- 30 Mart 2018
- 2.917
- 6.780
- 158
Tiroid hastalığı zayıflık da yapıyor. Belki ondan zayıf annen..Ayrica yine ayni fikirdeyim kadinlar her zaman biseylerin arkasina saklaniyor sonra da sikayet ediyor. Benim annemde troid hastasi ama 55 kilo kadin demekki bahanelere siginmazsak oluyor. Herkes zayif fit olmak zorunda degil bu bir baskasini ilgilendirmez ama o zaman sikayet etmeyecekler ve eslerin birbirine karsi sorumlu oldugunu dusunuyorum herkes yanina yakistirdigi cekici buldugu bi esi olsun ister...
hayir annem kilo alma egiliminde fakat dikkatli besleniyor. Esime gelince fiziginin duzgun olmasi icin unlu oyuncu veya sporcu olmasina gerek yok. Duzgun fizikli erkek diyince kafanizda unlu oyuncu veya sporcu canlanmasi uzucu sanirim cevrenizdeki erkekler hep killi gobekli bakimsiz tipler yoksa neden oyle dusunesiniz..Tiroid hastalığı zayıflık da yapıyor. Belki ondan zayıf annen..
Eşinse gobeksiz baklavali galiba. Ünlü oyuncu veya sporcu olsa gerek
Emin misin Hipotiroid mi hipertiroid mi ?hayir annem kilo alma egiliminde fakat dikkatli besleniyor. Esime gelince fiziginin duzgun olmasi icin unlu oyuncu veya sporcu olmasina gerek yok. Duzgun fizikli erkek diyince kafanizda unlu oyuncu veya sporcu canlanmasi uzucu sanirim cevrenizdeki erkekler hep killi gobekli bakimsiz tipler yoksa neden oyle dusunesiniz..
Valla evet babam sirma sacli hatta genetik sansli beyazlamadi bile 177 boyu 65 kilo annem 165 55 kilo baska ailemden merak ettigin varsa cekinme sorEmin misin Hipotiroid mi hipertiroid mi ?
Kendine yakisacak es olmali diyen sensin. Bunu ben soylemiyorum ki cevremdekilerin nasıl oldugunu sorgulaman abes. Boyle dusunen sensin o yuzden senin cevrendekiler sorguluyoruzmaşallah baban da sırma saçlı o zaman
Sizin yaptığınız peki şuan nedir benim.yaptgimdan farklı miydi?Mesajlarınızı şikayet ettim, bilginize.
Kimin akıllı kimin akılsız olduğunun bilirkişisi siz misiniz?
Herkesin aklı, fikri, düşüncesi ve yorumu kendine. Sizin fikirlerinizle uyuşmadı diye kimseye hakaret edemezsiniz, Allah size de had versin madem öyle, keza epey ihtiyacınız var.
Merak etmeyin ben de banlandim haksızlık olmaz burdaMune abla hadi ben burda kilolu insanlarin kalbini kirdim banlandim peki benim goruslerime beyinsiz vs gibi yorum yapanlar ban haketmedi mi? Ustelik ben hakaret etmeden gorusumu yazdim o kdar ustume gelindi banlanan ben oldum biraz adaletli olun
Dunden meraklisin fotograf at direkt, yorulma. herkes gorsunValla evet babam sirma sacli hatta genetik sansli beyazlamadi bile 177 boyu 65 kilo annem 165 55 kilo baska ailemden merak ettigin varsa cekinme sorAma bak ben biraz fazla zayiftim hamilelikten once elestirecek olursak
Troid hastalığı cesitleri çoktur. Annenizde hipertroid var ki o kiloda olablr. Hasimato ve hipertroid hastalığı olanlarda Allah kimseye vermesin nasıl oldgmuzu bir bilen anlar. O yüzden bilmedgmz şeyler hakkında konuşmasak hayat daha güzel bir yer olablrdiAyrica yine ayni fikirdeyim kadinlar her zaman biseylerin arkasina saklaniyor sonra da sikayet ediyor. Benim annemde troid hastasi ama 55 kilo kadin demekki bahanelere siginmazsak oluyor. Herkes zayif fit olmak zorunda degil bu bir baskasini ilgilendirmez ama o zaman sikayet etmeyecekler ve eslerin birbirine karsi sorumlu oldugunu dusunuyorum herkes yanina yakistirdigi cekici buldugu bi esi olsun ister. 3 gundur istedikleri gibi bana hakaret edenlere bi koz daha veriyim buna da yazsinlar beyin yok diye kendi beyinleri cok gelismis ya en iyisini bilirler...
