• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kıymetimi bilmiyor

arkadaşlar merhaba .
Uzun zamandır derdim bu .
Şu yalan dünya da eşimi çok seviyorum. Nasıl olsa bir gün öleceğiz diye sadece kırılırım oda sadece kırar .
Bir bebeğim var . Artı elime harçlık olacak bir iş le uğraşıyorum evde . Geri kalan aynı ev hanımıyım .

Bakın sıkıntım şu ki ; eşime verdiğim değerin aşkın karşılığını bulamıyorum a dostlar .
1 buçuk yıllık evliyim tamam belki çok erken ama giyim bakım makyaj konusunda kendimi hiç bozmadım . Hatta evde neler giymem ki .

Tabi bu kilo beni mahvetti. 80 kiloyum. Gelin görün ki adam beni hiç kıskanmamaya başladı ya şaka gibi. E haliyle benimde özgüvenim öyle bir düşüş yaşadı ki sittin sene toplamam gibi geliyor.
Ha bu adamın hiç mi iyi huyu yok ? Var . İyi de var kötü de .
İyisi dünya iyisi ; kötüsü kapı pencere indiren türden . Ama derdim bunlar değil ki .

Bakın farkediyorum:
1. Ben bu adamı aradıkça gün içinde daha bir rahat olmaya başladı .
2. Giydiği kıyafete karışınca ( tamamen özgüvensizlik ve kıskançlık) daha bir gıcığıma giymeye ısrar ediyor.
3. Ya ne istiyorsa yapıyorum gönlünü hoş ediyorum ama adam beni eskisi kadar düşünmemeye başladı.
4. Bir şeye kızıyorum veya kırılıyorum ya; gönül almayı şuraya koy -ne bu surat diye çıkışıyor bir de .

Kendimi çok değersiz hissediyorum be . Öyle böyle değil .
Ha çok mu kediyim ?
Kafam bir atarsa terliği kafasına onikiden atarım. Evi inletirim . Ama nadir olur genel de kedi gibi minnak minnak boynumu büker okşanmak isterim ( salaklığımı af buyurun )
Kadın ruhu onu da istiyor .
Misal bir tanığım var inanın tabiri caiz se kocasının ağzına tükürür ama gel gör ki karım karım diye dolanır ya.

Ya harbiden eşit olalım iyi olalım derken sevdiğini bu kadar belli ederken görülen bu değersizlik kaderin oyunu mu ?

Gelin hep birlikte bana yardımcı olun .
Acılarınız la üzüldüm sizinle yıllardır siz de bana çıkar yol gösterin.
Nasıl değerli olurum .?

Hadi anlatın klasik bir türk erkeğine karşı nasıl değerli olunur ? Anlatın siz de rahatlayın bende .

Öptüm sevgiler kk
Benzer durum bendede var evledigimde 47 kiloydum şimdi 75 kiloyum eşim kilolarımdan dert yanar hep diyetisyene kadar gittim veremedim gecen seneden beri spora giyorum 5 kilodan fazla veremedim.cocugumda yok henüz.eşimde dış görünüşe cok önem verirdi.suan cok rahatsız bu durumdan ara sıra genede beni kıskanır.Ama genede eskisi gibi ilgi alakası yok.Bunun nedenide malesef kilolu olmam.Bana kac kere dedi eskiisi gibi zayıf olsan senin hataların bu kadar gözüme batmaz diye.Arkadasım bende neler neler giyiyorum makyaj vs yapıyorum 10 saat calısmama rağmen olmuyor eskisi gibi dikkatini cekemiiyorum oluruna bıraktım artık bu sekilde mutlu olmaya calısıyorum.Genede spora gidiyorum giyimime dikkat ediyorum.Sana tavsiyem kilo vermeye calıs.Ben 10 saat işdeyim hergün günde 2 ögünden fazla yiyemiyorun hergün isde enerji içecegiyle ayakta duruyorum 4 senedir ondan kilo veremiyorum ayrıca bende demir,b vitamini ve d vitamini eksik ilaç kullanıyorum suanda onlarda kilo vermeme engel oluyor olabilir.Kısaca iş zayıflıkta bitiyor sismanken ne giyersek giyelim onların gözünde pacalı don giymiş gibi gözüküyor.Zayıflayıp bide hem dısarda hem evde bakımlı ol bakalım nasıl iilgi alaka gelicek göreceksin

Değer görmek için kişisel alanlarınız olsun. kendi özel alanlarınız olsun yani Evliliğimiz 5. Yılı şöyle 28 yaşımdayım.

şöyle örnek vereyim yazacağım şeyleri eşimle yaptığım anlarda olur mesela birlikte film izleriz ama tek başıma izlediğim filmlerim takip ettiğim dizilerim belgesellerim vardır.

Haftada 1 görüştüğüm arkadaş grubum vardır.

Akşam üstü mutlaka yürüyüşe çıkarım haftada 3-4 gün.

Arkadaşlarımla kahve içmeye giderim.

