• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim koronavirus pozitif

Negatif olduktan 10 gün sonra eltimde kocasında çıktı benim alt katta oturuyor diye bana eşimede test yapıldı 9 temmuzda negatif çıkan sonucum 20 temmuzda pozitif çıktı tekrar temas üzerine test yapıldı yani eşim negatif sadece bende pozitif.
Ay böyle sansta hey allahim ya. Herseyde vardir bir hayir peki semptom gosterdi mi yani atlatanlar bagisiklik kazaniyor vs deniliyor ya hep.

Bana öyle soranlarda şimdi karantinada ama. Bu hastalık kime bulaşır belli değil 🤷‍♂️
Aynen allah buyuk bize de nasil yakalandin nasil becerdin bu nedir yahu sanki size gelmeyecek. Insanlar cok acimasiz gercekten bir dusmenizi bekliyorlar . Bizim binadakiler bizden vebali gibi kaciyorlar tamam herks korkuyor ama bir gecmis olsun da mi denmez bseye ihtiyaciniz var mi da mi denmez

Ay böyle sansta hey allahim ya. Herseyde vardir bir hayir peki semptom gosterdi mi yani atlatanlar bagisiklik kazaniyor vs deniliyor ya hep.
Halsizlik ishal var şu anda zaten 5 kilo kaybım oldu şimdi tekrar ishal. Bağışıklık kazanmış halim bu. Konu sahibi kusura bakmasın konu içinde konu oldum

nereden kaptınız 4 kere? çalıştığım için soruyorum, nereler riskli, önlem almış mıydınız, maskeyle mi kaptınız? ona göre kendi önlemlerimi tekrar değerlendireceğim.
Çalışmıyorum evdeyim sadece yarım saat dışarı çıksam eldiven maske takıyorum. Nereden kapıyorum bilmiyorum şu an ki eltimden sanırım, küçük çocuğum var diye daha çok önlem alıyorum sanıyordum🙁

Halsizlik ishal var şu anda zaten 5 kilo kaybım oldu şimdi tekrar ishal. Bağışıklık kazanmış halim bu. Konu sahibi kusura bakmasın konu içinde konu oldum
Bagisiklik falan yalan dolan o zaman. Gecmis olsun bir daha test yaptiracak misiniz gecer gider insallah esimin testi de bayramdan sonra

15 gun sonunda negatif mi ciktiniz ne guzel biz evde oldugumuz halde 1 aydr negatife donemedi esim
5 gün ilaç kullandık ondan sonra 48 saat arayla 2 negatif alınca iyileştiğin kabul edildi. Benim eşim de ilk ilaç dozunda iyileşmedi 2. ilaç dozunda iyileşti. Ama bu süreçte pozitif hastayla birlikte yaşamama rağmen tekrarlamadı.

Çalışmıyorum evdeyim sadece yarım saat dışarı çıksam eldiven maske takıyorum. Nereden kapıyorum bilmiyorum şu an ki eltimden sanırım, küçük çocuğum var diye daha çok önlem alıyorum sanıyordum🙁

Çok geçmiş olsun tekrar tekrar yakalanmanız çok büyük talihsizlik, Allah beterinden korusun

Geçtiğimiz haftalarda eşimde de pozitif çıktı test sonucu, aynı evde olmamıza rağmen herhangi bir belirti taşıyıp taşımadığım soruldu. taşımadığımı söyleyince test yapılmayacağını belirttiler, eşimde de herhangi bir solunum güçlüğü olmaması nedeniyle ilaç yazıp eve gönderdiler. şükürler olsun ağır bir grip gibi geçirdi, aralıklı ateş çok terleme halsizlik oldu belirtileri. 14 günün sonunda il sağlık müdürlüğünü aradık tekrardan test yaptırmasına gerek var mı diye belirti yoksa hayır dediler. 14 gün sonunda normal hayatımıza döndük.
Ya hegatif olmayıp taşıyıcı kaldıysa 😔😔 neden bu kadar savsaklıyor sağlıkcılar bu konuyu .. 😔😔
NOT; Sağlıkçılara sözüm yok Allah onları başımızdan eksik etmesin sadece belirti yoksa test yok cümlesi çok normal değil..

Peki arkadaşlar yakalananların ne gibi sıkıntıları oldu? Yani Allah korusuun ama yakalandığımız zaman bizi ne beklıyor?

Back
X