Esim kiymet bilmiyor

Pinkbulue

Kalite
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
103
74
18
Esimle severek evlendik. Evlendikten sonra hersey degisti. Cok hayallerimiz vardi olmuyo ne yazik ki ustelik inkar ediyo herseyi konuyu acinca kiziyo. Her kavgada bosanmak istedigini soyluyor. En son tamam dedik ewlilik zor bunu asmaliyiz dedik. Kendine oyle iyi davraniyorum ki. Askim bitanem canim. Ailesine karsi da oyle. Ama gel gor ki en kucuk birseyde hemen tersliyor beni. Hemen kiziyor ne yapayim kizlar simdi icim sisti artik bunun bana bagirip terslemesinden kusmesinden. Bir kizimiz var 3 yil oldu evleneli. Ne yapmam gerektigini inanin bilmiyorum

ahh! çeken bilir vanım bende aynı durumdayım ailesine ona paspas oluyorum resmen ama ilk fırsatta vazgeçtiği ben oluyorum ben ona a demekten çekinirken o beni kırıp üzmek için özel bi çaba sarfediyor hakkını yiyemem bazen çok iyi oluyor ama bazen senede toplasan 1 ay . yapacak bişey yok hele ki ailenden destek alamıyorsan çok daha kötü. rabbim sabır versin bol bol dua oku ben mesela çoğu zmanlarda dua okuyarak onu susturabiliyorumo bana bağırdıkça kırıcı oldukca annemden öğrendiğim 1 cümlelik kısa duayı içimden tekrar ettikçe o da susuyo :)

Canim sert bi tepki verdigimde de kavga cikiyor. Cok buyutuyor hakliykende haksiz duruma dusuyorum

Sen ne zamana kadar böyle idare edeceksin ki? Edebileceksin ki?
Senin de sabrın taşmayacak mı bir gün?
Anasının paşası erkekler evlenince uyum süreçleri biraz sancılı oluyor.
Umarım en kısa zamanda düzelir. Ama tek taraflı olacak bir şey değil bu. Özellikle "boşanalım" lafı bu kadar kolay mı da her kavgada bunu zikrediyor eşin.

İnanin neler deniyorum. Susuyorum bise olmamis gibi davraniyorum tersliyorum ailesine sikayet ediyorum ailemin yanina gidiyorum ozlesin diyorum ama yok ilk firsatta hemen bagirip cagiriyor. Cok sinirli. Sinirden de bana her lafi sayiyor iste

Bende oyle diyorum zaten yuva kurmak.marifet degil.onu saglikli birsekilde surdurebilmek diye. Bidaha bosanma kelimesini agzina alma diyorum ama o kafa nerdee. Ya bide okumus etmis okumakla olmuyormus onu anladim yani

Esin iste ben oyle yapsam kusuyor. Barismiyor bise yokmus gibi davraniyor. Ayni ewin icinde de olmuyor iste

Ne duasiymis kız o bilelim lazım olur
Özelden yazabilirsin.. :)

Konu Sahibi bence haketmeyen adama aşkım canım deme. Yokluğu göster ki kıymet bilsin..

her kavgada boşanalım diyorsa.
boşanmayı göze alamıyorsan bile gözdağı ver ki anlasın.

Onu da yaptim dedim ki sen surekli bosarim seni diyip duruyorsun. Ben seni bir bosarim gorursun diye. Hatta bi kere de ailesine bosanmak istedigimi soyledim. Ama o zaman bir ay melek gibi olmustu sonra yine ayni oldu

Okumak cehaleti alir esseklik baki kalir diye bosuna denmemis! Kendinizi bu kadar ezdirmeyin dik durun.aman ne sinirmis ya sanki sizde sinir yok.kirildiginizi uzuldugunuzu soyleyin.ayrilik lafi olursa da bende istiyorum ayrilmak deyin.

Ne duasiymis kız o bilelim lazım olur
Özelden yazabilirsin.. :)

Konu Sahibi bence haketmeyen adama aşkım canım deme. Yokluğu göster ki kıymet bilsin..

canım de ki :) Ya Allah Ya Vedud ( eşinin adı ) dilini tut :)
atıyorum Ya Allah Ya Vedud Ali dilini tut :)
artık ben inandığım için mi ne bilmiyorum kuzu gibi oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…