Bibi ay lav yu.Zorbalardan bıktıp diyip kadına kilosu üzerinden zorbalık yapmakta ne bileyimbanlandığın için bu kadar dert etme hepimiz banlaniyoruz herkes kendine baksın ilk önce komik oluyorsunuz
Ya insan sunları yazarken kendi önce ki yazdıklarını görüpte utanmaz mı hiç ben ne diyorum kendi yaptığıma bak demiyor muBibi ay lav yu.
Ohh ne iyi olmuş o hadsize, ağzınıza sağlık.Suan o ladar kalbim kirik ki.Butun ozguvenimi kaybettim sanki.Dogum yapalı 4 ay oldu.Dunyalar tatlisi oglumu sezeryanla kucagima aldim.Nisanliyken bana tapan es kisisi hamileligimin son zamanlarinda ve simdi beni beğenmemeye basladi. Catlaklarim icin bunlar gececek degil mi diye sormaya basladi.Daha sonrasinda kiloyu sevmedigini asla kilolu bi kadin istemedigini dile getirdi.Kardesinin yaninda onumde soguk cay vardi onumden cekti.Bir gunde tv izlerken gobegime bakti hamile misin diye sordu .o kdr zoruma gidiyor ki.Cogu kez agladim.bazen gonul aldi bazen almadi ama bu terbiyesizligine devam etti. Bende 3 gundur diyet yapiyorum.79 kilo idim suan 78 e dustum.Ise baslayacgm ve is kiyftlrmi denerken kucumsedi yakisti mi dedim dalga gecer gibi suratima bakti.Bende actim agzimi yumdum gozumu.Burnunun yamuk oldugunu yakisikli olmadigini vs diye bagirrk soyledim.Dinime kufreden musluman olsa dedim .Kendini ne saniyosun dedim.Senin oturup sukretmen lazim esin cocugun saglikli sekilde kurtuldu diye dedim.Agzini açıp tek kelime etmedi.Bende yatak odasina gectim cok doldum suan aglayarak buraya icimi döküyorum. Nisanliyken ölüp biten adamdan eser yok.Ne hissettigimi de onemsemiyor ne istoyor anlamiyorum.
Herkes piremses herkes. Bi biz tü kakayız.Ya insan sunları yazarken kendi önce ki yazdıklarını görüpte utanmaz mı hiç ben ne diyorum kendi yaptığıma bak demiyor mu
Kadına zorbalığa gelince sayfa sayfa yazıyorlar ama sadece kendilerine yanlızHerkes piremses herkes. Bi biz tü kakayız.
Alınamamış hırsıyla herkes gitsin aynaya baksın önce. Ben bir laf edecem acaba ben de öyle miyim diye.
Birileri de keşke biri bi şey dese de benim de savunmam yerine geçse demese. Hatta diğer birileri de ay noolduydu bilmiyom ama aslansın kaplansın demese keşke.
Bukadar atar yapmışsınız diye eski mesajınıza baktım.bu konu vasıtasıyla burda belki en az 10 yıldır vakit geçiren biri olarak şunu söylemek istiyorum. Benim banım yeni kalktı, muhtemelen bunları yazdıktan sonra yine banlanacağım hatta kendim etiketleyeyim @Mune’yi.
bu konuda bu kadar zamandan sonra bu kilo çok değil mi dedim diye ne beyinsizliğim kaldı ne başka bişeyim. Arkadaşlar siz akıl hastası mısınız? Beğenmediğiniz bir yorum görünce istismara uğramış çocuk haklarını savunurmuş gibi bir hırsla insanlara saldırmaya başlıyorsunuz. Bu istisnasız burdaki her konuda oluyor. Burda bugüne kadar banlanmamın nedeni genelde hep yorum yazdığım konudaki herkes gibi yorum yapmamam ve birilerinin bana saldırmasıdır. Buranın adı forum adı üstünde, insanlar fikirlerini söylesin diye var. Bir arkadaşınıza bir konuda fikir sorarken nasıl ki her zaman duymak istediğiniz şeyi duymuyosunuz ve ona saldırmıyosunuz, burda da saldıramazsınız. Zaten böyle bir iletişime, yani diyaloğa açık değilseniz böyle ortamlarda da bulunup başka insanların da sinirini bozmamalısınız. Beğenmediğiniz bir yorum varsa beğenmedim butonuna basar geçersiniz, karşınızdaki insan fikrini söyledi diye ananızı babanızı öldürmüş gibi bir hırs ve nefretle kaç yaşına gelmiş koca koca insanlara yaptığı yorum yüzünden hayat dersi vermeye, aklını fikrini sorgulamaya kalkamazsınız ve zaten buranın amacı da bu değil. Ha diyosanız ki bu konulara böyle cevap verilmez zaten gidip size bunları söyleyecek birilerini bulun, konu açmayın çünkü aradığınız cevap ve yorumlar belli demek ki, ne bulmak için konu açıyosunuz? Açtığınız konuyla ilgili destek almaksa amacınız psikoloğa gitmelisiniz, forumların amacı fikir alışverişleridir.
