
canım nasıl bir toz bu....ismini yazabilirsen sevineceğim....benimde esim bi ara 68 kiloya düstü ve onunda boyu 183 falan, aman allahim hic hos degildi.
normalde 73 kilo falandir. suan 80.
ama ben ne yaptim 68 kilo iken stresten olmustu, hemen eczaneden toz bi karisim aldim yemeklerin yaninda bide onu iciyordu öyle toparladi.
yemek yemek aklima gelmiyor diyordu isyerinde.
30 yasimdan sonra 40 kilo aldim ve hepsini geri verdim. Once şu ac kalma fikrini aklinizdan cikarin, diyet=ac kalmak degil. Eger oyle olsa kimse zayiflayamazdi dusunsenize 90 kiloluk bir kadin ac kalabilir mi? Ustelik benim insulin direncim vardi troidlerim yavas calisiyordu ve tansiyon sorunum vardi. Simdi hicbiri yok.
Zayiflamak isin esinizin degil sizin istekli olmaniz lazim. Baska turlu bir gram bile veremezsiniz.
Son olarak zayiflarken spor yapmak kilo vermeyi engellemez, yagi kasa donusturmez, keske kas yapmak o kadar kolay olsaydi, millet yillarca cok agir kardiyo, body building, protein tozları vs ile anca kas yapiyor sizin gunde 1 saat yapacaginiz yuruyus kas yaptirmaz. 40 kilomun tamamini spor yaparak verdim o yuzden en ufak sarkma ya da sekil bozuklugu olmadi, onca kiloyu hic almamis gibiyim. Spordan korkmayin :)
masallah size. 40 kiloyu vermek kolay bisey degil baya azimliymissiniz. tiroidim az calisiyor benimde. cabuk kilo aliyorum dikkat etmezsem.
Diyet grupları var. Kafaya koyduysan elbette zayıflarsın.. ayda 4 kilo versen bile üç ayda 12 kilo eder.Uyku düzeni problemim var işte sabahları uyanamıyorum öğlen uyanınca da hiç bir diyet başarıya ulaşmıyor
canim ismini hatirlamiyorum, kutuyu attik.canım nasıl bir toz bu....ismini yazabilirsen sevineceğim....
O hanim ablanin katkisiyla 12 kilo verdim. Ha pasta ve tatlıların katkısıyla o kilolarına fazlasıyla aldım ama yilmak yok yola devamLeslie Sansone videoları
O hanim ablanin katkisiyla 12 kilo verdim. Ha pasta ve tatlıların katkısıyla o kilolarına fazlasıyla aldım ama yilmak yok yola devam
Yıllardır milli takımda spor yaptım.Aslında bahsettiğim şey buydu ama uzun uzadıya açıklama yapmadım evet yapıları farklıdır.Fakat kişi yağları yakmadan spora başlarsa daha şişkin görünür.Ayrıca yağ yakmak için yapılıcak egzersiz ile kas için yapılıcak olan farklıdır.yağ kasa dönüşmez.kas kastır yağ da yağ. eğer yağlıyken kas yapılırsa yağın altında kas büyür bu yüzden daha büyük görünür sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?