Doğumdan hemen sonra ortalama 5-6 kg kaybedebilirsiniz. Doğumdan kısa süre sonra da vücutta tutulan suyu da kaybederek yaklaşık 1-2 kilo daha vücudunuzdan kaybolacaktır.Hayır doğum öncesi tartıyorlar zaten kontrol amaçlı. Hala ısrar ediyorsunuz, aynı aylarda doğum yapan kkda 20 kadar üye vardı. Nerdeyse hiçbirimiz 7-8 kilo vermedik doğum sonrası.
İki doğum yaptım ikisindede doğum sonrası 5-6 kilo vermedimDoğumdan hemen sonra ortalama 5-6 kg kaybedebilirsiniz. Doğumdan kısa süre sonra da vücutta tutulan suyu da kaybederek yaklaşık 1-2 kilo daha vücudunuzdan kaybolacaktır.
Buda tibbi sitelerde verilen bilgi
Doğumdan hemen sonra ortalama 5-6 kg kaybedebilirsiniz. Doğumdan kısa süre sonra da vücutta tutulan suyu da kaybederek yaklaşık 1-2 kilo daha vücudunuzdan kaybolacaktır.
Ben ikiz dogurdum.Eve gelip tartildim sadece 2 kilo gitmisti.plesantalari,suyu iviri ziviri iceri koydu heralde benim doktorDoğumdan hemen sonra ortalama 5-6 kg kaybedebilirsiniz. Doğumdan kısa süre sonra da vücutta tutulan suyu da kaybederek yaklaşık 1-2 kilo daha vücudunuzdan kaybolacaktır.
Valla benimde ikizlerim var hemen dogumdan once tartirmadim ama zaten tartilsanda normalde bile insan gun icinde bile farkli cikabiliyor o yuzden son anda tartilmak ne kadar dogruyu gostetir bilemedim ama sonucta o cocuk hamileden ciktigina gore ee plasentada ciktigina gore cikmasa ameliyat edip alirlar ee herkezinde suyuda geldigine gore 5 kilodan asagi olmasinin mumkunu yokBen ikiz dogurdum.Eve gelip tartildim sadece 2 kilo gitmisti.plesantalari,suyu iviri ziviri iceri koydu heralde benim doktor
Yalan söylüyoruz ozamanValla benimde ikizlerim var hemen dogumdan once tartirmadim ama zaten tartilsanda normalde bile insan gun icinde bile farkli cikabiliyor o yuzden son anda tartilmak ne kadar dogruyu gostetir bilemedim ama sonucta o cocuk hamileden ciktigina gore ee plasentada ciktigina gore cikmasa ameliyat edip alirlar ee herkezinde suyuda geldigine gore 5 kilodan asagi olmasinin mumkunu yok
Ne gibi?Yalan söylüyoruz ozaman
Bu kadar aciklamadan sonra yalan soyluyorsunuz da bir garip olmus 3kilo cocuk+1 kilo plasenta+1 kilo su en az al sana 5 kiloYalan söylüyoruz ozaman
Bende diyorumki iki doğum yaptımBu kadar aciklamadan sonra yalan soyluyorsunuz da bir garip olmus 3kilo cocuk+1 kilo plasenta+1 kilo su en az al sana 5 kiloben anlamak istemeyene hic bir sey anlatamam diye bosuna dememisler hatta eksik demisler karsi taraf sizi yalancilikla suclayabilir demeyi unutmuslar
Aman bacım hiçte üzülme tam tersi hırslan git çatlakların yeniyken hemen tedavi ettir biraz diyet bol su birazda spor mis gibi olursun sen nasıl hissedersen karşındakide o gözle bakar ben iyiyim daha güzel olucam de öylede ol tam aksine onun dediklerine prim verirsen daha çok üstüne gelecek napim allah böyle yaratmış de geç ne ağlıyon boşverSuan o ladar kalbim kirik ki.Butun ozguvenimi kaybettim sanki.Dogum yapalı 4 ay oldu.Dunyalar tatlisi oglumu sezeryanla kucagima aldim.Nisanliyken bana tapan es kisisi hamileligimin son zamanlarinda ve simdi beni beğenmemeye basladi. Catlaklarim icin bunlar gececek degil mi diye sormaya basladi.Daha sonrasinda kiloyu sevmedigini asla kilolu bi kadin istemedigini dile getirdi.Kardesinin yaninda onumde soguk cay vardi onumden cekti.Bir gunde tv izlerken gobegime bakti hamile misin diye sordu .o kdr zoruma gidiyor ki.Cogu kez agladim.bazen gonul aldi bazen almadi ama bu terbiyesizligine devam etti. Bende 3 gundur diyet yapiyorum.79 kilo idim suan 78 e dustum.Ise baslayacgm ve is kiyftlrmi denerken kucumsedi yakisti mi dedim dalga gecer gibi suratima bakti.Bende actim agzimi yumdum gozumu.Burnunun yamuk oldugunu yakisikli olmadigini vs diye bagirrk soyledim.Dinime kufreden musluman olsa dedim .Kendini ne saniyosun dedim.Senin oturup sukretmen lazim esin cocugun saglikli sekilde kurtuldu diye dedim.Agzini açıp tek kelime etmedi.Bende yatak odasina gectim cok doldum suan aglayarak buraya icimi döküyorum. Nisanliyken ölüp biten adamdan eser yok.Ne hissettigimi de onemsemiyor ne istoyor anlamiyorum.
