Eşim kıymetimi bilmiyor

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
arkadaşlar merhaba .
Uzun zamandır derdim bu .
Şu yalan dünya da eşimi çok seviyorum. Nasıl olsa bir gün öleceğiz diye sadece kırılırım oda sadece kırar .
Bir bebeğim var . Artı elime harçlık olacak bir iş le uğraşıyorum evde . Geri kalan aynı ev hanımıyım .

Bakın sıkıntım şu ki ; eşime verdiğim değerin aşkın karşılığını bulamıyorum a dostlar .
1 buçuk yıllık evliyim tamam belki çok erken ama giyim bakım makyaj konusunda kendimi hiç bozmadım . Hatta evde neler giymem ki .

Tabi bu kilo beni mahvetti. 80 kiloyum. Gelin görün ki adam beni hiç kıskanmamaya başladı ya şaka gibi. E haliyle benimde özgüvenim öyle bir düşüş yaşadı ki sittin sene toplamam gibi geliyor.
Ha bu adamın hiç mi iyi huyu yok ? Var . İyi de var kötü de .
İyisi dünya iyisi ; kötüsü kapı pencere indiren türden . Ama derdim bunlar değil ki .

Bakın farkediyorum:
1. Ben bu adamı aradıkça gün içinde daha bir rahat olmaya başladı .
2. Giydiği kıyafete karışınca ( tamamen özgüvensizlik ve kıskançlık) daha bir gıcığıma giymeye ısrar ediyor.
3. Ya ne istiyorsa yapıyorum gönlünü hoş ediyorum ama adam beni eskisi kadar düşünmemeye başladı.
4. Bir şeye kızıyorum veya kırılıyorum ya; gönül almayı şuraya koy -ne bu surat diye çıkışıyor bir de .

Kendimi çok değersiz hissediyorum be . Öyle böyle değil .
Ha çok mu kediyim ?
Kafam bir atarsa terliği kafasına onikiden atarım. Evi inletirim . Ama nadir olur genel de kedi gibi minnak minnak boynumu büker okşanmak isterim ( salaklığımı af buyurun )
Kadın ruhu onu da istiyor .
Misal bir tanığım var inanın tabiri caiz se kocasının ağzına tükürür ama gel gör ki karım karım diye dolanır ya.

Ya harbiden eşit olalım iyi olalım derken sevdiğini bu kadar belli ederken görülen bu değersizlik kaderin oyunu mu ?

Gelin hep birlikte bana yardımcı olun .
Acılarınız la üzüldüm sizinle yıllardır siz de bana çıkar yol gösterin.
Nasıl değerli olurum .?

Hadi anlatın klasik bir türk erkeğine karşı nasıl değerli olunur ? Anlatın siz de rahatlayın bende .

Öptüm sevgiler kk

siz de cok ustine dusmeyin esinizin. bi ilgi sadece tek taraf da yogunlasrsa karsi taraf ilgi gostercek zaman bulmaz. aklina da gelmez. karsiliksiz ilgiye alistirmayin

eğer kilo aldığınızdan dolayı size ilgisi azaldı diyorsanız gidin evinize yakın bir spor salonuna kaydolun hemen. hem çok güzel sporunuzu yapar sağlığınızı korursunuz hem fiziğinizi toparlarsınız hem de kıskanmaya ilgi göstermeye başlar o da. bir de kesinlikle özgüveninizi arttırır. biraz da zaten evden çıkmıyorsunuz siz yeterince ilgi gösteriyorsunuz onun göstermesini gerektirecek bir durum yok diye düşünüyordur. ne istediyse yapmaya da biraz ara verin bir şeyi çok istiyorsa o da sizin çok istediğiniz bir şeyi yapsın sonra siz yapın. çaba gösterirse kıymet bilir.

ev hanımıyım demişsiniz günde bir 2 saat vaktiniz mutlaka vardır sabahtan gidersiniz sporunuza gelip günlük işlerinizi halledersiniz dinlenirsiniz.

Butun yazdiginiz maddeleri yapmayin ozellikle de 3.maddeyi yapmayin,her istedigini yapmayin.

Kaçan kovalanır . Siz onun üstüne düştükçe o kendini bise zannediyor. Bir süre bu dediklerinizi yapmayın bakalım o zaman ne olacak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…