• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kıymetimi bilmiyor

Öncelikle eşinden başka yapacak ilgilenecek şeyin olmadığı için onun üzerine düşüüyorsun .

Tamam okumadin
Ama en azından kendin için biseyler yapabilirsin .
Mutfakta degisik yemekler yapmak
Çiçeklere ilgi duyup yetiştirmek
Çevredeki komşularla muhabbet edip hal hatır sormadigin insanlarla sohbet etmek.

Bebeğin ne kadarlik bilmiyorum ama onunla beraber parka gitmek.

Bebis uyuunca evde spor yapmak.

Kendince evde yapılan yüz bakimlsri maskeleri yapmak.
Yoğurt ile karbonatı karıştırıp yüze bile sürmek faydalı.
Bebekten fırsat kalıyor herhalde sana ki esinin çok pesindesin.
Bende 21 yaşındayım üniversite okuyorum örgün.
Önceden bende aynı senin gibiydim

Ne arardı ne sorardı.
Sürekli onu kıskanırdım.
Ama hamilelik sürecinde kilolu ve öne doğru cıkmış bir göbekle yaşayınca kendime zayifken yeterince iyi seyler giyemedigimi farkettim. Her alışverişte bebis doğsun neler giycem derdim.
Bebis doğdu ama fırsat olmuyor alışverişe gitmeye malesef.
Hala paçoz bir haldeyim.

Senin fırsatın oluyorsa lütfen git.
Çevre yap.
Bizim kirkimiz çıksa ve bebek arabamız olsa ben bir yerlere gidicem

Çalışma konusunda da ilk önce okula başka veya bir alana yönel çalışma olanağı verecek.
Bitir hallet.
Sonra çalışmak isteyince kim tutacak ki seni.
Emin ol yaparsın.
Iste.
Kendi kendine duvarlar örme.

O sana nasil davraniyorsa sende ona oyle davran..aramiyorsa arama..yazmiyorsa yazma...kendine bakiyorsa kiskansan bile kiskandigini belli etme..inadina bakimli ol..umursama..

Kocanizi hayatinizin merkezinden alin ait oldugu bir koseye koyun o zaman degerli olursunuz.

Dunya kocanizin etrafinda donmuyor.
Kendinizle ilgilenin biraz
Spora baslayin kilolariniz cok fazla.
Ertelemeyin bunu.

Hergun arama mesaj atma
Bekle bakalim o yazsin o arasin biraz da.
Tut kendini;)

Degisik aktiviteler bulun
Haftada 1 gun mutlaka bir arkadasinizla disarda biryerde bir kahve icip sohbet edin mesela.

Surekli kocaniza endexli yasamayin kisaca

Cok sever değer verirsen kaybedersin
Kilo alınır verilir bu sogumak icin sebeb degil bahanesidir kişinin
Kilo ver kendi sağlığın için
Gün içinde arama
Sohbet etmeye konuşmaya çalışma
Benim gibi kaybedersin
Eşim kilomu hic sorun etmezdi
Sarar sarmalardi ama beni hic sevmemis düşünebiliyor musun ben onu cok severken
Şimdi tek kalemde sildi
Sen neler yaşadım anlatır mısın

Ablacim sana oku dediydik. Okusaydin su herifle evlenmezdin iste. Yasitlarin meslek sahibi,geziyor tozuyor,kurslar seminerler kendilerine bir seyler katiyorlar. Sen guzel kardesim,evde cocuk bakiyorsun. Sadece cocuk bakiyorsun hem de. Daha yeni evlisin oysa ki. Ev hanimi olarak da yapilabilecek pek cok sey varken sen sadece kocayi almayi sectigin icin o hak etmeyen adam da sana boyle davraniyor.

