Esim kilolu bayan sevmiyormus!!!

iyi de bazen insanlar sağlık durumundan dolayı veremiyo sanki kilo vermek isteyince sihirli değnek değmiyor.Kimse kilolu kalmak istemez ya psikolojik ya sağlık sorunu vardır.Ya da henüz kilo vermeye karar vermemiştir...Ben yargılamaktan korkarım valla kilolu insanları mazallah ...Sizin ki iyi cesaret...

Dogumdan once yani su anda da kilolu degilim zaten dis gorunusume ozen gosteririm hamileyim diye salmam kendimi ama ozel durumu olanlari tenzih ettigimi belirttim israrla anlamiyorsunuz hamile emziren yeni dogum yapmis atiyorum kortizon kullaniyordur veya baska ozel durum bunlari tenzih ediyorum. Benim kastettigim altin gununde kisirlari borekleri yiyip sonra ay kocam bana kilolu dedi beni incitti diyenler icin

Suan cok gereksiz bi yorum yapiyorsunuz .Kilo alinip verilir ki dogumda mankenler bile kilo aliyor.Burada siz kilolu seviyor musunuz diye sordugumu hatirlamiyorum .Sacma sapan konusmak icin yazmissiniz.K.bakmayin da numuneliksiniz.Benim konumla ne alaka 3 5 lokma

Bende ısrarla diyorum ki kilo alan insan bakımsız değildir kilolu olup da gayet güzel ve seksi kadınlar da var. Mesele bakım meselesi değil. Altın gününe giden kadın mı kaldı bizim yaşlarımızda. İnsanlar çok yediğimden değil yediğinin içeriğinden kilo alıyor daha çok.

Belki 3-5 lokma az yersiniz diye yazmisimdir Kocaniza da kilolu seviyor musun diye sormamissiniz ama soylemis iste

Burnunun yamuk oldugunu yakisikli olmadigini vs diye bagirrk soyledim.Dinime kufreden musluman olsa dedim .Kendini ne saniyosun dedim.Senin oturup sukretmen lazim esin cocugun saglikli sekilde kurtuldu diye dedim.Agzini açıp tek kelime etmedi.
Ohh ne iyi demişsiniz. Hiç üzülmeyin o kilolar veriliyor. Ben iki doğum yaptım. İlkinde 25 kilo aldım, doğumdan sonra sporla verdim. İkincide de 20 kilo aldım. O kiloları da yürüyüşle verdim. Siz de verirsiniz. Yeterki isteyin. Kocanız çok patavatsızmış malesef

ben seni anladım kuzum. bakımsız demek istiyorsun aslında.
leş gibi ter kokan, dişini fırçalamayan, saçları yağlı kadınlar mesela.
yoksa balık etli olup taş gibi olan hatunlar da var bir sürü.
benim vardı bir tanıdığım taş gibi adamın yanında hiçbir sağlık sorunu olmamasına rağmen yüz kilo olup (gün gün gezip börekleri löp löp götürdüğü için) bıyıkları kaşları mağara adamına dönmüş bir kadın.
eşiyle arası bozuktu ben de ağzıma geleni saymıştım valla.

Canim burada herkes birbirine saldirmak icin firsat kolladigi icin anlamiyorlar sinirlenince bende beter olun diye dusunup ters yorumlar yaziyorum basta uzuldugum halde olay farkli yerlere gidiyor

İyi yapmışsın
Ne sanıyorlar bunlar kendini ya çok mu yakışıklı kendi harika bir vücudu mu var
Sen diyet yaparsın kilo verisin ne var bunda
Çatlaklarına kurban olsun o
Terbiyesiz

Konu sahibi, öncelikle size söyleyeceğim şey ‘bedeniniz’ size aittir.
İster 34 beden giyersiniz, ister 44.
Kimsenin beğenisine göre bedeninizi değiştirmeyin.
Eğer rahatsızsanız bebeğiniz 6 aylık olduğunda emzirme ile beraber uygun programlarla gayet güzel bir fiziğe sahip olabilirsiniz.

Kimse zayıf olmak zorunda değil, esmer, hokka burunlu ya da dövmeli olmak zorunda da değil.
Bunlar insanların ‘kendi’ bedenleri hakkında yegane verebileceği kararlardır.

Bir daha konuşmaya cesaret ederse, kapıyı gösterin!!!

Bugun fena patlayip hakaret ettim onu kirdim diye de agladim ama 1 hafta once de beyfndi iliskiden sonra dediki ya gobeginden seyin hic gorunmuyor vs. Dedi .Soka girdim hicbisi diyemedim . Birikti demekki bende de artik
Esiniz tam bir seref yoksunu. Kadinlik onurunuzla oynuyor resmen. Ona ettiginiz hakaretler az bile. Pislik adam.

Kalmadi arkadasim kocasi da hakli oldu mu??
Yok, olmadı.
Dünyayı, insanı, doğayı sadece basmakalıp şekillerden ibaret gören ve bunu herkese öyle olması gerekmiş gibi dayatan algı elbet yıkılacaktır.

O zaman siz ne yapacağınızı kara kara düşünün bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…