• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim koronavirus pozitif

Limonlu zencefil çayıyla atlatanlar olmuş doğal antibiyotik faydası olur bence de .

Çok geçmiş olsun. Boşuna evde kal demiyorlar işte herkes bi saldı ama virüs birden yok olmadı olmicak da. Size gelince, pozitif olması çok kötü bişey değil eğer bünyeniz güçlü ise atlatıp bağışıklık bile kazanabilirsiniz her hasta olan zor atlatmiyor ki belki şüphelenip test yapılmasa farketmicektiniz bile

Gecen hafta bayadir gorusmedigimiz arkadaşımız oturmaya davet etti bizde gittik bu zamana kadar hicbiyere gitmedik maskesiz dışarı cikmadik evdeydik hep onlarada diğer arkadaşlarımız da gelmiş oturduk filan ama ben korktum gitmez olaydık.O günden sonra eşimi iş için şehir dışına başka bir ile yolladilar oraya gittiğinde arkadaşımızın annesi korona pozitif çıktı arkadaşımız da yaptırdı test onunki de pozitif çıktı eşimde orda test yaptırdı o da pozitif cikti buyuk ihtimalle bende pozitif çıkarım test yaptırmadım 14 gün yasak geldi eşim orda kaldı ben burda.Moral olarak cöktüm,çöktük lütfen evden çıkmayın
Çok çok geçmiş olsun. Umarım eşiniz bir an önce atlatır. Gecen haftalarda arkadasımın eşi de yakalandı ama arkadasımın testi ise negatif çıktı eşimde çıktı ben de nasıl çıkmadı dedi şaşırdım ben de baya şükür eşi de atlattı evde hem de .Çok tedirgin olmayın moralinizi yüksek tutun siz de kendinizi karantinaya alın bağışıklığı güçlendirici şeyler yiyin icin. Belirti yoksa test yapmıyorlar ama sizin içinizde bir kuşku varsa durumunuzu belirtip yaptırın.

Merhaba gecmis olsun benim esim de covid + hicbir belirti semptom gostermedi pozitif biriyle temas etti daha sonra 14 gun izolasyon verdilee bize ailecek . 14 gun soninda is yeri test istedi ir baktik pozitif biz sok olduk cunku dedigim gibi ikimiz de de hic bir semptom yoktu ve ben hamileyim . Ilac getirdiler eve izole oldu tekrar dan 14 gun yine gecti yine hicbir semptom yok yine pozitif geldi . Bana semptom gostermedigim icin test yapmadilar . Saglik bakanligindan arayanlar semptomsuz gecirdigi icin 17 gunun sonunda temizsin dediler ama test pozitif. Kimsenin bse bildigi yok her arayan fari bir sey soyluyor. Suan 3. Testi bekleyecegiz umarim negatife donmustir artik cunku adam evde kafayi yiyecek artik. Dedigim gibi bende de bse yok insallah sizde de yoktur c vitamini takvitesi alin ve bol su tuketin. Bende cok merak ediyorum acaba bende de var mi ayakta mi atlattim bende diye

Cocgum 4.5 aylık henuz bir bebek arabasıalamadık. Maske takmayanlar yuzunden sokaga cıkaramıyorum. Cocugun ustune ortu atsam bu sefer sıcakta catlayacak yavrum kucagımda olunca zaten sokakta hep temas etmek zorundasın e oda olmuyor malesef asansore dokun kapıya dokun vs. Arabamız olsa koyarım arabasına alırım alkolumuzde yanıma cocuga hıc temas etmem mecburi olarak etsem bile bır yada iki keredir.
Kimseye gitmiyorum kımseyıde almıyorum evime. Bızım canımız yokmu ya.. Bız özlemedıkmı sevdiklerimizi biz özlemedıkmı sohbetlerimizi biz özlemedıkmı kahve ortamlarımızı sokak gezmelerımızı... Ben bitiğim zaten psikolojim pert buraya hangi bırını yazayım yazmaktanda usandım zaten :KK43:
Psikolojiniz için de biraz dışarı çıkmalısınız insanların az olduğu acik alanlara gidebilirsiniz ben psikolojik anlamda kötüydüm artık açık alanlara çıkıyorum insanlara yaklaşmamak kaydıyla zaten gittiğimiz yerler tenha benimkiler 6 ve 4 yaşında diğeri iki aylık henüz

Psikolojiniz için de biraz dışarı çıkmalısınız insanların az olduğu acik alanlara gidebilirsiniz ben psikolojik anlamda kötüydüm artık açık alanlara çıkıyorum insanlara yaklaşmamak kaydıyla zaten gittiğimiz yerler tenha benimkiler 6 ve 4 yaşında diğeri iki aylık henüz
Bebek Arabası alınca cıkabılecegız ınsallah.