Okumak icin hala sansin var. Hayat cok kisa,ben de erkek olsam ,o kisa hayati da 80 kilo olarak evde oturan,cocuk bakan ve tum ilgisi benim uzerimde olan bir kadinla gecirmek asla istemezdim. Silkelen ve kendine gel. Acele spora diyete basla,okumaya basla
Bende bunu anlamiyorum ya. "Biz demiştik yapmasaydın etmeseydin" bende çevremdekilerden her konuda bu lafları duyuyorum ve asiri sacma geliyor.
Örnek, annem bana suraya gitme diyor, ben cikip gidiyorum ve orda ölüyorum. Annem mezarıma gelip "gitme demiştim,gitmeseydin ölmezdin" demesi gibi.
Yani benim kaderimde bu varmıs gidip ölmek ve ben bunu yasamisim.
Keşkeyle hayat geçermi? Bu yazılanların(sadece sizin için demiyorum yanlis anlamayin lütfen.) konu sahibini keşke dedirtmekten baska faydası yokkii. Ayrica evde sadece cocuk bakmakta felaket değil. Çalışıpta evde çocuğunu büyütme vakit geçirme hasretinde olan cok insan görüyoruz...
Okusada calısmasına izin de vermiyormus zaten.
Yanlış anladiysam kusura bakmayin. Sadece ben demiştim lafını yerli yersiz bende çok duydugum icin icimden gecenleri yazdım. Tuhaf geliyor bana nedense.

Bende bunu anlamiyorum ya. "Biz demiştik yapmasaydın etmeseydin" bende çevremdekilerden her konuda bu lafları duyuyorum ve asiri sacma geliyor.
Örnek, annem bana suraya gitme diyor, ben cikip gidiyorum ve orda ölüyorum. Annem mezarıma gelip "gitme demiştim,gitmeseydin ölmezdin" demesi gibi.
Yani benim kaderimde bu varmıs gidip ölmek ve ben bunu yasamisim.
Keşkeyle hayat geçermi? Bu yazılanların(sadece sizin için demiyorum yanlis anlamayin lütfen.) konu sahibini keşke dedirtmekten baska faydası yokkii. Ayrica evde sadece cocuk bakmakta felaket değil. Çalışıpta evde çocuğunu büyütme vakit geçirme hasretinde olan cok insan görüyoruz...
Okusada calısmasına izin de vermiyormus zaten.
Yanlış anladiysam kusura bakmayin. Sadece ben demiştim lafını yerli yersiz bende çok duydugum icin icimden gecenleri yazdım. Tuhaf geliyor bana nedense.
Yoo aslinda sacma degil, konu sahibine su an yasadigi seylerin hepsini soyledik onceden,evini ailesini dinlemeyip evlenecegine,okumayi da secebilirdi. Okumayi secmeyen ama bu konuyu okuyan bir suru insan vardir,elmasa faydasi olmadi soylediklerimizin ama o okuyanlara faydasi olabilir. Koskoca yetiskin insan,okumak icin ve calismak icin kocasindan da ailesinden de icazet almasina gerek yok. Ha siz gerek var diyorsaniz,boyun egsin bu hayata o zaman. Bu da cozum degil

Eşin için hiç değerli olmamışsın eğer şu söylediklerinle değerini kaybettiysen. Ayrıca hayatta kimse için değerli olmaya çalışmayın üniversite sınavı değil ki bu çalışıp kazanın

Zamanın varsa doğru spora akşamları dikkat edip yürüyüşüne git canım kilo verdikçe özgüvenin kendiliğinden artar eminim eşinin de tavırları değişicektir tabiki her şey kilo demek istemiyorum ama çok etkiliyor insanı

Giyimine karisma mevzusu neden?
Neden yani ?
Hayir ne giyiyor olabilir ki bu adam sunu bunu giyme diyorsunuz ?
Evlilikte bu gibi kisitlamalardan vazgecin oncelikle

Cok sever değer verirsen kaybedersin
Kilo alınır verilir bu sogumak icin sebeb degil bahanesidir kişinin
Kilo ver kendi sağlığın için
Gün içinde arama
Sohbet etmeye konuşmaya çalışma
Benim gibi kaybedersin
Eşim kilomu hic sorun etmezdi
Sarar sarmalardi ama beni hic sevmemis düşünebiliyor musun ben onu cok severken
Şimdi tek kalemde sildi
Nasil yani yapmacık mı davranmış hep ?

Biraz geriye çek madem kendini çok üstüne düşünce böyle mi oluyor erkekler anlayamıyorum. Rahat batıyor bu erkeklere...

Önce zayıfla sonra bırak üstüne düşmeyi karışma artık gez toz keyfine bak. O zaman değerli olursun

Ah be güzelim, ne demişler?
Deveye diken, insana üzen yaranir

Back
X