Eşim kredi çekmiş

Ben de geçen 20bin çektim maaş müşterilerine özel krediden hiç söylemedim bile sormaz maaşımı da çünkü hele maillerimden hiç göremez ne işi var ki benim maillerde eşimin.
5bini de bir şey yetişmediği için çekmiş olabilir,küçük bir meblağ diye söylememiş olabilir.
Oldu ki büyüyecek 20-25bine gidecek gibi olursa açık o zaman söylerim demiştir.
Sanki çocukmuş gibi takip etmek bana saçma geldi ya

Merhaba arkadaşlar eşim 5 gün önce 5 bin lira kredi çekmiş benim hiç bi şekilde haberim yok hala bana bişey demedi bugün maillerinde gördüm 12 ay vadeli çekmiş bu aralar sıkıştıkça nakit avans vs çekiyoruz karttan ama birbirimize haber veriyoruz maili görünce biraz şaşırdım bozuldum sizce ne yapmalıyım çok büyük bi miktarda değil diyorum bi yandan, öbür yandan neden haber vermiyor
çok az bir meblag üzerinde durma.tekrar olursa düşünürsün.acil paraya ihtiyac duymuş

küçük bir rakam olduğu için söylemeye tenezzül etmemiş ama siz sakin şekilde sorun sinekte küçük ama mide bulandırır

Beş bin dediğin ne ya, ayın sonunu getirememistir çekmiştir, dolar artıyor yılbaşından sonra daha da çok artar diye çekmiştir.
Ben de geçen ay sıfır faizli 15 bin kredi çektim, on gram altın aldım. Şimdi TL TL ödüyorum. Kkdan kadınlara da tavsiye ettim, belki çekip alan olmuştur.
Bu kadar küçük rakamlar için lafı edilmesi bile mantıksız bence. Yine sorun ama kriz olacak konu gibi değil, merakınızı gidermek icin
Ay hangi banka bu keşke ben de yapsaydım ücretsiz izinde ilaç gibi gelirdi

Ben hep çekiyorum kimsenin haberi yok. Evlensem de eşime söylemezdim aylık ufak şekilde öderdim. Konu açılırsa söylerdim ayy şimdi düşündüm de iyi ki bekarım paramı tek harcamak kadar güzel bir şey yok

Merhaba arkadaşlar eşim 5 gün önce 5 bin lira kredi çekmiş benim hiç bi şekilde haberim yok hala bana bişey demedi bugün maillerinde gördüm 12 ay vadeli çekmiş bu aralar sıkıştıkça nakit avans vs çekiyoruz karttan ama birbirimize haber veriyoruz maili görünce biraz şaşırdım bozuldum sizce ne yapmalıyım çok büyük bi miktarda değil diyorum bi yandan, öbür yandan neden haber vermiyor
5 bin lirayı 12 aya böldürecek kadar yoklukta mısınız ?

Parada herkesin kendine ait bir birikimi özel bir durumu yok mu
Ortak hesap hariç kendinize ait özel harcamalarınız vs
5bin bir haftada harcanan para.

Back
X