Diyet ve yürüyüşleNasil verdiniz
Iste kimse kendi başına gelmeden anlamıyor bu durumları ben ona üzülüyorum sadece. Kadın olarak bilinçaltımıza neler işlenmiş ki diyorum.Erkeklerin hepsi bakımlı ve fit mi?
Kiloyu bir kenara koyalım, herkes yanına yakışan bir eşi olsun istiyor madem erkeklerin saçı döküldüğünde, kadınların yüzü kırıştığında boşanıp çekici olanlara mı yönelecek insanlar?
Şekilcilik hep yanılır, sağlık için kilo vermek gerekir, bunda herkes hemfikirdir, çünkü fazla kilo birçok hastalığa sebep olur ama eşin yanında çekici görünmek diye bakarsak olaya çoğumuzun boşanması gerekiyor.
Bu arada doğuma kadar öyle bir kilo aldım ki futbol topu yanımda halt etmiş, 1 ay sonunda bir gram kilo fazlalığım yoktu, hepsini vermiştim hala kilolu bir kadın değilim, evlendiğimde 39 kiloydum 2 ay sonra da hamile kalmıştım, doğum sonrası 40 kiloydum, sezaryenle doğum yaptım karnımda da çatlak yok lakin herkesin vücudu aynı değil, metabolizması da aynı işlemiyor, bir oturuşta 1 ekmeği kıvırır yerim kilo yapmaz fakat annem 1 dilim ekmek yesin kilo alır, şu an obez ne yazık ki ve artık istese de hareketleri kısıtlı olduğundan veremiyor, aynı aileden 2 kadınız ama metabolizmalarımız farklı işliyor.
Maalesef kadınların bilinçaltına hep karşı cinse kendini beğendirme kodlamaları yapılıyor, gerek fiziğimizle, gerek giyimimizle, gerek kadınlığımızla hep kodlanan biziz ne hikmetse.Iste kimse kendi başına gelmeden anlamıyor bu durumları ben ona üzülüyorum sadece. Kadın olarak bilinçaltımıza neler işlenmiş ki diyorum.
Müthiş bir çözümlemeMaalesef kadınların bilinçaltına hep karşı cinse kendini beğendirme kodlamaları yapılıyor, gerek fiziğimizle, gerek giyimimizle, gerek kadınlığımızla hep kodlanan biziz ne hikmetse.
Bize hiç işin sağlık boyutu aktarılmadı oysa önemli olan sağlık kısmıydı, medyada bu kadınları gördükçe kendimizle kıyasladık, 90-60-90 vücutlu, minimum 1,70 boyunda, cildi pürüzsüz, yüzü altın oranlı, yürüdükçe erkekleri kendine baktıran kadınlar empoze edildi.
Lakin biz ortalama 1,60 boya sahip, genellikle balık etli, yine çoğunluğu esmer veya kumral, çalışsak dahi akşam olunca mutfağa girip soğan kavuran, çocuklarının birini uyuturken diğerine ders çalıştıran kadınlarız.
Daha doğar doğmaz bizi erkek odaklı yetiştiriyorlar, gelin olacağız, eşimize güzel yemekler pişireceğiz, beğenmesi için uğraşacağız, gözü dışarı kaymasın diye çabalayacağız ama erkek hiçbir şey yapmayacak çünkü onlara kadınlara kendilerini beğendirme, damat olma, eş olma, kadına değer verme kodlamaları yapılmıyor.
