Esim köye taşınmak istiyor

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.699
507
73
26
Hanımlar sizden fikir almak istiyorum. Eşimin yıllardır köye tasinma hevesi vardi bende hiç istemedim. Kayınvalidem in evi 2katli bir katını duzelttiesek güzel ev olur. Önceden kirada oturuyoruz diye söylenirdi şimdi 2evimiz var kira da geliyor. Esim fabrikada çalışıyordu şimdi ise koyde olan güzel bir devlet kurumuna girdi. Ama benim evimle köy arasında 15 20 dakika mesafe var. Kendi evimdeb de gidip gelebilir rahatlıkla arabasıyla. bu arada köy diye geciyornama küçük kasaba gibi düşünün 4 tane bakkalı var büyük Köye taşınıp hem de hayvancılık yapmak istiyormuş. Tasinirsak kayınvalidem altkata inerim ben demiş. Kayınvalidemler iyidir Allah razı olsun ama yine de kızıma bakma konusunda karışırlar. Esim çok annecidir altlı üstlü yaşasak hiç ayrılmaz yanlarından eminim ne yapacağım bilmiyorum eşimi de üzmek istemiyorum artık.

Kızınız çok mu küçük sizde çalışsanız.

Bu sizin ve eş ailesinin karakterine bağlı.Huzur çok onemli.Paradan da önemli.Huzurunuz olacakmı? Ben olsam istemem.

Niye eşiniz sizi üzerim diye düşünüyor mu istemediginizi belirtin. Cidden olmuyor yakın olunca herşeye karışıyorlar gittigin geldigin hepsi konu oluyor. Eşinizle bunları paylaşın bence
Eski konumdan belki bilen olur diye yakın sürede kardeşini kaybetti

Eşiniz devlet kurumuna girmişken, hangi ara hayvancılık yapacakmış ? İnşallah niyeti işini savsaklamak değildir.

15-20 dakika mesafe için, kendi evinizden köye taşınmanız çok mantıksız olur.

E alt üst olursa o sınır kalkar bir zaman sonra.
Sürekli birlikte yemek yemeler,sürekli birlikte akşam oturmalari vs..
Adam anneci olsa bile fark etmez,hemen alt katında olacak en nihayetinde.
Ben olsam kabul etmezdim,maddi durumunuz iyiyse gerek yok bence.
Zaruretse zaten yapacak birşey yok.
Hayvancılık ne alaka memur olana o zaten bambaşka bir mevzu.

Üzün, kendi mutluluğunuz için elbette üzün. Eşiniz bencillik yapıyor

Ben köyde doğup büyüdüm. Tatilde birkaç hafta geçirmek için dışında hiçbir kuvvet beni köye yerleşmeye ikna edemez. Hem köy hem de kv'nin üstü ev. Hiçbir mantıklı yönü yok. Mesela kendi evinizde neyle ısınıyorsunuz? Köydeki ev sobalı mı? Konfor azalması olacak mı bu yönden?

Köyde yasamak istedigi için 3 5 büyük baş alıp bakmak istiyor. Oylenbuyuk çaplı değil
Anladım bence gitmeyin ailesiylede yüzgöz olacaksınız birde köy hayatı herkese uymazki mesela ben temelli köyde yaşayamam şehrin imkanlarını apartmanın kolaylığını özlerim kolay iş değil.

Köyde de doğalgaz var

Köyde hayvan bakmak için, sürekli orda hayvan başında olmasına gerek yok. Alsın baksın hayvanlara. Anası da var, bir şey olursa 20dk yolu gider. 4-5 hayvanla ne hayvancılığı? Çiftçiler televizyonlarda ne hallerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…