Doğru keşke aynı olmasaydısiz bu adamla evlenmek için ölüp bitmiştiniz. çok mücadele etmiştiniz aielnizle falan demi ? karıştırmışta olabilirim. çok üzücü demeye geldim sadece demek ki erkekler hep aynılar.. en iyisi aileden vazgeçmemek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru keşke aynı olmasaydısiz bu adamla evlenmek için ölüp bitmiştiniz. çok mücadele etmiştiniz aielnizle falan demi ? karıştırmışta olabilirim. çok üzücü demeye geldim sadece demek ki erkekler hep aynılar.. en iyisi aileden vazgeçmemek
Ama tam olarak fiil olarak ne yapacağım hakkında fikrim yokO madde madde yazdiklariniz var ya
Onlari yapmayin
O zaman yine deger vermeye baslar
Sinirini alttan alma. O bir diyorsa sen iki de. Önce kendine değer ver. Onu umursamıyor gibi davran. İlginin azaldığını görünce zaten şok etkisine girecek.Ya ne kadar acı değil mi ? Çok seviyorsun ama değer bilmiyor . Nasıl davranacağım tüyo ver
Hiç içimden gelmiyor biliyor musun üzülüyorum nolur du ki Kiymet bilseydiSinirini alttan alma. O bir diyorsa sen iki de. Önce kendine değer ver. Onu umursamıyor gibi davran. İlginin azaldığını görünce zaten şok etkisine girecek.
Yok artık yazdım yolladım yukarda senin mesajın bi göz attım aynı anda şeyleri yazmışız :)Suratınızı asmadan kesin ilginizi. Konuşurken gülün edin huzursuz olmadığınızı gösterin ama umursamayın, kendinizle meşgul olun. Kitap okumak, kendini geliştirmek olur, kendine bakmak olur (ona güzel görünmek için suslenmekten bahsetmiyorum; kendinizin farkına varmanız ve iyi hissetmeniz için bakım yapmanız gerektiğini kast ediyorum) akşam eve geldiğinde örneğin, yemek yiyip televizyon karşısına gecenlerdenseniz siz de, normal işinizi yaptıktan ve eşiniz televizyon karşısına geçtikten sonra alın kitabınızı başka odaya gidin. Sıkılıp merak etmeye, yanınıza gelmeye başlar zamanla.
Ama şu çok önemli, lütfen bu bahsettiklerimi ilgisini çekmek amaclı yapmayın, dakika bası "Hâlâ gelmedi/duzelmedi" diye düşünmenin size hicbir faydası olmaz. Bir insan olarak önemli olduğunuz ve kendinizi sevdiğiniz için yapmaya çalışın. Bu sayede hem insallah ilgisi size döner hem de kendiniz için gerçekten yararlı bir şeyler yapmış olursunuz.
Bu arada boyunuzu bilmiyorum ama 190 filan olmadiktan sonra 80 kilo her türlü fazla, sağlığınız için yediklerinize de dikkat edip spor yapsanız inanın çok iyi hissedeceksiniz.
Ben de şaşırdım gorunce =) Aklın yolu birYok artık yazdım yolladım yukarda senin mesajın bi göz attım aynı anda şeyleri yazmışız :)
Senin zaten ondan başka bir dünyan olmadı ki hiç.Şu an bunları okuyor olmam bile üzücü . Aksine de çevremde ölümler çok arttı. Ve bu beni sevdiğim adama daha çok düşürdü kızlar
1) Darlama,arkadaşlar merhaba .
Uzun zamandır derdim bu .
Şu yalan dünya da eşimi çok seviyorum. Nasıl olsa bir gün öleceğiz diye sadece kırılırım oda sadece kırar .
Bir bebeğim var . Artı elime harçlık olacak bir iş le uğraşıyorum evde . Geri kalan aynı ev hanımıyım .
Bakın sıkıntım şu ki ; eşime verdiğim değerin aşkın karşılığını bulamıyorum a dostlar .
