- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
Sen neler yaşadım anlatır mısınCok sever değer verirsen kaybedersin
Kilo alınır verilir bu sogumak icin sebeb degil bahanesidir kişinin
Kilo ver kendi sağlığın için
Gün içinde arama
Sohbet etmeye konuşmaya çalışma
Benim gibi kaybedersin
Eşim kilomu hic sorun etmezdi
Sarar sarmalardi ama beni hic sevmemis düşünebiliyor musun ben onu cok severken
Şimdi tek kalemde sildi
Uzun hikayeSen neler yaşadım anlatır mısın
Bitti mi yanı . ?Uzun hikaye
Bizim sorunumuz yok sanıyordum meğer herşeyim sorunmuş kovdu beni
BittiBitti mi yanı . ?
Sende mi çok fedakarlıktır yapmıştın
Canım tekrar bir umut yok mu çocuk var mı
YokCanım tekrar bir umut yok mu çocuk var mı
Bende bunu anlamiyorum ya. "Biz demiştik yapmasaydın etmeseydin" bende çevremdekilerden her konuda bu lafları duyuyorum ve asiri sacma geliyor.Ablacim sana oku dediydik. Okusaydin su herifle evlenmezdin iste. Yasitlarin meslek sahibi,geziyor tozuyor,kurslar seminerler kendilerine bir seyler katiyorlar. Sen guzel kardesim,evde cocuk bakiyorsun. Sadece cocuk bakiyorsun hem de. Daha yeni evlisin oysa ki. Ev hanimi olarak da yapilabilecek pek cok sey varken sen sadece kocayi almayi sectigin icin o hak etmeyen adam da sana boyle davraniyor.
Okumak icin hala sansin var. Hayat cok kisa,ben de erkek olsam ,o kisa hayati da 80 kilo olarak evde oturan,cocuk bakan ve tum ilgisi benim uzerimde olan bir kadinla gecirmek asla istemezdim. Silkelen ve kendine gel. Acele spora diyete basla,okumaya basla
Yoo aslinda sacma degil, konu sahibine su an yasadigi seylerin hepsini soyledik onceden,evini ailesini dinlemeyip evlenecegine,okumayi da secebilirdi. Okumayi secmeyen ama bu konuyu okuyan bir suru insan vardir,elmasa faydasi olmadi soylediklerimizin ama o okuyanlara faydasi olabilir. Koskoca yetiskin insan,okumak icin ve calismak icin kocasindan da ailesinden de icazet almasina gerek yok. Ha siz gerek var diyorsaniz,boyun egsin bu hayata o zaman. Bu da cozum degilBende bunu anlamiyorum ya. "Biz demiştik yapmasaydın etmeseydin" bende çevremdekilerden her konuda bu lafları duyuyorum ve asiri sacma geliyor.
Örnek, annem bana suraya gitme diyor, ben cikip gidiyorum ve orda ölüyorum. Annem mezarıma gelip "gitme demiştim,gitmeseydin ölmezdin" demesi gibi.
Yani benim kaderimde bu varmıs gidip ölmek ve ben bunu yasamisim.
Keşkeyle hayat geçermi? Bu yazılanların(sadece sizin için demiyorum yanlis anlamayin lütfen.) konu sahibini keşke dedirtmekten baska faydası yokkii. Ayrica evde sadece cocuk bakmakta felaket değil. Çalışıpta evde çocuğunu büyütme vakit geçirme hasretinde olan cok insan görüyoruz...
Okusada calısmasına izin de vermiyormus zaten.
Yanlış anladiysam kusura bakmayin. Sadece ben demiştim lafını yerli yersiz bende çok duydugum icin icimden gecenleri yazdım. Tuhaf geliyor bana nedense.
Nasil yani yapmacık mı davranmış hep ?Cok sever değer verirsen kaybedersin
Kilo alınır verilir bu sogumak icin sebeb degil bahanesidir kişinin
Kilo ver kendi sağlığın için
Gün içinde arama
Sohbet etmeye konuşmaya çalışma
Benim gibi kaybedersin
Eşim kilomu hic sorun etmezdi
Sarar sarmalardi ama beni hic sevmemis düşünebiliyor musun ben onu cok severken
Şimdi tek kalemde sildi
Malesef ilk 4 yıl sevdim ama sonra bitmişti diyormuşNasil yani yapmacık mı davranmış hep ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?