• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim koronavirus pozitif

Gecen hafta bayadir gorusmedigimiz arkadaşımız oturmaya davet etti bizde gittik bu zamana kadar hicbiyere gitmedik maskesiz dışarı cikmadik evdeydik hep onlarada diğer arkadaşlarımız da gelmiş oturduk filan ama ben korktum gitmez olaydık.O günden sonra eşimi iş için şehir dışına başka bir ile yolladilar oraya gittiğinde arkadaşımızın annesi korona pozitif çıktı arkadaşımız da yaptırdı test onunki de pozitif çıktı eşimde orda test yaptırdı o da pozitif cikti buyuk ihtimalle bende pozitif çıkarım test yaptırmadım 14 gün yasak geldi eşim orda kaldı ben burda.Moral olarak cöktüm,çöktük lütfen evden çıkmayın

Oturmaya davet etti gittik mi?

Sırf gidip arkadaşlarla oturmak için riske girmişsiniz ve virüs kapmışsınız, aylarca boşuna korunmuşsunuz resmen.

Bize 17 gun sonunda direkt temizsiniz teste gerek yok dediler bizim icimize sinmedi gittik test yaptirdik yine pozitif bulastiriciligi yok denildi esim hala evde dikkat ediyoruz madem temiz neden hala pozitif her arayan farkli bse soyluyor kafamiz bir milyon oldu artik
Kuzenim normalde dis hekimi ama aylardir pandemi nedeniyle yaninda ekibiyle evlere test icin gidiyorlar ama dönüsümlü çalişıyorlar mecbur . Cok fazla stres halindeler ,özel hayat diye birsey kalmadi ,evdekiler aylardir memlekette,yüzü artık maske takmaktan cürümüs,psikoloji diye birsey kalmamis, Gecen gün konustum abla yetisemiyoruz dedi. Test icin gittikleri evlerde tersleyen kovan numune yaptirmak istemeyenler varmis. Bu süreç herkes için cok zor. Rabbim şafi adıyla sifa versin.
Aynen bu şekilde test ekibini tersleyip test vermeyen şahıs ofisteki bütün çalışanlara bulaştırdı ve onlardan biri kardeşimin eşiydi onlarda bilmeden babamlara gittiler, maalesef bütün aile pozitif çıktı ve babam yenik düştü abimde uzun süre yoğun bakım ve serviste yattı bu süreçte asla göremedik babamı yoğun bakımda hiç göremedik konuşamadık ve kaybettik bebeğim küçük olduğu için cenazenin kaldırılmasına bile gidemedim annemle pencereden konuştuk çok zor çok Rabbim düşmanımın bile başına vermesin... Evet ilk testten kaçan adamcağızda vefat etti...

Peki arkadaşlar yakalananların ne gibi sıkıntıları oldu? Yani Allah korusuun ama yakalandığımız zaman bizi ne beklıyor?
Bizde şuan pozitif vakayiz bende çok ağır halsizlik eklem ağrıları oldu ateşim öksürüğum hiç olmadı sadece ayağa bile kalkamiyordum ağrılardan bir iki gün içinde geçti birden tat ve koku kaybı yaşadım hicbirseyin kokusunu almadım.. Eşim ateş ve öksürük şikayetiyle gitti pozitif.. Kardeşim hamile temasli olarak karantinada sadece koku kaybı var test yapmiyorlar malesef.. Semptomlar değişmiş şuan öksürük ve ateşten daha çok kas ve eklem ağrıları, baş ağrısı,tat ve koku kaybı oluyormuş...Bu arada 12. Günüm hastalıkta kendimi hâlâ toparlayabilmis değilim mide bulantım gecmedi ayakta uzun süre kalamiyorum 29 yaşındayım hiçbir rahatsizligim yok buna rağmen ben bu şekilde atlatmaya calisiyorsam Rabbim kronik rahatsızlığı olan yaşı buyuklerimizn yardimcisi olsun

Aynen bu şekilde test ekibini tersleyip test vermeyen şahıs ofisteki bütün çalışanlara bulaştırdı ve onlardan biri kardeşimin eşiydi onlarda bilmeden babamlara gittiler, maalesef bütün aile pozitif çıktı ve babam yenik düştü abimde uzun süre yoğun bakım ve serviste yattı bu süreçte asla göremedik babamı yoğun bakımda hiç göremedik konuşamadık ve kaybettik bebeğim küçük olduğu için cenazenin kaldırılmasına bile gidemedim annemle pencereden konuştuk çok zor çok Rabbim düşmanımın bile başına vermesin... Evet ilk testten kaçan adamcağızda vefat etti...
Başınız sağ olsun babanızın yaşı kaçtı sanırım birazda yaş ve bağışıklığa bakıyo

Basiniz sagolsun canim çok zor. Keske insanlar daha bilinçlense. Ćok büyük vebale giriliyor

Bizde şuan pozitif vakayiz bende çok ağır halsizlik eklem ağrıları oldu ateşim öksürüğum hiç olmadı sadece ayağa bile kalkamiyordum ağrılardan bir iki gün içinde geçti birden tat ve koku kaybı yaşadım hicbirseyin kokusunu almadım.. Eşim ateş ve öksürük şikayetiyle gitti pozitif.. Kardeşim hamile temasli olarak karantinada sadece koku kaybı var test yapmiyorlar malesef.. Semptomlar değişmiş şuan öksürük ve ateşten daha çok kas ve eklem ağrıları, baş ağrısı,tat ve koku kaybı oluyormuş...Bu arada 12. Günüm hastalıkta kendimi hâlâ toparlayabilmis değilim mide bulantım gecmedi ayakta uzun süre kalamiyorum 29 yaşındayım hiçbir rahatsizligim yok buna rağmen ben bu şekilde atlatmaya calisiyorsam Rabbim kronik rahatsızlığı olan yaşı buyuklerimizn yardimcisi olsun
Bende dün pozitif olduğumu öğrendim sadece koku ve tat kaybıyla, sizin ilaçlardan sonra düzeldimi koku kaybınız

