- Konu Sahibi MissKitty86
-
bak ne dıcem sana
çocuğu babasız yurtdışına çıkarabılırsın ama buda suç
ama gıdıp polıse bıldırırsen eşın senı sonradan şıkayet etcek olsa bıle haklı olan sensın
Cok tesekkür ederim, gercekten icimi cok ferahlattiniz hepiniz. Aslina bunlari bende biliyorum, ama insan kendi bu duruma düsünce akli calismiyor, kizumsuz kalma korkusuyla aklim durdu kac gündür...
Yapamaz, gözdagı verip sizi sindirmek istemiş.
Hadi yaptı diyelim, sizin de eliniz armut toplamayacak ya?
Bunu da biliyordur sanırım
Bilmiyorum içine bir damla su dökebilir miyim ama ben de şöyle birsey yazayım konuna..
Benım ablam da almanyada..İş yeri yazın izin vermedi ve eniştem 5 yasındaki oglunu 2 haftalıgına türkiyeye bizim yanımıza getırmek ıstedı..cok özlemiştik..Ama gel gör ki gelemedi..cünkü yigenim annesinden başka kimseyle cıkıs yapamıyormuş..
Sende de oyle birsey olur kesin..Allah hayırlısını versin..
inanirim canim evlat bu ya hic bir seye benzemez.
Bir arkadasin dedigi gibi Polise git bildir
esim boyle boyle tehdit ediyor de bak ne oluyor.
bu arada esin hakkinda biraz bilgi verirmisin canim
seninle evleniptemi almanyaya yerlesti?
ne vatandasi?
Tr vatandasi ise zaten vay haline
sürerler vallahi!!
Atip tutmasin!!!
Evet benimle evlenip geldi, zaten burayi hic sevmedi, mutlu olamadi, huzursuzlugunda benden cikardi. Oysa severek evlenmistik, tabiki ülkeler arasi lovestory ne kadar olursa artik. Türk vatandasi kendisi. Evet, atiyor galiba :)
eh be canim hic korkma gercekten
hic bir sey yapamaz
Bende almanyada yasiyorum biliyorum buranin kanunlarini
tr vatandasi ve alman vatandasi cocugu alip gidecek ha!
Akli dengesi bozuk sanirim hayal dunyasinda yasiyor
Merhaba,
cok acil akila ihtiyacim var, lütfen bana yardim edin. Ben 7 yillik evliyim, ve evliligim basindan beri sorunlu. Hep kavga hep tartisma. Esim beni cok asagilar, hakaret eder, tehdit eder vs vs.
Bu ara biz yurt disinda yasiyoruz, benim ailemde burada ama esimin ailesi Türkiyede. Benim bir yasinda bir kizim var, ve en son kavgamizda ben esime bosanmak istedigimi söyledi.
Esimde bana bu durumda kizimi Türkiyeye götürüp bir daha bana göstermeyecegini, onu bana asla birakmayacagini, eger kizimi ondan saklarsam butün dünyayi ayaga kaldirip, ailemden bana yardim edenleride oyacagini söyledi(
Ben dondum kaldim, hic birsey söyleyemedim. Kizim benim herseyim! Ne yapiyim? Kadin siginma evleri var, oraya mi gitsem?
(Türkcem pek iyi degil arkadaslar, lütfen kusuruma bakmayin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?