Eşim kilolarımdan rahatsız. Keşke bir mucize olsa...

bence bir yerden başla aç kalmana da gerek yok diyet arkadaşım diye bi site var çok işime yarıyor..bende diyetteyim ve 2 haftadır aç kalmadım.mutlaka bakmalısın bu siteye..başarabilirsin kararlı ve azimli ol ve bunu önce kendin için yap..

Yardim etmeye calissak ta spora basla,diyet yap tavsiyeleri konu sahibi kafasinda bitirmedigi muddetce bos.Kilo vermek tamamen beyinle alakali.Yoksa 2 hafta yapip sonra bozacaksa henuz o kararlilik olusmamis demektir ki diyetisyene de gidip koca bir sifirla donmus.Kendini hazir hissettigin zamani bekle bence.Gerisi gelecektir.

ev içinde hareket etmen lazım. enaz 40 dk. ilk dk zaten vucut ısınması sonra 20 dk da kardiyo egzersizi. her gün yap. aç kalmak içinde aç kalma yulaf gibi şeyler ye 1 ayda 5kg verirsin (bu 5kg gerçekten yağ olarak verirsin ve aşırı yemezsen geri almazsın )

ilk mesajınızı okudum sadece diğerlerini bilmiyorum ama eşinden çok kendin için yapmalısın bunu.kilo aldın madem şok diyetle oalcak iş değil yeme alışkanlıklarını değiştirmen,günde 3lt ye yakın su içmen gerek.ve en önemlisi kararlı olman.kararlı ol akşam 7den sonra yemek yeme, sık ve az ye ,yaşamanı değiştir.

oncelikle kendiniz icin vermeniz gerek kilolarinizi. kararli olmaniz sart. mesela giymek istediginiz atiyorum 38 beden bi kiyafeti alin ve yemk.yemek.istediginizde o kiyafete bakin etkili oluyr veya en azindan aksam 9 dan.sonra bisey yemeyin ve saati giderek dusurun. ilk hafta 9 iki.uc.dort hafta 8:30 bes alti hafta 8 olarak azaltin.bol bol hateket edin. hareket.cok.onemli en.azindan.yediklerinizi eritmeniz icin yuruyun.dans.edin.ip atlayin.temizlik yapin v.s surekli hareket halinde olmak ciddi enerji.ve.yag yakiyor. tv izlerken yarim.mekik cekin veya ayaklarinizi hareket ettirin ama kararli olun mutlaka bu.cok onemli...

bende fazla kiloyu hiç ama hiç sevmem.eşinizi haklı buluyorum. az ve sık yiyerek spor yaparak verirsiniz.tabi biraz zaman alır. şok diyetler cıssss

2 ayda 8 kilo verdim. Maalesef bu işin kolay bir yöntemi yok. Az yiyip, spor yapacaksınız. Bazen iradesizlik yapıyorum ve mutsuz oluyorum istediklerimi yiyemediğimde ama önü kapanmayan gömleklerin jilet gibi olduğunu görmek muhteşem hissettiriyor.

Bir de doktora gidip hormon insülin direnci diyabet var mı baktırın yada pko
Bunlardan biri bile kilo vermeyi zorlaştırıyor. Bizzat ben yaşıyorum.

kendine bakmalısın eşin için değil kendin için.

mucizeye gerek yok gel diyet günlüklerine zayıflatalım seni

Hayatının son 14 senesinde şişmalıktan morbeid obezliğe doğru ilerlemiş (5 yıldır ölümcül obez sınıfında olmuş) bir insan olarak yorum yapacağım. Muş diyorum çünkü artık obez değilim 5 ayda 30 kg verdim ve 17 kilo fazlam var onuda önümüzdeki 6 ayda veriyor olacağım. Emin konuşuyorum çünkü ben midemi küçülttürdüm ve bu süreç ameliyatın gereği.
Neyse kendimden bu kadar detay yeter. Gelelim yorumuma.

Sevgili konu sahibi eşinin davranışlarına yorum yapmayacağım sana önerim sakın ona kızma ve kızgınlıkla kendini daha çok salma. Çok kısa sürede 10 kg almışsın. Şimdi silkelenir kendine gelirsen inan bana hemencecik o 10 kiloyu verirsin. Çünkü o yerleşik kilo değil. Ha sonra 65 e indikten sonra (senin boyunun ideal kilosu 54-56 arası) ideal kiloya inmen zor olabilir. Çünkü o yerleşik kilo ama onu düşünme sakın.Sen şimdi bardağın dolu tarafını gör ve o yerleşmemiş 10 kiloyu hemen defet gitsin. Bunun içinde sakın ha öyle şok diyetler mucize haplar falan yoluna girme.