Bizde de babam pozitif, muhtemelen biz de pozitifiz, test yapmadılar bize evde öyle kurbanlık koyun gibi bekliyoruz.
Hangi şehirdesiniz, bende dün pozitif olduğumu öğrendim akşam pandemi hastanesine gidip eşime ve kızıma belirtileri olmamasına rağmen yaptırdık yakın temas çevresine yapıyorlar

Cocgum 4.5 aylık henuz bir bebek arabasıalamadık. Maske takmayanlar yuzunden sokaga cıkaramıyorum. Cocugun ustune ortu atsam bu sefer sıcakta catlayacak yavrum kucagımda olunca zaten sokakta hep temas etmek zorundasın e oda olmuyor malesef asansore dokun kapıya dokun vs. Arabamız olsa koyarım arabasına alırım alkolumuzde yanıma cocuga hıc temas etmem mecburi olarak etsem bile bır yada iki keredir.
Kimseye gitmiyorum kımseyıde almıyorum evime. Bızım canımız yokmu ya.. Bız özlemedıkmı sevdiklerimizi biz özlemedıkmı sohbetlerimizi biz özlemedıkmı kahve ortamlarımızı sokak gezmelerımızı... Ben bitiğim zaten psikolojim pert buraya hangi bırını yazayım yazmaktanda usandım zaten :KK43:

Çocuğunuzu hep dışarıdan uzak tutarsanız raşitizm olur.En azından güneşli yaz aylarında balkona çıkarın, kışın güneşli gün sayısı azalacak. Hastalıktan korurken kasta olmasın çocuk.

Basiniz sagolsun canim çok zor. Keske insanlar daha bilinçlense. Ćok büyük vebale giriliyor
Sağol canım Allah razı olsun annem cenaze günü bizi eve almadı korkusundan kadıncağız 😞acısını tek balına yaşadı eşi vefat etmiş oğlu yoğun bakımda ahh çok zor Rabbim beterinden korusun

Bende dün pozitif olduğumu öğrendim sadece koku ve tat kaybıyla, sizin ilaçlardan sonra düzeldimi koku kaybınız
İlaç başladıktan iki gün sonra basladim koku almaya.. Kardeşim de şuan aynı şikayette bulundu koku ve tat kaybim var diye hamile ve temaslı olarak karantina da test yapmiyorlar ama ilaç yollayacaklarini söylemişler.. onun koku ve tat kaybı yasayali dorduncu günü düzelmedi onun harici hiçbir belirtisi yok gayet iyi...

İlaç başladıktan iki gün sonra basladim koku almaya.. Kardeşim de şuan aynı şikayette bulundu koku ve tat kaybim var diye hamile ve temaslı olarak karantina da test yapmiyorlar ama ilaç yollayacaklarini söylemişler.. onun koku ve tat kaybı yasayali dorduncu günü düzelmedi onun harici hiçbir belirtisi yok gayet iyi...
Ah oilaçlardaha kötü yapıyor anneme nedense vermediler ilaçsız atlattı ilaç daha kötü ediyormuş

Ayy o kadar çok korkuyorum ki artık. Haftaya kardeşimin düğünü var ve tek duam herkes sağlıkla gelsin gitsin kimseye birşey olmadn ağız tadıyla yapalım. Babam bugün eklemlerim ağrıyor dizlerim sızlıyor diye dr a gitti iğne falan vurunmuş çok kokryyorum poztf çıkamsından falan o üşüttüm ondan diyor ama inş öyledir :(

Benim 4. Günüm koku kaybında ilaca bugün başladım başka Bi şikayetim de yok şuan için sizin nasıl ilerledi sürecini pozitif miydiniz sizde
Evet pozitiftim. Sadece koku duyumu kaybetmiştim. Ateş öksürük hiçbir şikayetim olmadı. 5 günlük ilacı kullandım, sonra test yapıldı negatif çıktım. Emin olmak için test 48 saat sonra tekrarlandı. Onda da negatif çıkınca atlattığım söylendi.

Cocgum 4.5 aylık henuz bir bebek arabasıalamadık. Maske takmayanlar yuzunden sokaga cıkaramıyorum. Cocugun ustune ortu atsam bu sefer sıcakta catlayacak yavrum kucagımda olunca zaten sokakta hep temas etmek zorundasın e oda olmuyor malesef asansore dokun kapıya dokun vs. Arabamız olsa koyarım arabasına alırım alkolumuzde yanıma cocuga hıc temas etmem mecburi olarak etsem bile bır yada iki keredir.
Kimseye gitmiyorum kımseyıde almıyorum evime. Bızım canımız yokmu ya.. Bız özlemedıkmı sevdiklerimizi biz özlemedıkmı sohbetlerimizi biz özlemedıkmı kahve ortamlarımızı sokak gezmelerımızı... Ben bitiğim zaten psikolojim pert buraya hangi bırını yazayım yazmaktanda usandım zaten :KK43:
Tek kullanimlik eldiven takip asansore binip çocuğu dışarı çıkarabilirsiniz asansörde sizden başka kimse olmazsa birşey olmaz , asansörden inince de eldiveni hemen çöpe atın elinizi de iyice kolonyalayin bir yere dokunmadan çocuğu gezdirebilirsiniz

Back
X