Cocgum 4.5 aylık henuz bir bebek arabasıalamadık. Maske takmayanlar yuzunden sokaga cıkaramıyorum. Cocugun ustune ortu atsam bu sefer sıcakta catlayacak yavrum kucagımda olunca zaten sokakta hep temas etmek zorundasın e oda olmuyor malesef asansore dokun kapıya dokun vs. Arabamız olsa koyarım arabasına alırım alkolumuzde yanıma cocuga hıc temas etmem mecburi olarak etsem bile bır yada iki keredir.
Kimseye gitmiyorum kımseyıde almıyorum evime. Bızım canımız yokmu ya.. Bız özlemedıkmı sevdiklerimizi biz özlemedıkmı sohbetlerimizi biz özlemedıkmı kahve ortamlarımızı sokak gezmelerımızı... Ben bitiğim zaten psikolojim pert buraya hangi bırını yazayım yazmaktanda usandım zaten :KK43:
Valla o kadar çok görüyorum anne babada maske var çocuk 4 5 yaşında maskesi yok her yeri elliyor. Ana baba bir seyler elleyip sonra çocuğu elliyor. Ben kriz geçiyorum yan tarafta. Bu kadar dusuncesizlik. Çocuklar sanırsın batman, superman

Geçmiş olsun. İnşallah çabucak atlatırsınız.

Kendinizi izole edin lütfen, kısa bir süre zaten , çevrenizi koruyun.

Herkes dikkat etse bitip gidecek işte de bitmedi gitti.
.

Ev gezmesine gittiğiniz de mi kaptiniz , yoksa onlara giderken öyle miydiniz ? Haber verdiniz mi arkadaslariniza ?

Esinizin gittiği yerdekilerle ilgisi ne ?

Cok gecmis olsun, aslinda gelip bakılması lazım ya da siz gidin bir sağlık kurulusuna, şüpheleniyorum diyerek.
Ne desem bilemedim normalleşme sürecinde insanlar daha temkinli olsa keske, maskenize mesafeye dikkat etmissinizdir ama iste bulasma riski hep var.
4 aydır evdeyim bu süreçte dışarı çöp atmaya bile cikmaya korkar oldum, herkes sokaklarda, komsular evde durmuyor apartmana giren cikan derken... insan korkuyor. Siz de cok gec olmadan test yaptırın bekledikce belirtiler artar, etkisi daha kötü olmadan önlem alin
Sokağa çıkma yasagim var 14 gün çıktığım an 3.150 lira ceza yiyeceğim söylendi test için de gelmediler çok kötü olmadıkça gelemiyoruz dediler

Geçmiş olsun. İnşallah çabucak atlatırsınız.

Kendinizi izole edin lütfen, kısa bir süre zaten , çevrenizi koruyun.

Herkes dikkat etse bitip gidecek işte de bitmedi gitti.
.

Ev gezmesine gittiğiniz de mi kaptiniz , yoksa onlara giderken öyle miydiniz ? Haber verdiniz mi arkadaslariniza ?

Esinizin gittiği yerdekilerle ilgisi ne ?
Yanlış okumadıysam ev gezmesine gittikleri arkadaşlarının annesinde pozitif çıkmış. Eşine de ordan bulaşmış

Yanlış okumadıysam ev gezmesine gittikleri arkadaşlarının annesinde pozitif çıkmış. Eşine de ordan bulaşmış
Hayır o eve gelen diğer arkadaşımızın annesinde çıkmış oda yaptırınca ondada çıkmış doğal olarak eşim de de ve büyük ihtimalle bende de

Back
X