Sen ne zamana kadar böyle idare edeceksin ki? Edebileceksin ki?Esimle severek evlendik. Evlendikten sonra hersey degisti. Cok hayallerimiz vardi olmuyo ne yazik ki ustelik inkar ediyo herseyi konuyu acinca kiziyo. Her kavgada bosanmak istedigini soyluyor. En son tamam dedik ewlilik zor bunu asmaliyiz dedik. Kendine oyle iyi davraniyorum ki. Askim bitanem canim. Ailesine karsi da oyle. Ama gel gor ki en kucuk birseyde hemen tersliyor beni. Hemen kiziyor ne yapayim kizlar simdi icim sisti artik bunun bana bagirip terslemesinden kusmesinden. Bir kizimiz var 3 yil oldu evleneli. Ne yapmam gerektigini inanin bilmiyorum
ahh! çeken bilir vanım bende aynı durumdayım ailesine ona paspas oluyorum resmen ama ilk fırsatta vazgeçtiği ben oluyorum ben ona a demekten çekinirken o beni kırıp üzmek için özel bi çaba sarfediyor hakkını yiyemem bazen çok iyi oluyor ama bazen senede toplasan 1 ay . yapacak bişey yok hele ki ailenden destek alamıyorsan çok daha kötü. rabbim sabır versin bol bol dua oku ben mesela çoğu zmanlarda dua okuyarak onu susturabiliyorumo bana bağırdıkça kırıcı oldukca annemden öğrendiğim 1 cümlelik kısa duayı içimden tekrar ettikçe o da susuyo :)
Ne duasiymis kız o bilelim lazım olur
Özelden yazabilirsin.. :)
Konu Sahibi bence haketmeyen adama aşkım canım deme. Yokluğu göster ki kıymet bilsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?