- 15 Ocak 2014
- 5.988
- 5.199
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Teşekkürler o da öyle diyorMalesef adamı bunu yapmaya iten bi durum var. önce kendinize sormalısınız bence. Bende de bi hata var mı diye. Kontrol etmeyin devamlı ediyorsanız da çaktırmadan edin oda rahat hareket eder. Gizlemez.
Yorum yapmıyorum umarım çıkmaz kızım ve benim için.
Kendi için umarım yalanlarının bedelini Allah ona ödetir
Nerden çıkardınız seviyorumEşinizi sevmiyosunuz. O yüzden çok da takılmayın bence kimle oturmuş ne yapmış.
Nerden çıkardınız seviyorum
Yan yana oturması sorun değil hanım efendi yalan söylemesi sorunKızın biriyle yan yana otırmuş da kızarsınız diye söylememiş bunda ne var bu kadar büyütecek yok allahından bulsun yok hastaysa napayım. Bu virüs can alabilir yaşa bakmıyor seviyor olan kesinlikle öncelikle eşi için endişelenirdi.
öğretmenmiş bir de sanırım yanlış görmediysem.İlköğretimi pas geçtiniz demek ki..
Yan yana oturması sorun değil hanım efendi yalan söylemesi sorun
Napıyim hanımefendi salya sümük ağlayayammi öyle insalarida görüyoruzKızacağını bildiği için söylemiş gitmiş sonradan hastalığa verdiğiniz korkunç tepkiye bakılırsa adam haklı
Sorun bumu hanımefendi yazdım şimdi elimden geldiği kadaröğretmenmiş bir de sanırım yanlış görmediysem.
arayacağım bakalım meşgala kendime. thanks.Sorun bumu hanımefendi yazdım şimdi elimden geldiği kadar
Ne yapayım imla kurallarına uyamadim yazmak için yazmayın kendinize başka mesgala bulun
Aferim bulursan onu da Yazarayacağım bakalım meşgala kendime. thanks.
Bence önce kendinizi kandırmaya bi son verin.Yazmayi unuttum sonrada iki üç saat gezmisler grup halinde sorun değil gerçekten hiç bir şey demezdim bna demiyor bile gizli iş yapıyor benim deli olduğum bu
O bnden gizli iş yapsın yalanlar söylesn bnde susuyum mu
İmla kurallarına uyulması site kuralları arasında yer alıyorSorun bumu hanımefendi yazdım şimdi elimden geldiği kadar
Ne yapayım imla kurallarına uyamadim yazmak için yazmayın kendinize başka mesgala bulun
Önceki konuda da belliydi ama neyyysse konu sahibi kendi bilir artıkEşinizi sevmiyosunuz. O yüzden çok da takılmayın bence kimle oturmuş ne yapmış.
Niye sevmeyimÖnceki konuda da belliydi ama neyyysse konu sahibi kendi bilir artık
Eşim yalan söylediği için uzadıBu konu niye bu kadar uzamış anlamadım. Eşi başkasının yanına oturmuş, kız veya erkek ne farkeder.
Konu sahibi çok mu detaycısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?