Esim kizimi benden kaciracak :(

MissKitty86

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
385
202
303
Almanya
Merhaba,

cok acil akila ihtiyacim var, lütfen bana yardim edin. Ben 7 yillik evliyim, ve evliligim basindan beri sorunlu. Hep kavga hep tartisma. Esim beni cok asagilar, hakaret eder, tehdit eder vs vs.
Bu ara biz yurt disinda yasiyoruz, benim ailemde burada ama esimin ailesi Türkiyede. Benim bir yasinda bir kizim var, ve en son kavgamizda ben esime bosanmak istedigimi söyledi.
Esimde bana bu durumda kizimi Türkiyeye götürüp bir daha bana göstermeyecegini, onu bana asla birakmayacagini, eger kizimi ondan saklarsam butün dünyayi ayaga kaldirip, ailemden bana yardim edenleride oyacagini söyledi (

Ben dondum kaldim, hic birsey söyleyemedim. Kizim benim herseyim! Ne yapiyim? Kadin siginma evleri var, oraya mi gitsem?
(Türkcem pek iyi degil arkadaslar, lütfen kusuruma bakmayin)

Bunu yaparsa hapise girer ...
Belki de size gözdağı vermek istemiş
Ben de boşandım ve eski eşim aynı şeyleri bana da söylemişdi gülün geçin ve kendinize çok iyi bir avukat bulun..

Kararlı ve sakin olun ,panik olduğunuzu anlarsa daha da üstünüze gelecekdir..

Allah sabır ve kolaylık versin..

valla arkadaşım keşke sorunlarınızı çözsenizde ayrılmasanız ama durum o ratteye geldiyse yapacak birşey yok..madem yurtdışındasın polise şikayet et eşini çocuğunu kaçırmakla tehdit ettiğini söyle türkiyede olsa bişey olmazda belki oralarda tedbir koyarlar pasaportuna çocuğunu çıkartamaz diye falan filan aklıma bu geldi

Kadin siginma evlerin de yapabilecekmisin iyi düsün..Ben de alman yada yasiyorum ve evden kacan türk cocuklarinin yada ailesiyle gecinemeyen türk cocuklarinin cocuk koruma dernegin de tercümanlik yapiyorum..Esi ile sorun yasaya türk hanimlari yada yabanci hanimlar kadin siginmayi tercih etmiyor.Ailene siginman daha iyi oraya gitmektense..Yasadigin sehirde dogup büyüdünse kanunlari bilmem gerek öyle hic de kolay degil cocugu alip da Türkiye ye kacirmak..Bir daha buraya asla dönemez ve nereye giderse gitsin mutlaka bulunur..Allah yardimcin olsun ve bunlarin hic birini yasamak zorunda kalma.

Amin, tesekkür ederim.
Eger bunu gercekten yapabilirse, ben Alman vatandasiyim, Almanyadan Türkiyeye nasil müdahale edilebilirki?
O günden sonra hic konusmadik bir daha. Sakin durmaya calisiyorum ama söz konusu kizim olunca sastim kaldim...

yurtdışı yazmışsın

almanya mı?

eğer öyleyse g.... sıkıyorsa yapsın

bıraz zor

adama havaalanında sorarlar bu küçük bebenın anası nerde dıye

burda çocuklar 16 yaşına kadar annenın üstündedır

annenın passaportundadır çocuğun bılgılerı

öyle kolay değıl alıp gıtmek ısterse yapsın var ya anasını ağlatırlar onun

hıç üzülme

Keske cözebilseydik sorunlari ama olmuyor iste. Cok cabaladim, ama o beni hic insan yerine koymamis. Herseyi anlatsam sabah olur arkadasim. Hic polislik isim olmadigi icin, ne kadar mudahale ederler bilmiyorum ama düsünecegim. Tesekkürler

Tesekkürler. Zaten esim Almanyada kalmak istemiyor, Türkiyeye dönmek istiyor. Ben bir olayi duymustum Alman makamlarin müdahale etmediklerini ve cocuklari (Afrikan bir ülkeydi herhalde) oradan geri alamadiklarini duymustum, kadin cok agliyordu ya cocuklarimi getirin diye. Bilmiyorum cok caresizim, ne yapacagimi sasirdim kaldim.

gülümsettiniz beni, Allah da sizi güldürsün. Insallah dediginiz gibidir.