1 buçuk yıllık evliyim tamam belki çok erken ama giyim bakım makyaj konusunda kendimi hiç bozmadım . Hatta evde neler giymem ki .
Tabi bu kilo beni mahvetti. 80 kiloyum. Gelin görün ki adam beni hiç kıskanmamaya başladı ya şaka gibi. E haliyle benimde özgüvenim öyle bir düşüş yaşadı ki sittin sene toplamam gibi geliyor.
Ha bu adamın hiç mi iyi huyu yok ? Var . İyi de var kötü de .
İyisi dünya iyisi ; kötüsü kapı pencere indiren türden . Ama derdim bunlar değil ki .
Bakın farkediyorum:
1. Ben bu adamı aradıkça gün içinde daha bir rahat olmaya başladı .
2. Giydiği kıyafete karışınca ( tamamen özgüvensizlik ve kıskançlık) daha bir gıcığıma giymeye ısrar ediyor.
3. Ya ne istiyorsa yapıyorum gönlünü hoş ediyorum ama adam beni eskisi kadar düşünmemeye başladı.
4. Bir şeye kızıyorum veya kırılıyorum ya; gönül almayı şuraya koy -ne bu surat diye çıkışıyor bir de .
Kendimi çok değersiz hissediyorum be . Öyle böyle değil .
Ha çok mu kediyim ?
Kafam bir atarsa terliği kafasına onikiden atarım. Evi inletirim . Ama nadir olur genel de kedi gibi minnak minnak boynumu büker okşanmak isterim ( salaklığımı af buyurun )
Kadın ruhu onu da istiyor .
Misal bir tanığım var inanın tabiri caiz se kocasının ağzına tükürür ama gel gör ki karım karım diye dolanır ya.
Ya harbiden eşit olalım iyi olalım derken sevdiğini bu kadar belli ederken görülen bu değersizlik kaderin oyunu mu ?
Gelin hep birlikte bana yardımcı olun .
Acılarınız la üzüldüm sizinle yıllardır siz de bana çıkar yol gösterin.
Nasıl değerli olurum .?
Hadi anlatın klasik bir türk erkeğine karşı nasıl değerli olunur ? Anlatın siz de rahatlayın bende .
Öptüm sevgiler kk
Abla okusam yine okurum ama çalışmama izin vermez . Buluştuğum arkadaşlarım var ama malum yaşımdan dolayı hepsi okuyor çok uzun aralıklarla görüşüyoruz benim eve gelirlerailen izin vermediği için evlendiğin zaman okul okuyacaktın elmas, o iş ne oldu?
hemen çocuk yaptığın için sekteye uğramıştır diye düşünüyorum.
ama okumak senin için çok güzel bir fırsat olurdu/olacaktır.
keşke örgün eğitim alabilsen. ama küçücük bebeyle çoook çok zor olur.
en azından açıköğretim devam et. bittiğinde bir işe girersin, öyle çevre edinirsin.
şu an eşin hariç buluştuğun arkadaşların var mı?
Evet güzel akıl . Çok kırılganım ya öyle böyle değil .1) Darlama,
2) Beklenti içinde olma,
3) Yaptığın iyi şeyler için takdir bekleme,
Bana kalırsa kocanı bunaltmışsın. İnsan bazen evliliğin rutinine bırakmak ister kendini. Her gün de mıç mıç olmazki. Haftada bir gün saçını okşayacağı varsa bile üzerine gittiğin için antipatik yapıyosun kendini. Huzur ver huzur bul. Gerçekten işten gelince insan evinde biraz dinginlik, biraz huzur, güler yüz arıyor. Sürekli beklenti içinde olan eş yorar. Talep etmeyin. Ortam oluşturun. Çocuk uyuyunca yanına sokulun. Dokunun ona. Bir iki sevgi sözcüğü söyleyin. Ama sonra o da bana karşılık olarak söylemedi diye trip atmayın. Siz yaptıkça o da zamanla yapacaktır.