Erkekler kendi için yaşarken biz hep başkaları için yaşamak zorunda bırakılıyoruz, böyle olunca da dış görünüşünden mutsuz, erkek arkadaşı yok diye, beğenilmiyor diye üzülen kadınlar çoğalıyor.
aynen cogunlugun istedigi seyleri yazmadim diye benimde ne beyinsizligim kaldi ne kadin dusmanligim. İnsanlar burada fikir alisverisi yapmaktan cok kendilerine saksakci ariyor malesef. Karsit goruslere ve elestirilere ise hic tahammulleri yok. Ustelik soylenileni tam anlamayip cimbizla kelime secip linc ediyorlar kendinizi asla anlatamiyorsunuz cunku anlamak istemiyorlar birinin ustune gitmek hakaret etmek hoslarina gidiyor ellerine gecen firsati kacirmak istemiyorlarbu konu vasıtasıyla burda belki en az 10 yıldır vakit geçiren biri olarak şunu söylemek istiyorum. Benim banım yeni kalktı, muhtemelen bunları yazdıktan sonra yine banlanacağım hatta kendim etiketleyeyim @Mune’yi.
bu konuda bu kadar zamandan sonra bu kilo çok değil mi dedim diye ne beyinsizliğim kaldı ne başka bişeyim. Arkadaşlar siz akıl hastası mısınız? Beğenmediğiniz bir yorum görünce istismara uğramış çocuk haklarını savunurmuş gibi bir hırsla insanlara saldırmaya başlıyorsunuz. Bu istisnasız burdaki her konuda oluyor. Burda bugüne kadar banlanmamın nedeni genelde hep yorum yazdığım konudaki herkes gibi yorum yapmamam ve birilerinin bana saldırmasıdır. Buranın adı forum adı üstünde, insanlar fikirlerini söylesin diye var. Bir arkadaşınıza bir konuda fikir sorarken nasıl ki her zaman duymak istediğiniz şeyi duymuyosunuz ve ona saldırmıyosunuz, burda da saldıramazsınız. Zaten böyle bir iletişime, yani diyaloğa açık değilseniz böyle ortamlarda da bulunup başka insanların da sinirini bozmamalısınız. Beğenmediğiniz bir yorum varsa beğenmedim butonuna basar geçersiniz, karşınızdaki insan fikrini söyledi diye ananızı babanızı öldürmüş gibi bir hırs ve nefretle kaç yaşına gelmiş koca koca insanlara yaptığı yorum yüzünden hayat dersi vermeye, aklını fikrini sorgulamaya kalkamazsınız ve zaten buranın amacı da bu değil. Ha diyosanız ki bu konulara böyle cevap verilmez zaten gidip size bunları söyleyecek birilerini bulun, konu açmayın çünkü aradığınız cevap ve yorumlar belli demek ki, ne bulmak için konu açıyosunuz? Açtığınız konuyla ilgili destek almaksa amacınız psikoloğa gitmelisiniz, forumların amacı fikir alışverişleridir.
işin en garip tarafı bunu yapan insanların siyaset forumlarında, ülkeyle ilgili forumlarda ülkedeki demokrasi eksikliğinden bolca şikayet eden insanlar olması. Böyle de kendinizle çelişen insanlarsınız. Sizin kendiniz ve size benzer kişiler ve fikirler dışında kimseye tahammülünüz yok ki siz akıl veresiniz. Yani ben örneğin evlillik dışı bir ilişkiyi de destekleyen bir yorum yapabilirim, bu benim fikrim, doğrusuyla yanlışıyla bana ait ve benim fikirlerimin size uymak gibi bir misyonu da yok zaten.
etrafınızdaki insanlardan hırsınızı çıkaramıyosunuz diye burda tanımadığınız insanlara hakaret etmeye, aklını fikrini küçük görmeye ne hakla cesaret edebiliyosunuz? Fikirler tabii ki tartışılır, ama “sana fikrini mi sormuş, sanane, zayıflığı özgüven sanıyor beyinsiz” ayarındaki insanların yeri gerçekten burası değil ve olmamalı ve buna müsade de edilmemeli. Çünkü bu laftan sonra ben bu insanlara ne yazsam yeridir ve o saatten sonra da bu benim suçum değildir. Yeter ya, hayatın her alanında yer alan sizin gibi zorbalardan bıktık. Gidin sizi çatır çatır ezip her hoşuna gitmeyene saldıracak hale getiren insanlara iki çift laf edebilin de içiniz soğusun belki biraz normale dönersiniz. Sözde kadın hakları savunucusu tiplerin mentalite olarak gözünün üstünde kaşın var diye yolda adam döven magandalardan farkının olmaması gerçekten çok acınası.