Benim dayım da , yıllar önce 11aylık kızını eşinden kaçırıp Türkiyeye getirdi.çocuğunun kaderini değiştirdi,hayatïnı mahvetti.Ama bir fark var,siz çocuğunuzu düşünüyosunuz. Dayımın eşi boşandıktan sonra kendi hayatına baktı,kızını görmek istemedi. Sizin annelik duygularınız var,Allah sizi ayırmasın.

gülümsettiniz beni, Allah da sizi güldürsün. Insallah dediginiz gibidir.

bak senın burda hakların var

o çocuk senın üstüne adamı asla havaalanında yanlız geçırmezler

ama mesela bak bı akrabamızın eşı hastaydı kadına rapor aldılar kocası anca öyle raporla el kadar bebeyı götürebıldı tek başına türkıyeye

hangı şehırde olduğunu bılsem daha fazla yardımcı olabılırım gıdebılceğın yerler var

hıç olmadı, gıt polıse söyle eşım çocuğu alıp gıtmek ıstıyor dıye

adamı senden bı uzaklaştırırlar yemın ederım bırak yüzünü adını bıle duymazsın bıdaha

bıraz zor bu ışler eşın atmış ama boşa sallamış yıyorsa yapsın aynen böyle de sen ona

Öyle oldugunu gercekten bilmiyordum, benim yasam tarzim böyle seylerden cok uzakti. Esim ögretti böyle seyleri bana (
Peki ben kizimla yurtdisina tek basina cikmak istesem sorun cikiyormu? Anneye sorun cikariyorlarmi? Stuttgarta yakin oturuyoruz biz... Tesekkürler cok...

eşıne çok sınırlendım bak yakın sayılırsın bana çıkar gelırım o adamın ağzını burnunu kırarım hele bı nııyet etsın

sen çıkabılırsın sorun olmaz, çocuk sende

alman vatandaşıymışsın daha da bı sahıplenır hükümet senı gırış çıkışlarında da sorun olmaz

Ahh keske zamaninda esime gercekten biri cikip sen bu kiza ne yapiyorsun deseydi, kulagini cekseydi. Belki bunlar yasanmazdi. Evet kizimda alman vatandasi, tek ümidim de o sayilir. Kizim böyl seylerin yasamasini alsa istemiyorum, kuzum benim bir yasinda ama zaten hic haketmedigi seyler yasadi

hahah cok güldüm esinin dusuncesine..
Oyle kolay degil yurt disindaki bebeyi al götür TR ye..

Hic korkun olmasin
Hic bir sey yapamaz

Almanya da yasiyorsun degilmi?

ve beben daha 1 yasinda
ana kuzusu,süt kuzusu daha.

Almanya oyle kolay vermez vatandasini
öz kizi bile olsa..

korkmana gerek yok yani.

bak ne dıcem sana

çocuğu babasız yurtdışına çıkarabılırsın ama buda suç

ama gıdıp polıse bıldırırsen eşın senı sonradan şıkayet etcek olsa bıle haklı olan sensın

Cok tesekkür ederim, gercekten icimi cok ferahlattiniz hepiniz. Aslina bunlari bende biliyorum, ama insan kendi bu duruma düsünce akli calismiyor, kizumsuz kalma korkusuyla aklim durdu kac gündür...

Yapamaz, gözdagı verip sizi sindirmek istemiş.

Hadi yaptı diyelim, sizin de eliniz armut toplamayacak ya?

Bunu da biliyordur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…