Esim kilolu bayan sevmiyormus!!!

Hayır doğum öncesi tartıyorlar zaten kontrol amaçlı. Hala ısrar ediyorsunuz, aynı aylarda doğum yapan kkda 20 kadar üye vardı. Nerdeyse hiçbirimiz 7-8 kilo vermedik doğum sonrası.
Doğumdan hemen sonra ortalama 5-6 kg kaybedebilirsiniz. Doğumdan kısa süre sonra da vücutta tutulan suyu da kaybederek yaklaşık 1-2 kilo daha vücudunuzdan kaybolacaktır.
Buda tibbi sitelerde verilen bilgi

Cocuk yaparken aklın nerdeydi o zaman de. Gitsin bulsun zayıfın. Hay allahim

Tehdit etmeniz hiç olmamış. O da bunu kullanabılır bence. Nıhayetınde onun da cocukları. Ayrıca mahkeme babasına da gorus gunu ayarlayacak belkı cocukları alması gerekecek gıttıgınız sehrı ıkametınızı bılmemesı mumkun degıl elbet ogrenecek. Boş bir tehdit olmus. Ayrıca neden anlasmalı bosanmayı 3ay sonraya verdı. Bızım hemen gun vermıslerdı persembe gunu bosandım bende. Karar verdık dılekcesı avukatı protokolu derken 3haftada bıttı. Sızın surec bana uzun olmus

Doğumdan hemen sonra ortalama 5-6 kg kaybedebilirsiniz. Doğumdan kısa süre sonra da vücutta tutulan suyu da kaybederek yaklaşık 1-2 kilo daha vücudunuzdan kaybolacaktır.
İki doğum yaptım ikisindede doğum sonrası 5-6 kilo vermedim
İlginç bir vakayım belkide tıp beni araştırmaya almalı

Arkadaslarimdan 4 tanesi dogum yapti. Hatta biri 2. Cocugunu dogurdu.

Bir tanesi bile dogumdan sonra "kilolu" olmadilar en fazla karinda şişkinlik gördüm onun disinda hepsi dogum sonrasi kucaklarinda 1-2 aylik bebekleriyle mini elbiseler, beyaz pantolonlar giyecek seviyedeydi, kucaklarinda cocuk olmasa dogum yapmiş demezsiniz.

Sizin soylediginiz inanilmaz bir durum degil aslinda doğal ve olan bisey ama herkes ayni degil.
Baska bir kuzenimin eşi dogum yapti asiri kilo aldi 1 sene boyunca da o kilolari veremedi zaten dogum oncesi de cok fit biri degildi.

Seven her haliyle beğenmeli kafasında olan biri değilim. Eşlerin birbirlerinden beklentileri olabilir ama söylemek var söylemek var....
Bu denli onur kırıcı olunca iyi niyetli gelmiyor bana söylenenler.

Ben ikiz dogurdum.Eve gelip tartildim sadece 2 kilo gitmisti.plesantalari,suyu iviri ziviri iceri koydu heralde benim doktor

Ben ikiz dogurdum.Eve gelip tartildim sadece 2 kilo gitmisti.plesantalari,suyu iviri ziviri iceri koydu heralde benim doktor
Valla benimde ikizlerim var hemen dogumdan once tartirmadim ama zaten tartilsanda normalde bile insan gun icinde bile farkli cikabiliyor o yuzden son anda tartilmak ne kadar dogruyu gostetir bilemedim ama sonucta o cocuk hamileden ciktigina gore ee plasentada ciktigina gore cikmasa ameliyat edip alirlar ee herkezinde suyuda geldigine gore 5 kilodan asagi olmasinin mumkunu yok

Yalan söylüyoruz ozaman

Yalan söylüyoruz ozaman
Bu kadar aciklamadan sonra yalan soyluyorsunuz da bir garip olmus 3kilo cocuk+1 kilo plasenta+1 kilo su en az al sana 5 kilo ben anlamak istemeyene hic bir sey anlatamam diye bosuna dememisler hatta eksik demisler karsi taraf sizi yalancilikla suclayabilir demeyi unutmuslar

Bende diyorumki iki doğum yaptım
O kiloları doğum sonrası vermedim.
Bu durumda ya tıp yalan konuşuyor yada ben...

Birde şey demişler bilirmisiniz, bilginiz olmadığı konuda fikriniz de olmasın diye. Duydunuz mu hiç

Aman bacım hiçte üzülme tam tersi hırslan git çatlakların yeniyken hemen tedavi ettir biraz diyet bol su birazda spor mis gibi olursun sen nasıl hissedersen karşındakide o gözle bakar ben iyiyim daha güzel olucam de öylede ol tam aksine onun dediklerine prim verirsen daha çok üstüne gelecek napim allah böyle yaratmış de geç ne ağlıyon boşver

Toplam 15 kilo aldim.Son ay disinda hep frenledim.Kendimi oyle bir sartlamistim ki eve gelicem tartiya cikip min. 6 7 kilo vermis olucam dedim.Bir baktim cidden 2 kilo gitmis.Nasil bir hayalkirikligi ki vucudum hic sismedi,odem de yoktu belki dogumda narkoz,serum vs odem yapmis olabilir ama herkes te olacak diye bir durum degil .Hatta bu bende oldu cunku sol ayagim davul gibi sismisti dogumdan sonra.

Bende sezaryenden sonra eve geldim tartıldım 4kilo gitmişti. Cocugum 2.5kilo doğdu.
Tabi sonra sütüm olsun diye sürekli yediğim için tekrar kilo aldım.

Hanim efendi artik bilgiyede gerek yok hesap ortada bu arada kendimde 3 kere hamilelik yasadim. Ama dogumda kilo verirken vucutta sut yapmak icin ugrasiyor ya belki orda hesap karisabilir onun harici bebek ortada dogumlarda ortada cok bilgili olmaya da gerek yokmantik yurutmek yeterli

Ya gercekten nasil takabiliyosunuz bu adamlari bu kadar kafaniza.espriyle sen de onu yerebilirsin. Bu arada takilmaya donusur guler gecersiniz.ciddiye alip bi de kalp kirmak sacma.ustune oturursam gorursun derdim ben olsam...ya zayiflanir,kilo alinir,kirisilir.bu kadar ciddiye almayin su bedeni.mutlu olun

Ben olsam zayiflayacaksamda zayiflamam net.

Ben iki kere doğım yaptım ikisinde de 8 kilo gitti.İkisi de 4 kg doğdu ben de toplam ilkinde 12,ikincisinde 14 kilo almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…