Arkadaşlar hepinize merhaba daha önce başka bi konu için açmıştım eşimle alakalı şimdi ki konumuz bitmek bilmeyen sigara konusu . Ben eşimle tanışmadan önce de sigara içen biriydim eşimde aynı zaman da sigara kullanıyor . Ama eşim benim sigara içmemden çok rahatsız para konusunda degil beni sürekli kontrol etmek istiyor kendi içince sorun olmuyor ya da ben ona içme dİyince sen karışmazsın oluyor . Ben sigara 5 saat içmiyim o 5 saatin sonunda yine içiyim yine laflanıyor . Zararlı bi şey onu biliyorum 11 senedir içiyprum bende bırakmak istiyprum ama zorlanıyorum çok . Her neyse bugün iftar açıcaz daha yemekler olmamıştı bende suyumu içtim sigara yaktım bir iki fırt çekip söndürecektim eşim başladı beni cinnet geçireceksin serefsiz evladıyım o sigarayı sana bıraktıracam falan sustum . Şimdi sahur oldu bende sigara yaktım yarısını o içti yarısını ben kalktım eşime sahur hazırlıkcaktım sigara yaktım daha yeni içtin aldı sigarayı kırdı defol git salak karşımdan falan . Arkadaşlar tamam iyiliğim için isteyebilir ama bu yüzden çok kalbimi kırdı sanki 5 yaşında ki çocuğum da beni kontrol etmek istiyor gibi . Ben ona bi şey söyleyince karıştırmıyor kendine ama . Bu da benim zoruma gidiyor ben ondan sonra sigara içmeye başlasam tamam diyicem ama ben onunla tanışmadan önce de içiyordum ne demem lazım eşime sizce bu konu da nasıl konuşmam gerek