Esim kilolu bayan sevmiyormus!!!

Ohh ne iyi olmuş o hadsize, ağzınıza sağlık.

Ya insan sunları yazarken kendi önce ki yazdıklarını görüpte utanmaz mı hiç ben ne diyorum kendi yaptığıma bak demiyor mu
Herkes piremses herkes. Bi biz tü kakayız.

Alınamamış hırsıyla herkes gitsin aynaya baksın önce. Ben bir laf edecem acaba ben de öyle miyim diye.

Birileri de keşke biri bi şey dese de benim de savunmam yerine geçse demese. Hatta diğer birileri de ay noolduydu bilmiyom ama aslansın kaplansın demese keşke.

Kadına zorbalığa gelince sayfa sayfa yazıyorlar ama sadece kendilerine yanlız bu konuda kilosu yüzünden ki çok kilolu degil 4 ay önce doğum yapmış olan bir kadın demediklerini bırakmadılar kocası güzel görecek miş miş hadi ordan o doğursun o zaman ona bakarsan benim kocam benim çok zayıfladığimı düşünüyor ki 69 70 kiloyum kilolu daha güzelmişim napim şimdi ameliyat oldum ama kocacığım beni obez beğeniyor diye tekrar obez mi olayım

Bukadar atar yapmışsınız diye eski mesajınıza baktım.
Kendiniz üzerinden genelleme yapmışsınız. Normal bir insanın doğum sonrası 7-8 kilo vereceğini hangi tıp bilgisiyle verdiniz mesela? Yahut konu sahibi kilolu muyum diye mi sormuş ki fikrinizi söylüyorsunuz? Buradaki konu eşinin çirkinlikleri, siz de kalkmış çanak tutuyorsunuz. Eşi kilodan şeyin görünmüyor demiş, falanca kadın da gelmiş evet cidden fazla diye onu destekliyor. Garipsiniz, bu kadar edebiyat parçalamak özellikle haksız olduğunuz bir konuda sizi yormadı mı?

İşte defalarca anlatıldı ama yok yani. Anlamak istememekteki ısrar başka bi şeyde yok.

İşte bundan bahsediyorum maalesef dağa taşa laf anlatsak sizden daha çok anlar. Yorumunuzu konu sahibine yapın zaten bana değil. Ayrıca ben 4 ay sonra 79 kilo fazla değil mi diye sormuşum, burdan benim tıp bilgisiyle kendimi normal onu anormal gösterdiğim sonucuna varmanız sizin probleminiz. Ha ayrıca gideceği bir doktor da aynı şeyi söylerdi çok yüksek ihtimalle, konu tıp bilgisiyse. Herkes eşinden zaten bahsetmiş 15 sayfa bundan konuşulmuş ben de başka bir konuya değinmek istedim illa toplu beddua ekibine mi katılmam gerekiyordu bana saldırmamanız için? Komiksiniz.

Zorbalardan bıktıp diyip kadına kilosu üzerinden zorbalık yapmakta ne bileyim banlandığın için bu kadar dert etme hepimiz banlaniyoruz herkes kendine baksın ilk önce komik oluyorsunuz
Tabii ki senin onca şeyden anlayabileceğin bu kadarı olacaktı şaşırtmadın :)

Evet hepimiz seni yanlış anladık bi doğru sensin
Sorun bu zaten, senin beni anlaman veya yorumlaman gerekmiyor, muhattabın ben değilim ve düşüncelerimin veya yorumlarımın hesabını sana vermek zorunda da değilim. Yorumlarını konu sahibine yap bişeyi anlaman gerekiyorsa konuyu anla ona yorum yap bana ve benim yorumlarıma değil, bu kadarını anlasan yetecekti ama gene olmadı dimi.

Zorbalardan bıktıp diyip kadına kilosu üzerinden zorbalık yapmakta ne bileyim banlandığın için bu kadar dert etme hepimiz banlaniyoruz herkes kendine baksın ilk önce komik oluyorsunuz
Insan yaptığının ne oldgunu bilirse zaten anlıyor sonrasını

Tip bilgisine gerek yok ki mantikli dusunurseniz zaten cocuk 3 ile 4 kilo arasi bide bagli oldugu plasentada 1 kilo ee bebegin icinde bulunan su falan derken 7 civari kilo kaybi normal tip bilmeye gerek yok

Tip bilgisine gerek yok ki mantikli dusunurseniz zaten cocuk 3 ile 4 kilo arasi bide bagli oldugu plasentada 1 kilo ee bebegin icinde bulunan su falan derken 7 civari kilo kaybi normal tip bilmeye gerek yok
Allah Allah o tıp bende neden çalışmadı acaba. Oğlum 3 kilo doğdu ben sadece 3 kilo vermiştim.
Herkeste aynı olmuyor yani

Siz son gunlerde bir kac kilo extra aldiniz belki dikkat etmediniz sonucta plasenta sizdede vardi ve oglunuzda suyun icindeydidogumda onlarda gitti
Hayır doğum öncesi tartıyorlar zaten kontrol amaçlı. Hala ısrar ediyorsunuz, aynı aylarda doğum yapan kkda 20 kadar üye vardı. Nerdeyse hiçbirimiz 7-8 kilo vermedik doğum sonrası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…