işin en garip tarafı bunu yapan insanların siyaset forumlarında, ülkeyle ilgili forumlarda ülkedeki demokrasi eksikliğinden bolca şikayet eden insanlar olması. Böyle de kendinizle çelişen insanlarsınız. Sizin kendiniz ve size benzer kişiler ve fikirler dışında kimseye tahammülünüz yok ki siz akıl veresiniz. Yani ben örneğin evlillik dışı bir ilişkiyi de destekleyen bir yorum yapabilirim, bu benim fikrim, doğrusuyla yanlışıyla bana ait ve benim fikirlerimin size uymak gibi bir misyonu da yok zaten.
etrafınızdaki insanlardan hırsınızı çıkaramıyosunuz diye burda tanımadığınız insanlara hakaret etmeye, aklını fikrini küçük görmeye ne hakla cesaret edebiliyosunuz? Fikirler tabii ki tartışılır, ama “sana fikrini mi sormuş, sanane, zayıflığı özgüven sanıyor beyinsiz” ayarındaki insanların yeri gerçekten burası değil ve olmamalı ve buna müsade de edilmemeli. Çünkü bu laftan sonra ben bu insanlara ne yazsam yeridir ve o saatten sonra da bu benim suçum değildir. Yeter ya, hayatın her alanında yer alan sizin gibi zorbalardan bıktık. Gidin sizi çatır çatır ezip her hoşuna gitmeyene saldıracak hale getiren insanlara iki çift laf edebilin de içiniz soğusun belki biraz normale dönersiniz. Sözde kadın hakları savunucusu tiplerin mentalite olarak gözünün üstünde kaşın var diye yolda adam döven magandalardan farkının olmaması gerçekten çok acınası.
İşte defalarca anlatıldı ama yok yani. Anlamak istememekteki ısrar başka bi şeyde yok.Kadına zorbalığa gelince sayfa sayfa yazıyorlar ama sadece kendilerine yanlızbu konuda kilosu yüzünden ki çok kilolu degil 4 ay önce doğum yapmış olan bir kadın demediklerini bırakmadılar kocası güzel görecek miş miş hadi ordan o doğursun o zaman ona bakarsan benim kocam benim çok zayıfladığimı düşünüyor ki 69 70 kiloyum kilolu daha güzelmişim napim şimdi ameliyat oldum ama kocacığım beni obez beğeniyor diye tekrar obez mi olayım
İşte bundan bahsediyorum maalesef dağa taşa laf anlatsak sizden daha çok anlar. Yorumunuzu konu sahibine yapın zaten bana değil. Ayrıca ben 4 ay sonra 79 kilo fazla değil mi diye sormuşum, burdan benim tıp bilgisiyle kendimi normal onu anormal gösterdiğim sonucuna varmanız sizin probleminiz. Ha ayrıca gideceği bir doktor da aynı şeyi söylerdi çok yüksek ihtimalle, konu tıp bilgisiyse. Herkes eşinden zaten bahsetmiş 15 sayfa bundan konuşulmuş ben de başka bir konuya değinmek istedim illa toplu beddua ekibine mi katılmam gerekiyordu bana saldırmamanız için? Komiksiniz.Bukadar atar yapmışsınız diye eski mesajınıza baktım.
Kendiniz üzerinden genelleme yapmışsınız. Normal bir insanın doğum sonrası 7-8 kilo vereceğini hangi tıp bilgisiyle verdiniz mesela? Yahut konu sahibi kilolu muyum diye mi sormuş ki fikrinizi söylüyorsunuz? Buradaki konu eşinin çirkinlikleri, siz de kalkmış çanak tutuyorsunuz. Eşi kilodan şeyin görünmüyor demiş, falanca kadın da gelmiş evet cidden fazla diye onu destekliyor. Garipsiniz, bu kadar edebiyat parçalamak özellikle haksız olduğunuz bir konuda sizi yormadı mı?
