- 15 Ocak 2014
- 5.988
- 5.199
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Bence önce kendinizi kandırmaya bi son verin.
Duygularınızı kabullenin.
Buradaki tavrınızdan bile o kadar belli ki aslında kadınla yan yana oturmasınu sorun edeceğiniz. Hala gezdiler ama yine de sorun etmezdim diye olmadığınız biri gibi davranmaya çalışıyorsunuz.
Sonuç olarak da tamam adam yalan söylemiş. Şu an için beklentiniz ne mesela? Özür dilese affedecek misiniz veya bikaç romantiklik yapsa? Öyleyse mesela niye beddua ettiniz adama? Ya kabul olduysa ve siz barışmanıza rağmen Allah yalanların hesabını sorarsa? Bu ihtimal sizi korkutmuyor mu? Şahsi fikrim adamın bi suçu olmadığı için herhangi bir şeyin hesabı sorulmayacaktır zaten. Yine de ihtimal korkutur beni.
Yalanı asla affedemem diyorsanız boşanabilirsiniz. İki hikmetten birisi yani sonuç olarak. Çok da tantanaya gerek yok.
Fazla naz aşık usandırır ama yine de siz bilirsiniz.Özür diledi zaten kırk kere hemde ama olay çıkardım sevmiyorum yalanı. Boşanamam şuan çnkü boşandıktan sonra şuan ki hayatım dan daha eksikler olur
TeşekkürlerFazla naz aşık usandırır ama yine de siz bilirsiniz.
Eşinizin 3 kızın olduğu masaya oturması sizin için hala sorgulanacak birşey, sorun burada.Tabiki kızmam.
Sadece o kadar yer varken niye oturdun derim öyle denk geldi dese susarım o kadar da değil
Gerçekten öyle değil ben kendimi ifade edemedimEşinizin 3 kızın olduğu masaya oturması sizin için hala sorgulanacak birşey, sorun burada.
Ya ciddi bir güven probleminiz var ya da henüz kadın - erkek arkadaşlık ilişkisini kabul edecek olgunlukta değilsiniz.
özür diledi zaten kırk kere hem de. ama olay çıkardım sevmiyorum yalanı. boşanamam şu an çünkü boşandıktan sonra yeni hayatım şu an ki hayatımdan daha eksik (tespit edilemedi) olur.Özür diledi zaten kırk kere hemde ama olay çıkardım sevmiyorum yalanı. Boşanamam şuan çnkü boşandıktan sonra şuan ki hayatım dan daha eksikler olur
eksik yazmak kendine değer verememekten iyidirözür diledi zaten kırk kere hem de. ama olay çıkardım sevmiyorum yalanı. boşanamam şu an çünkü boşandıktan sonra yeni hayatım şu an ki hayatımdan daha eksik (tespit edilemedi) olur.
"meşgala" buldum nasıl olmuş?
genel olarak guvensız ve yalancı bır kocanız oldugu ıcın mı kıskancsınız
yoksa sız kıskanc oldugunuz asırı baskıcı oldugunuz ıcın mı yalan soylemek zorunda kalıyor
eger gereksız kıskanclıklarınız yuzunden bu tartısmaları yasıyorsanız suna degınmek ıstedım
baska yer mı yoktu dıyorsunuz ya ordakı kızı zan altında bırakıyorsunuz sankı kız hayatında hıc erkek gormemıs sankı kocanıza saldırıp elınızden alacakmıs gıbı davranmaktır bu
bunun dısında eslerın bırbırıne yalan soylemesı katlanılır ve kabul edılır bırsey degıl
bu sekılde kıskanclıkta kabul edılır ve katlanılır sey degıl
aslında tam bırbırınıze uygun gorunuyorsunuz ıkınızde aynı olcude hatalısınız
guven sorununuz varsa evlenmeyın
kıskanclık krızınız varsa evlenmeseydı
ıhanet edebılecek bır adamla evlı kalmayın
ozguven sorununuz varsa doktora gıdın
bakınız herseyın caresı var
bekar bir kadın olarak bir gün yanlışlıkla kocanızın yanında oturmamdan iyidireksik yazmak kendine değer verememekten iyidir
Yoo otur senden zarar gelmezbekar bir kadın olarak bir gün yanlışlıkla kocanızın yanında oturmamdan iyidir
Yoo otur senden zarar gelmez
Çok mu kıskançsınız? Adam bunu söylemeye bile çekiniyor.Eşim yalan söylediği için uzadı
Ona göre evet bana göre hayırÇok mu kıskançsınız? Adam bunu söylemeye bile çekiniyor.
O öyle hissettiğine göre var demek ki kıskançlık.Ona göre evet bana göre hayır
Evet benim zaten ama yaptıkları yanına kar mi kalsın nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum tek bildiğim yaptıkları yanına kar kalmasın40 kere özür dilenmesi karşılığında uzatmaya devam ederseniz kaybeden siz olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?