eşim kk ya girmemi yasakladı:)))

bide bana şey diyo bak aşkım bugün siteye girmediğin belli psikolojin düzelmiş bugün saçma sapan sorular sormuyosun gelir gelmez telefonumuda incelemedin (halbuki ben o görmeden kontrol etim bile telinikaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile)

şimdi traş olurken banyodan bağırıyo aşkım napıyon diye bende napim aşkım bugün temizlik yapa yapa fenayorulum uzandım tv izliyorum dedimkaydirigubbakcemile3:lepi:

ay gulmeketen olucem ya :teytey:

ay benim kocam da boyle. cok temiz kalpli yaaaa. boyle yapinca onu yiyesim geliyo cok tatli oluyo

burdaki konulardan etkilenmemek mümkün değil ki bana bile sevgilim o siteye girmeni yasaklıcam ama artık ya dedi bende niyeymiş orası benim kadın sitem erkek mi varda yasaklıosun dedim banane dedim hihikaydirigubbakcemile3 ama şimdi bişi demio yani

allah iyiligini versin kıssssssssssssssssssssssssssssss:):):):):)bence sen bu bi derdim var bölümüne ugrama hiç:)adam haklııııı valla bide genelde etrafın dolduruşuna gelip böle kocaları sıkıştırı insanlar ama sen kk da okuduklarınla adamı tüketiyosun:)ilahi vallaaaa gülümsettin beni:)

Benimde sevgilim hiç istemiyo girmemi çok kavga ettik kk yüzünden
Ama yılmadım burdayım :)

Bende buraya üye olduğumdan beri saat başı burdayım..Nişanlımla kameradan konuşurken ben dalıyorum Kkya dertler,tasalar,saçlar,başlar,makyajlar derken transtayım..Bi titreşimle kendime geliyorum:) Neyle ilgileniyosun diyor..Hiiiç öyle dalmışım diyorum:)) Ondan sonra sen benim suratıma bile bakmıyorsun diye sinir yapıyor:)) Tırrtttt yerim sinirini diyerekten kkya devam:))..Bu site bana çok iyi geldi ama..Öyle dertler var ki insan şükrediyor,bazı şeylerin değerini anlıyor..ıyiki varsın KK:))

vallaha benim ki seviyor bu siteyi
başka hiç bir siteye girme ama diyede uyarıyor
ne güzel işte kadın kadına dertleşiyosunuz diye
hatta canım sıkılınca kendi getiriyor bilgisayarı
al kızlar seni özlemiştir sende onları diyip kendide rahat rahat playstaina kendini kaptırıyoraklinialirimsmile

benim esimde kızmaz sagolsın ama beni buraya o iye etti evde cok canım sıkılıyor diye ve cok kapsamlı arastırdı siteyi ve gel buraya takıl bak seni sarar dedi bende 2 yıldır üyeyim cok sükür bazen takılır bana tel eder duymam kkden basını kalıdrsan bi der hemen

Ay canlarım beni güldürdünüz ya Allahta sizi güldürsün 2 haftadır sürekli ağlıyorum bana ilaç gibi geldiniz yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…