Bunları sana bu yollardan geçmiş ve o şok diyetlerin kitabını yazabilecek deneyime sahip bir abla olarak söylüyorum. Ben vücudumda 57 Kilo fazlalık taşımısım ne salakmışım. Keşke benide tenkit eden bir eşim olsaydı ( aksine hiç uyarmadı ben seni her şekilde seviyorum karıcım dedi durdu annem kızardı oğlum şu kıza söyle azcık boğazını tutsun beni dinlemiyor seni dinler derdi de eşim yineden kırılacağımı düşünerek bişey demezdi.) Keşke şimdiki bilincim 14 yıl önce olsaydı. Üniversiteden mezun olduğumda 54 kiloydum. Çalışma hayatı gurbet vs derken hoop gelsin kilolar. O ilk 10 kiloda ayılsaydım bu günlere gelmez önlemimi alırdım. Ama ben ayılmak yerine aman sosyal hayatım yok zevk aldığım tek konu bu, aman beni seven böyle sevsin , aman benim kan şekerim düşüyo açlığa tahammülüm yok, aman vaktimyok spora , aman paran yok diyetisyene ve bir sürü amann la başlayan cümle kurdum durdum. Sadece kendimi kandırdım. Ara ara o şokları denedim 5 verdim 10 aldım ve böyle katlanarak gitti.

İnsan yeme diyenlere sinir oluyor. Yüzün çok güzel biraz zayıflasan diyenleri düşman zannediyor. Ama esasında düşmanlığı kendimize yapıyoruz. Zayıflamanın tek bir formülü var yediğinin fazlasını yakmak. Bu iki iki daha dört gibi bişey. Hayatına bol su bol hareket getirip birde porsiyon hesabı yapıp sağlıklı beslenirsen rejimmiş diyetmiş hiç gerek kalmaz. Ben şimdi geçen o 14 yılıma yanıyorum. Sende yanma sakın.

Bak iki tane kızım var geçen sene büyük kızımı yıkarken bana banyoda göbeğimi göstererek anne sen neden böyle kabarık kabarıksın demişti nekadar üzülmiştim. Daha böyle üzücü okadar şey yaşadım ki. Kimse bunları yaşasın istemiyorum.

Not: Mide küçültme operasyonu gerçekten ölümcül obez sınıfındaki yada normal obez sınıfında olupta yandaş (şeker tansiyon vs) hastalığı olan insanlara yapılıyor. Sakın buna özenmeyin. O ameliyat bir tedavi yöntemi çünkü obezite bir hastalık. O noktaya gelmesin kimse.

bende senin gibiyim aç kalmaya gelemiyorum napıcaz bu gidişle hiç bilmiyorum

kızlar gerekıyorsa doktora gıdın once sağlık sonra esınız ıcın yapın bunu

Tatliyi kesin. pastayi kizartmalari vs..
Gercekten kesin ama.. öyle ödüllendireyim kendimi falan yok.
Sıvı miktarını artırın hazir iceceklerden kaçının
yemeginize bir düzen getirin. Icinde protein karbonhidrat kalsiyum olan herseyden az az ama dengeli bir sekilde yiyin. ekmekten keserseniz kas kaybina ugrarsiniz. Yaginiz erimez ve güçsüz kalirsiniz. Tam buğday cavdar gibi ekmekleri tercih edin.
Tatli ihtiyacinizi bir iki hurma ve kuru kayisi kuri üzüm ile giderin. Sebze ağırlıklı beslenin. Zor ama sagliklo bir surece girersiniz.
bol su eşliğinde yürüyus plates..

Sadece diyetle zyıflayamazsıız hanfendi , spor yapın ciddi düzeyde. Mucize kendi içinizde biraz gayret nolursunuz yahu söyletmeyelim şu adamları kendimize. Benim eşim de şaka arasında söylüyor göbeğin çıktı göbeğin çıktı diye , beni harekete geçirmeye yetiyor.. Bilmiyorum yapı meselesi belki de ben rahatsız oluyorum göbeğimle alay etmesinden açıkçası. Bu sabah uyndım normalde oturduğum yerde kalırım kahveden sonra ama spor yapıcaktım tam bu konuyu görünce yazdım enerji olsun sana da diye , up up up ! kalk haydin spora gidiyoruz.

benim boyum 170 kilom 60. sadece diyetle veremediğim fazlalıklarım var. oraları lipo yaptırıcam. ben ankaraya yakın bir yerde yaşıyorum. genelde cerrahi işlemleri ankarada yaptırıyorum ama konu estetik olunca yılda birkez istanbula gider orda yaptırırım müdahaleleri. bu ara hazırlanıyorum ama korkudanda sallayıp duruyorum. bakalım.

Eşiniz için değil kendiniz için zayıflamalısınız. Mucizeye gerek yok herhalde sabah uyanıp zayıf olmayı düşünmüyorsunuz ileride hamile kaldığınızda daha fazlasını alacaksınız o yüzden biraz verseniz iyi olur. Bunun içinçaba sarfedin aç kalamıyor olabilirsiniz ama açlığınızı illa kalorili yiyeceklerle bastırmak zorunda değilsiniz. Akşam yemekleriniz de karbonhidratlı yiyecekler tüketmeyin, ekmek yemeyin ızgara türü şeyler tercih edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…