canım de ki :) Ya Allah Ya Vedud ( eşinin adı ) dilini tut :)
atıyorum Ya Allah Ya Vedud Ali dilini tut :)
artık ben inandığım için mi ne bilmiyorum kuzu gibi oluyo :)
Ailem uzulmese yaparim onu ama onlar basliyor ayrilsan iyi mi olacak bu senin kaderin artik etrafimizdaki insanlar bize sizde bir iyi olmadiniz diyorlar onun icin kimseye birsey anlatmiyorum icime ata ata bir oluyorumbir gun sert bir sekilde bu evlilik bitsin de git ailenin yanina aylarca gelme nasil skli basina geliyor resmen deni hizmetci gibi goruyo
Tahmin etmiştim bunu ama benim bildiğim şöyle:
Allahümme Ya Vedud ağzını bağla dilini tut
Benim o an sinirden aklıma gelmiyor böyle şeyler maalesef o ayrı
Canım çocuk gibi düşün mesela eşini..Ödül/ceza sistemini kullandığını düşün.Adam bir oyuncak gibi kırıyor seni ona yenisini,kırılmamışını sunuyorsun.Sonra adam tekrar kırıyor.Sence ne zaman bu döngüden kurtulursunuz?Her birey için farklı bir yol vardır ama mantık tektir.Hakettiği tarzda yaklaşmalısın.Eşine uygun gidiş yolunu sen bulmalısın.Ama hiçbirşey yok gibi davranma ve alttan alma lütfen...Esimle severek evlendik. Evlendikten sonra hersey degisti. Cok hayallerimiz vardi olmuyo ne yazik ki ustelik inkar ediyo herseyi konuyu acinca kiziyo. Her kavgada bosanmak istedigini soyluyor. En son tamam dedik ewlilik zor bunu asmaliyiz dedik. Kendine oyle iyi davraniyorum ki. Askim bitanem canim. Ailesine karsi da oyle. Ama gel gor ki en kucuk birseyde hemen tersliyor beni. Hemen kiziyor ne yapayim kizlar simdi icim sisti artik bunun bana bagirip terslemesinden kusmesinden. Bir kizimiz var 3 yil oldu evleneli. Ne yapmam gerektigini inanin bilmiyorum
Harbiden bunun formülü bu galiba. Adamin üstüne duserdim askim canim vs. 3 gündür sinir küpü gibi davraniyorum hic yüz vermedim adindan başka şeyle hitap etmedim .. 10 ayda aldiramadigim bulasik makinesini almis gelmiş bugün. Ama yine yüz vermiyorum. Çok degistin diyor bideSende çok pışpışlama
Hak edene canım gülüm balım de
Ya hep aile konulari. Mesala bugun oglen geldi. Eltimin kizi ameliyat oldu. Bende aksam ora gideriz Yemekten sonra dedim. Oda once git yemegini yap dedi. bende eltimin bise demedigini soyledim kiyamet koptu. Ama ben eltimi aradim gelip yemegini yapayim dedim beni dinlemedi bile sen teklif etmiyorsun oda oyle davraniyo dedi bagirdi gitti salak. Haksizlik degil mi bu simdi. Herzaman boyle yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?