Toplam 15 kilo aldim.Son ay disinda hep frenledim.Kendimi oyle bir sartlamistim ki eve gelicem tartiya cikip min. 6 7 kilo vermis olucam dedim.Bir baktim cidden 2 kilo gitmis.Nasil bir hayalkirikligi ki vucudum hic sismedi,odem de yoktuValla benimde ikizlerim var hemen dogumdan once tartirmadim ama zaten tartilsanda normalde bile insan gun icinde bile farkli cikabiliyor o yuzden son anda tartilmak ne kadar dogruyu gostetir bilemedim ama sonucta o cocuk hamileden ciktigina gore ee plasentada ciktigina gore cikmasa ameliyat edip alirlar ee herkezinde suyuda geldigine gore 5 kilodan asagi olmasinin mumkunu yok
Hanim efendi artik bilgiyede gerek yok hesap ortada bu arada kendimde 3 kere hamilelik yasadim. Ama dogumda kilo verirken vucutta sut yapmak icin ugrasiyor ya belki orda hesap karisabilir onun harici bebek ortada dogumlarda ortada cok bilgili olmaya da gerek yokBende diyorumki iki doğum yaptım
O kiloları doğum sonrası vermedim.
Bu durumda ya tıp yalan konuşuyor yada ben...
Birde şey demişler bilirmisiniz, bilginiz olmadığı konuda fikriniz de olmasın diye. Duydunuz mu hiç
Ben olsam zayiflayacaksamda zayiflamam net.Suan o ladar kalbim kirik ki.Butun ozguvenimi kaybettim sanki.Dogum yapalı 4 ay oldu.Dunyalar tatlisi oglumu sezeryanla kucagima aldim.Nisanliyken bana tapan es kisisi hamileligimin son zamanlarinda ve simdi beni beğenmemeye basladi. Catlaklarim icin bunlar gececek degil mi diye sormaya basladi.Daha sonrasinda kiloyu sevmedigini asla kilolu bi kadin istemedigini dile getirdi.Kardesinin yaninda onumde soguk cay vardi onumden cekti.Bir gunde tv izlerken gobegime bakti hamile misin diye sordu .o kdr zoruma gidiyor ki.Cogu kez agladim.bazen gonul aldi bazen almadi ama bu terbiyesizligine devam etti. Bende 3 gundur diyet yapiyorum.79 kilo idim suan 78 e dustum.Ise baslayacgm ve is kiyftlrmi denerken kucumsedi yakisti mi dedim dalga gecer gibi suratima bakti.Bende actim agzimi yumdum gozumu.Burnunun yamuk oldugunu yakisikli olmadigini vs diye bagirrk soyledim.Dinime kufreden musluman olsa dedim .Kendini ne saniyosun dedim.Senin oturup sukretmen lazim esin cocugun saglikli sekilde kurtuldu diye dedim.Agzini açıp tek kelime etmedi.Bende yatak odasina gectim cok doldum suan aglayarak buraya icimi döküyorum. Nisanliyken ölüp biten adamdan eser yok.Ne hissettigimi de onemsemiyor ne istoyor anlamiyorum.
Ben iki kere doğım yaptım ikisinde de 8 kilo gitti.İkisi de 4 kg doğdu ben de toplam ilkinde 12,ikincisinde 14 kilo almıştım.Ben ikiz dogurdum.Eve gelip tartildim sadece 2 kilo gitmisti.plesantalari,suyu iviri ziviri iceri koydu heralde benim doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?