• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim Kumar oynuyor !!! Ne yapayim?

Asla BIRAKMAYACAK.
Babam kumar uğruna hepimizi mahvetti.
Yani öyle bir illetki,ne çoluk ne çocuk hiçbirşeyi gözü görmüyor.
ayrıda kalsanız afedersiniz totonuzuda yırtsanız asla bırakmayacak...bırakmış gibi yapacak....

Merhaba Arkadaslar.
Ben buraya yeni üye oldum cünkü artik gercekten ne yapacagimi bilemiyorum. Ne olur yardim edin.
23 Yasindayim ve 2 senelik evliyim. Esim Kumar oynuyor ve ben ne yapacagimi bilmiyorum. Ben bunu ilk bi kac aylik evliyken farkettim. Cok kizdim cok sinirlendim bagirdim cagirdim. Hata oldugunu ve bidaha yapmiyacagini söyledi. Bende maglesef inandim ve konu kapandi. Daha dogrusu ben öyle zannettim. Cünkü bi kac ay sonra yine oynadi. Ve sadece Bankadaki parayi cekmeklede kalmadi. Altinlarima kadar almis oynamis. Bu sefer duramadim ailesine anlattim durumu. Ailesi cok kizdi esime ve bana ayri bi hesap actilar. Ben calisiyorum kazandigim parayi kendi hesabima yatirmam icin. Öylede yaptik bu böyle bi kac ay devam etti. Esim bu dönemde cok degisti para hesaplar bendeydi para bile istemiyordu benden. Bu böyle bi 6 ay gitti. Sonra ben hamile kaldim. Suan 6 aylik hamileyim. Ve bugün esimin tekrar kumar oynadigini ögrendim. Onun kartini ona geri vermistim biraktigina inandiktan sonra ve oynamiyordu dedigim gibi 6 aydir. Bugün yine oynamis. Kendimi cok kötü hissediyorum. Daha bebegimiz icin alinacak onca sey var ve onun yaptigina bakin. Bunu kendime yediremiyorum kendimi aldatilmis hissediyorum. Cok kizginim. Ayrica suan hic bisey olmamis gibi odaya gecmis oyun oynuyor Bilgisayarda. Ben bagirdim cagirdim yine hic bisey demedi bu sefer sustu. Sonra ciktim odadan suan oyun oynuyor. Zaten ayrica oyun hastasi kendisi. Bos zamanini sürekli bilgisayar oyunu oynayarak kullaniyor.
Gereksiz yere, pisi pisine para sIkintisi cekmek cok zoruma gidiyor acikcasi.
Bugün ciddi ciddi ona ondan ayrilmak istedigimi söylemeyi düsündüm. Belki biraz ayri kalirsak akillanir cocugunun hatrina vaz gecer diye. Bilmiyorum kafam cok karisik. Sizce ne yapmaliyim yardim edin lütfenn!!
Psikolojik destek almadan bunu eşinin bırakması imkansız gibi..çünkü kendisi maalesef bağımlı ..her ne kadar sana söz verse de bunu psikolojik yardım olmadan bırakamaz ve bıraktım demesine de inanmayın

Çok üzüldüm babamdan biliyorum huylu huyundan vazgeçmez annem 23 senenin sonunda boşadı .Tabi koskoca bir sıfırla ki aşırı zengindik. Şöyle bir laf vardır Kumarbazın parası bittiğinde karısını kızını bile satar derler.iyi düşünün hayatınız söz konusu ve çok gencsiniz.Eşiniz asla kabullenmeyerek devam edecektir

Babamda trilyonlar kaybetti loto da.. sizinki ne tarz oynuyor bilemiyorum. İlk zamanlar ezik, mahçup ama gitgide arsızlığı ele alacak. Bakıcak ki siz onu bırakmıyorsunuz. Bide bağırıp çağırıp belkide dövüp sizi haksız çıkartacak. Yakında cüzdanınızdan para çalmaya da başlar. Çocuğa takılan altınları yürütür.

Tedavi olsun diyenlere benim babam farklı zamanlarlarda bikaç ay hastanede yattı. Şakaklarına elektrik verdiler. İlaçlar içti bi gün önceyi unuttu. Hala da bir sürü ilaç içiyor. Şirketi dedemin üstüne devretti onlara dedem bakıyor ama hala bırakmadı. Kim ona selam verse borç istiyor. Açlıktan ölecek hale düşse yine bırakmaz. Şu an herkes onla küs.. aynı evin içinde yabancı gibi yaşıyorlar. Arada bir kumar yüzünden sinir krizi geçirip ev halkına saldırıyor. Bence yol yakınken kaçın kurtarın kendinizide bebeğinizide ..