Askdjsfdghsdfgsnfdgs öyle doğru kiii... bence bazen hobi olarak da yapıyorlar yani belki de seninle aynı düşünüyor amaa o gün çocuk yordu veya kocayla tartıştı sinirini çıkarması gerekiyor ve burda kendine kum torbası arıyor gibi. Ne laftan anlar ne açıklamadan ,dünya güzel yazarsın üstün yeteneğiyle ki bu konuda çok tebrik ediyorum ne avukatlar çıkardı buradan jdfngfdghs birden şeytan, kadın düşmanı, kötü kalpli, canavar birine dönüştürür seni bence çok ciddiye alma gül geç on yıldır da buradaysan ne ciddiye alıyorsun hayatımmbu konu vasıtasıyla burda belki en az 10 yıldır vakit geçiren biri olarak şunu söylemek istiyorum. Benim banım yeni kalktı, muhtemelen bunları yazdıktan sonra yine banlanacağım hatta kendim etiketleyeyim @Mune’yi.
bu konuda bu kadar zamandan sonra bu kilo çok değil mi dedim diye ne beyinsizliğim kaldı ne başka bişeyim. Arkadaşlar siz akıl hastası mısınız? Beğenmediğiniz bir yorum görünce istismara uğramış çocuk haklarını savunurmuş gibi bir hırsla insanlara saldırmaya başlıyorsunuz. Bu istisnasız burdaki her konuda oluyor. Burda bugüne kadar banlanmamın nedeni genelde hep yorum yazdığım konudaki herkes gibi yorum yapmamam ve birilerinin bana saldırmasıdır. Buranın adı forum adı üstünde, insanlar fikirlerini söylesin diye var. Bir arkadaşınıza bir konuda fikir sorarken nasıl ki her zaman duymak istediğiniz şeyi duymuyosunuz ve ona saldırmıyosunuz, burda da saldıramazsınız. Zaten böyle bir iletişime, yani diyaloğa açık değilseniz böyle ortamlarda da bulunup başka insanların da sinirini bozmamalısınız. Beğenmediğiniz bir yorum varsa beğenmedim butonuna basar geçersiniz, karşınızdaki insan fikrini söyledi diye ananızı babanızı öldürmüş gibi bir hırs ve nefretle kaç yaşına gelmiş koca koca insanlara yaptığı yorum yüzünden hayat dersi vermeye, aklını fikrini sorgulamaya kalkamazsınız ve zaten buranın amacı da bu değil. Ha diyosanız ki bu konulara böyle cevap verilmez zaten gidip size bunları söyleyecek birilerini bulun, konu açmayın çünkü aradığınız cevap ve yorumlar belli demek ki, ne bulmak için konu açıyosunuz? Açtığınız konuyla ilgili destek almaksa amacınız psikoloğa gitmelisiniz, forumların amacı fikir alışverişleridir.
işin en garip tarafı bunu yapan insanların siyaset forumlarında, ülkeyle ilgili forumlarda ülkedeki demokrasi eksikliğinden bolca şikayet eden insanlar olması. Böyle de kendinizle çelişen insanlarsınız. Sizin kendiniz ve size benzer kişiler ve fikirler dışında kimseye tahammülünüz yok ki siz akıl veresiniz. Yani ben örneğin evlillik dışı bir ilişkiyi de destekleyen bir yorum yapabilirim, bu benim fikrim, doğrusuyla yanlışıyla bana ait ve benim fikirlerimin size uymak gibi bir misyonu da yok zaten.
etrafınızdaki insanlardan hırsınızı çıkaramıyosunuz diye burda tanımadığınız insanlara hakaret etmeye, aklını fikrini küçük görmeye ne hakla cesaret edebiliyosunuz? Fikirler tabii ki tartışılır, ama “sana fikrini mi sormuş, sanane, zayıflığı özgüven sanıyor beyinsiz” ayarındaki insanların yeri gerçekten burası değil ve olmamalı ve buna müsade de edilmemeli. Çünkü bu laftan sonra ben bu insanlara ne yazsam yeridir ve o saatten sonra da bu benim suçum değildir. Yeter ya, hayatın her alanında yer alan sizin gibi zorbalardan bıktık. Gidin sizi çatır çatır ezip her hoşuna gitmeyene saldıracak hale getiren insanlara iki çift laf edebilin de içiniz soğusun belki biraz normale dönersiniz. Sözde kadın hakları savunucusu tiplerin mentalite olarak gözünün üstünde kaşın var diye yolda adam döven magandalardan farkının olmaması gerçekten çok acınası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?