Kitap cafeler var bazıları için ayyy ergennn bööö dese bile haftada bir gün gider kitabımı okur notlar alırım. Bu bana çok iyi gelir.

Evde asla hazırlanmam. Sürekli duşumu alırım dişlerimi fırçalarım kılım tüyüm olmaz saçlarımı gelişigüzel toplar.asla makyaj yapmam Evde vakit geçireceksek temiz pijama takımlarımı giyerim:)) tayt salaş tişört gibi. Gece yatarken giydiklerim farklı.

Dünyamın merkezine eşimi koymam etrafında pervane olmam ama benim için çok kıymetlidir.bunu hissetiririm basit ama arkadaşlarımla planım olduğu gün sabahtan yemeğimi yaparım. Koyarım dolabıma akşam üstü gelince eve sofrayı hazırlar birlikte yeriz eşimle Bazen ben arkadaşlarımla dışarda yerim o ısıtıp yer. Bazen hazırlamam kendisi atıştırır bir şey söyler dışardan.

Bilgisayar oyunlarına bayılır asla tepesine çöküp ilgilenn ilgilen demem. Oynasın. Bende o arada kendi işlerimi hallederim.

Sonra oturup çay içer sohbet ederiz. Müzik çok seviyor ses sistemi filan var sevdiği şeyleri dinletir bana.

Kendinizi kilonuzda mutsuz hissediyorsanız mutlaka verin, kaliteli yaşamaya çalışın. Etrafında dönmeyin.bebek olduğu için yazdığım her şeyi yapamayabilirsiniz ama özel alanlarınıza saygı duyun. Her yere birlikte gitmek zorunda değilsiniz tek görüşeceği arkadaşları vardır keza sizinde.

Değer görmek için kişisel alanlarınız olsun. kendi özel alanlarınız olsun yani Evliliğimiz 5. Yılı şöyle 28 yaşımdayım.

şöyle örnek vereyim yazacağım şeyleri eşimle yaptığım anlarda olur mesela birlikte film izleriz ama tek başıma izlediğim filmlerim takip ettiğim dizilerim belgesellerim vardır.

Haftada 1 görüştüğüm arkadaş grubum vardır.

Akşam üstü mutlaka yürüyüşe çıkarım haftada 3-4 gün.

Arkadaşlarımla kahve içmeye giderim.

Kitap cafeler var bazıları için ayyy ergennn bööö dese bile haftada bir gün gider kitabımı okur notlar alırım. Bu bana çok iyi gelir.

Evde asla hazırlanmam. Sürekli duşumu alırım dişlerimi fırçalarım kılım tüyüm olmaz saçlarımı gelişigüzel toplar.asla makyaj yapmam Evde vakit geçireceksek temiz pijama takımlarımı giyerim:)) tayt salaş tişört gibi. Gece yatarken giydiklerim farklı.

Dünyamın merkezine eşimi koymam etrafında pervane olmam ama benim için çok kıymetlidir.bunu hissetiririm basit ama arkadaşlarımla planım olduğu gün sabahtan yemeğimi yaparım. Koyarım dolabıma akşam üstü gelince eve sofrayı hazırlar birlikte yeriz eşimle Bazen ben arkadaşlarımla dışarda yerim o ısıtıp yer. Bazen hazırlamam kendisi atıştırır bir şey söyler dışardan.

Bilgisayar oyunlarına bayılır asla tepesine çöküp ilgilenn ilgilen demem. Oynasın. Bende o arada kendi işlerimi hallederim.

Sonra oturup çay içer sohbet ederiz. Müzik çok seviyor ses sistemi filan var sevdiği şeyleri dinletir bana.

Kendinizi kilonuzda mutsuz hissediyorsanız mutlaka verin, kaliteli yaşamaya çalışın. Etrafında dönmeyin.bebek olduğu için yazdığım her şeyi yapamayabilirsiniz ama özel alanlarınıza saygı duyun. Her yere birlikte gitmek zorunda değilsiniz tek görüşeceği arkadaşları vardır keza sizinde.

Kendimi gördüm :KK200::oha::halay:

Valla benim koca bi acayip iyi davranırım hoş davranırım adam şımarıyor Bi haller Bi edalara giriyor ama gel gör ki surat astım mı hafif tripli oldum mu daha iyi olmaya başlıyor benimki köpek çekilmekten hoşlanıyor bence.

Çok yüz vermemek bence daha değerli kılabilir misal kv adama yapmadığını bırakmıyor resmen it gibi adamı ev işinde bahçe işinde çalıştırıyor laf sokuyor adam hala da karımı seviyorum diyor.

Canim ben evli degilim ama eski birlikte oldugum birisi vardi iki sene resmen pesinden kostum aramadi aradim sormadi sordum. Neyse olmayacak tas bastim bagrima aramadim sornafim ilgilenmedim sonra dondu dedim bundan sonra ararsan ararim sorarsan sorarim cidden ole yaptim resmen pervane oldu ama asla yumusamadim. Yani ole yap bir de

Back
X