Tabii ki senin onca şeyden anlayabileceğin bu kadarı olacaktı şaşırtmadın :)Zorbalardan bıktıp diyip kadına kilosu üzerinden zorbalık yapmakta ne bileyimbanlandığın için bu kadar dert etme hepimiz banlaniyoruz herkes kendine baksın ilk önce komik oluyorsunuz
Evet hepimiz seni yanlış anladık bi doğru sensinTabii ki senin onca şeyden anlayabileceğin bu kadarı olacaktı şaşırtmadın :)
Bazı banlar kalıcı olmalı. Şekil A.1.ama bu üslupla hala yorum yazıyorsunuz. Demek ki olmuyormusTabii ki senin onca şeyden anlayabileceğin bu kadarı olacaktı şaşırtmadın :)
Sorun bu zaten, senin beni anlaman veya yorumlaman gerekmiyor, muhattabın ben değilim ve düşüncelerimin veya yorumlarımın hesabını sana vermek zorunda da değilim. Yorumlarını konu sahibine yap bişeyi anlaman gerekiyorsa konuyu anla ona yorum yap bana ve benim yorumlarıma değil, bu kadarını anlasan yetecekti ama gene olmadı dimi.Evet hepimiz seni yanlış anladık bi doğru sensin
Evet siz ağzınıza geleni sayın insanlara türlü hakaret edin herkes de susup izlesin sonra üslup diyin bi de ne güzelBazı banlar kalıcı olmalı. Şekil A.1.ama bu üslupla hala yorum yazıyorsunuz. Demek ki olmuyormus
Insan yaptığının ne oldgunu bilirse zaten anlıyor sonrasınıZorbalardan bıktıp diyip kadına kilosu üzerinden zorbalık yapmakta ne bileyimbanlandığın için bu kadar dert etme hepimiz banlaniyoruz herkes kendine baksın ilk önce komik oluyorsunuz
Elinize su dökemem. Dilinize de olur. Çatal dilli olunca insanEvet siz ağzınıza geleni sayın insanlara türlü hakaret edin herkes de susup izlesin sonra üslup diyin bi de ne güzel
Tip bilgisine gerek yok ki mantikli dusunurseniz zaten cocuk 3 ile 4 kilo arasi bide bagli oldugu plasentada 1 kilo ee bebegin icinde bulunan su falan derken 7 civari kilo kaybi normal tip bilmeye gerek yokBukadar atar yapmışsınız diye eski mesajınıza baktım.
Kendiniz üzerinden genelleme yapmışsınız. Normal bir insanın doğum sonrası 7-8 kilo vereceğini hangi tıp bilgisiyle verdiniz mesela? Yahut konu sahibi kilolu muyum diye mi sormuş ki fikrinizi söylüyorsunuz? Buradaki konu eşinin çirkinlikleri, siz de kalkmış çanak tutuyorsunuz. Eşi kilodan şeyin görünmüyor demiş, falanca kadın da gelmiş evet cidden fazla diye onu destekliyor. Garipsiniz, bu kadar edebiyat parçalamak özellikle haksız olduğunuz bir konuda sizi yormadı mı?
Allah Allah o tıp bende neden çalışmadı acaba. Oğlum 3 kilo doğdu ben sadece 3 kilo vermiştim.Tip bilgisine gerek yok ki mantikli dusunurseniz zaten cocuk 3 ile 4 kilo arasi bide bagli oldugu plasentada 1 kilo ee bebegin icinde bulunan su falan derken 7 civari kilo kaybi normal tip bilmeye gerek yok
Siz son gunlerde bir kac kilo extra aldiniz belki dikkat etmedinizAllah Allah o tıp bende neden çalışmadı acaba. Oğlum 3 kilo doğdu ben sadece 3 kilo vermiştim.
Herkeste aynı olmuyor yani
Hayır doğum öncesi tartıyorlar zaten kontrol amaçlı. Hala ısrar ediyorsunuz, aynı aylarda doğum yapan kkda 20 kadar üye vardı. Nerdeyse hiçbirimiz 7-8 kilo vermedik doğum sonrası.Siz son gunlerde bir kac kilo extra aldiniz belki dikkat etmedinizsonucta plasenta sizdede vardi ve oglunuzda suyun icindeydi dogumda onlarda gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?