Esim kizimi benden kaciracak :(

bak ne dıcem sana

çocuğu babasız yurtdışına çıkarabılırsın ama buda suç

ama gıdıp polıse bıldırırsen eşın senı sonradan şıkayet etcek olsa bıle haklı olan sensın

Evet anladim, yani yerimi yapacam ve gidecem. Sence bu durumda kizimi babasindan kacirsam haklimiyim? Onun kizima iyi bir baba olacagini sahsen düsünmüyorum ama kizim babasindan mahrum kalmasinida istemiyorum. Büyüyünce kizim karar versin istiyorum, babasini yaninda istiyormu istemiyormu.

Bilmiyorum içine bir damla su dökebilir miyim ama ben de şöyle birsey yazayım konuna..
Benım ablam da almanyada..İş yeri yazın izin vermedi ve eniştem 5 yasındaki oglunu 2 haftalıgına türkiyeye bizim yanımıza getırmek ıstedı..cok özlemiştik..Ama gel gör ki gelemedi..cünkü yigenim annesinden başka kimseyle cıkıs yapamıyormuş..
Sende de oyle birsey olur kesin..Allah hayırlısını versin..

Allah yardimcin olsun canim ya.
Kaba olacak ama, havlayan köpek isirmaz derler.
Eger GERCEKTEN ayrilacaksan, polise gidip yardim isteyeceksin.
Esin tarafindan tehdit edildigini söyleyeceksin. Onlar onu alir, gerekirse
misafir :) ederler.
Eger zorluk cikarirsa, yurtdisina bir daha girmesi yasaklanir.
Öyle kolay degil Anneden evladini kacirmak.

Cok tesekkür ederim, gercekten icimi cok ferahlattiniz hepiniz. Aslina bunlari bende biliyorum, ama insan kendi bu duruma düsünce akli calismiyor, kizumsuz kalma korkusuyla aklim durdu kac gündür...

inanirim canim evlat bu ya hic bir seye benzemez.

Bir arkadasin dedigi gibi Polise git bildir
esim boyle boyle tehdit ediyor de bak ne oluyor.

bu arada esin hakkinda biraz bilgi verirmisin canim
seninle evleniptemi almanyaya yerlesti?
ne vatandasi?

Tr vatandasi ise zaten vay haline
sürerler vallahi!!
Atip tutmasin!!!

Yapamaz, gözdagı verip sizi sindirmek istemiş.

Hadi yaptı diyelim, sizin de eliniz armut toplamayacak ya?

Bunu da biliyordur sanırım

Asla birakmam kizimi kimseye, ama yavrumun böyle seyler yasamasini istemiyorum. O simdi cocuklugunu yasamasi gerekirken, dünyayi kesfetmesi gerekirken, anasinin babasinin kavga gürültüsü arasinda bir ona bakiyor bir bana. Yine aglamak istiyorum yavrumu düsündükce, hic haketmedi bunlari hic.

Bilmiyorum içine bir damla su dökebilir miyim ama ben de şöyle birsey yazayım konuna..
Benım ablam da almanyada..İş yeri yazın izin vermedi ve eniştem 5 yasındaki oglunu 2 haftalıgına türkiyeye bizim yanımıza getırmek ıstedı..cok özlemiştik..Ama gel gör ki gelemedi..cünkü yigenim annesinden başka kimseyle cıkıs yapamıyormuş..
Sende de oyle birsey olur kesin..Allah hayırlısını versin..

Coooook tesekkür erderim! Gercekten agliyorum suanda, iyiki buraya yazmisim icimi cok ferahlattiniz hepiniz.

inanirim canim evlat bu ya hic bir seye benzemez.

Bir arkadasin dedigi gibi Polise git bildir
esim boyle boyle tehdit ediyor de bak ne oluyor.

bu arada esin hakkinda biraz bilgi verirmisin canim
seninle evleniptemi almanyaya yerlesti?
ne vatandasi?

Tr vatandasi ise zaten vay haline
sürerler vallahi!!
Atip tutmasin!!!

Evet benimle evlenip geldi, zaten burayi hic sevmedi, mutlu olamadi, huzursuzlugunda benden cikardi. Oysa severek evlenmistik, tabiki ülkeler arasi lovestory ne kadar olursa artik. Türk vatandasi kendisi. Evet, atiyor galiba :)

Evet benimle evlenip geldi, zaten burayi hic sevmedi, mutlu olamadi, huzursuzlugunda benden cikardi. Oysa severek evlenmistik, tabiki ülkeler arasi lovestory ne kadar olursa artik. Türk vatandasi kendisi. Evet, atiyor galiba :)

eh be canim hic korkma gercekten
hic bir sey yapamaz
Bende almanyada yasiyorum biliyorum buranin kanunlarini

tr vatandasi ve alman vatandasi cocugu alip gidecek ha!
Akli dengesi bozuk sanirim hayal dunyasinda yasiyor
:1:

eh be canim hic korkma gercekten
hic bir sey yapamaz
Bende almanyada yasiyorum biliyorum buranin kanunlarini

tr vatandasi ve alman vatandasi cocugu alip gidecek ha!
Akli dengesi bozuk sanirim hayal dunyasinda yasiyor
:1:

Ya hem aglattiniz hem güldürdünüz beni! Cok tesekkür ederim gercekten :)

Benim bildiğim kadarıyla kızının pasaportu varsa zaten senin pasaportunun üzerindedir. Yoksa eğer kaçırmak isterse eşin pasaportu beraber çıkartmanız gerekiyor ki sende bu durumda yok gezmeye annemlere gitcez falan desede sakın kızına pasaport çıkarttırma, zorlarsa da zaten sen Alman vatandaşı olduğun için senin üzerine çıkartırlar sen olmadan da çocuğu 1 adım ileriye bile götürtmezler.
Yani kocan iyice atmış sallamış. Almanya'da bu tür olaylarda devlet daima kadının yanında. Sığınma evine falan da gideceğine kocan baktın daha da çığrından çıkıyor polise şikayet et evinin yanına bile yaklaştırmazlar. Çocuğu bile eğer sen göstermek istemedikçe görme hakkı bile tanımazlar.

Allah yardim etsin

esin cocugu havalimanindan tek basina cikartamaz...sorarlar adama bunun annesi nerede diye... turkiye de Alman vatandasi bir cocugun uzun sureli ikamet edebilmesi icin senin izninin de olmasi gerekiyor.. cocugun kendine has bir reisepass i vardir mutlaka oldu ya turkiye ye cikardi cocugu kanun var hukuk var... 1 yasindaki bir cocugun annesine ihtiyaci var.. gonlunu rahat tut tehdit etmis esin seni kanundan nizamdan haberi yok sanirim

ama yine de cok huzursuz isen bir avukata danis

Pasaportunu sakla, korkma endiselenme.
Cok soguk kanli ol, öyle bir sacmalik asla yapamaz.
Cocugun annesine ihtiyaci var. Okadar kolaymi bu isler.
Kiziniz kac yasinda bu arada sorabilirmiyim?
0-6 yasinda cocuk babaya vermiyorlar anneye daha cok ihtiyaci oldugu icin.
Sadece anne kabul etmezse cocuk babaya veriliyor.
Ama eger anne velayetini istiyorsa cocuk annede kaliyor.
Buarada Annede psikolojik sorunlar olmazsa, eger uyusturucu falan kullanmiyorsa
12 yasina kadar cocuk annede kaliyor diye bir yazi okumustum.
Bence bir arastir, avukata falan sor.

O konussun sen kendine iyi bir avukat tut.
Hakkini sonuna kadar ara. Acima sakin ona donuna kadar al!!
Cocugunuda böyle tehditci birine sakin verme.
Birdahaki kavganizda size hakaret ederken bi ses kayit cihazina cek sesini
mahkemede lazim olabilir. Türkce olmasi farketmez bi yeminli tercuman tercüme
ediyor onu. Size hakaret eden adam ileriki zamanda kizinada hakaret eder.

Allah yardimciniz olsun.

Cocuk yurt disi dogumluysa zaten esiniz onu TR ye goturdugunde bu 'Uluslararasi Cocuk Kacirma'ya girer ve cocuk mutat meskenine geri donmek zorunda kalir...

Ayrica o kadar kolay degil yurt disindan goturmek. Hangi ulkedesiniz? Eger Hollanda ise size daha cok bilgi verebilirim

Merhaba,

cok acil akila ihtiyacim var, lütfen bana yardim edin. Ben 7 yillik evliyim, ve evliligim basindan beri sorunlu. Hep kavga hep tartisma. Esim beni cok asagilar, hakaret eder, tehdit eder vs vs.
Bu ara biz yurt disinda yasiyoruz, benim ailemde burada ama esimin ailesi Türkiyede. Benim bir yasinda bir kizim var, ve en son kavgamizda ben esime bosanmak istedigimi söyledi.
Esimde bana bu durumda kizimi Türkiyeye götürüp bir daha bana göstermeyecegini, onu bana asla birakmayacagini, eger kizimi ondan saklarsam butün dünyayi ayaga kaldirip, ailemden bana yardim edenleride oyacagini söyledi :KK43:(

Ben dondum kaldim, hic birsey söyleyemedim. Kizim benim herseyim! Ne yapiyim? Kadin siginma evleri var, oraya mi gitsem?
(Türkcem pek iyi degil arkadaslar, lütfen kusuruma bakmayin)

Merhaba kizlar ...
Benimde arkadasin sorununa benzer bir derdim var.. esimle severek evlendim ailemin rizasi olmadan kacarak evlendim.ve suan alti aylik bir bebegim var. Almanyada yasiyoruz esim alman vatandasi ben ise turk vatandasiyim.
Bebegime onumuzdeki gunlerde pasaport cikarticam. Esimle hic anlasamiyoruz ickisinden bikmks bi durumdayim surekli asagilamalar bagirmalar cagirmalar ogluma ornek bi baba,kesinlikle olamayacagindan eminim. Ailesiindende cok cektim. Oglumu alip turkyeye yerlesmek istiyorum.. buna hakkim var mi?

Bence oncepolise gidin bosanma davasi acicam ama kizimi turkiyeye kacirmakla tehdit etti diye anlatin. Size yardimci olucaklardir. Sonra zaten acin davanizi

Back
X