Benim annem kimsesi olmadığı için yıllarca çekti, halada maddi güvencesi olmadığı içim çekiyor ama az kaldı. Kardeşlerim iş bulsun kurtulacaklar inş 28 sene sonra..

Iki yillik evlilik
Kumardan mimlenmis adam
Hamile kadin
Ne aceleniz vardi cocuk dogurmak icin?

Hakikaten boyle yazan uyelere kizardim. Bebek ana rahmine dusmus artik konu sahibi ne yapsin derdim ancak su durumda konuyla ilgili tek fikrim bu. Cocuk icin acele etmissiniz.

Esiniz kendi durumunu farkina varip kabullenmedikce ve gonulden bu illetten kurtulmak istemedikce ne evi terketmeniz ne de evlat sahibi olmasi onu kumardan kurtarmaz.

Ya dogrusu ben bugüne kadar bu Kumarin Esimdede bir bagimlilik oldugunu kabullenememistim. Can sIkIntisindan oynadigini düsünüyodum. Cünkü anlattigim gibi 3 - 5 ayda bir gidiyor.
Biraktim dedikten sonra bi 6 ay gecti oynamamisti. Biz zaten Bebek istiyoduk ama ben esime güvenemiyodum. Ama bi yarim sene oynamamis bundan sonrada oynamaz düsüncesiyle güvendim ve Bebege karar verdik. Sonra zaten olanlar oldu.
Simdi Esimle konustum. Ayrilmak istedigimi söyledim ona artik güvenmedigimi ve bunun böyle devam etmiyecegini söyledim. Uzuun uzun konustum. Kendisi sustu ve hic bisey demedi ilk. Böyle daha cok Sok olmus gibiydi. Beklemiyordu. Gözleri doldu öylece kala kaldi. Yanindan ayrildim ve bi müddet sonra Ailesine gidip durumu anlatacagimi söyledim. Yanima geldi ve yalvardi söylememem icin. Söyledigin her seyde haklisin haklisin ama bidaha olmicak, bütün kartlari senin üstüne yapacam dedi. Ben bunun icin artik cok gec diyerek evden ciktim. Beni aradi telefonda hüngür hüngür agliyor (Esim duygularini gösteremeyen biri normalde. Daha öncede hic böyle agladigini bilmem)
Nolur yapma etme gibilerinden yalvardi yine. Telefonu kapattiktan sonra tekrar düsündüm. Sonra onu yanima cagirdim. Ona bir kac tane sartimi saydim. Kartlari benim üstüme yapmasi vs. gibi. Hepsini hic düsünmeden kabul etti. Bu olayin tekrarlandigi an ne olursa olsun Silerim seni hic konusmaya dahi gerek duymadan dedim. Bunuda kabul etti.
Böyle iste .. Bakalim ne olacak

Ayrıca ailesi de haksız bu adamla senle evlenince başlamadı ya kumara.
Bunu size ve ailenize söylemeliydiler.
Canım kendi ogulları oldugu için biran evvel başını baglamaya çalışıyorlar evlenince düzelir diyerek ama malesef huylu huyundan vazgeçmez geçmiyoda aynı şey benimde başımdan geçti ailesi kumar yalan herşeyini bildigi halde bana söylemediler evlendikden sonra herşeyini öğrendim abisi gidip kumar masasından kaldırıp getirirdi 7 yılın sonunda boşandım çocugum olmadan kurtuldum keşke konu sahibide hamile olmasaymış boşansa arada olan çocuga olacak boşanmasa bi ömür öyle geçmez çok zor bi durum konu sahibinin Allah yardımcısı olsun...

Canım kendi ogulları oldugu için biran evvel başını baglamaya çalışıyorlar evlenince düzelir diyerek ama malesef huylu huyundan vazgeçmez geçmiyoda aynı şey benimde başımdan geçti ailesi kumar yalan herşeyini bildigi halde bana söylemediler evlendikden sonra herşeyini öğrendim abisi gidip kumar masasından kaldırıp getirirdi 7 yılın sonunda boşandım çocugum olmadan kurtuldum keşke konu sahibide hamile olmasaymış boşansa arada olan çocuga olacak boşanmasa bi ömür öyle geçmez çok zor bi durum konu sahibinin Allah yardımcısı olsun...
Aynen öyle

Kumar tedavisi en zor hastalık. Yeri gelir karısını bile gözü görmez o masada bırakır gider öyle söyleyeyim çok yakınımda yaşadım bunu. Allah yardımcın olsun ama psikolojik tedavi gerektiren bir durum çünkü bağımlılık.

Evet severek evlendik. Esim bizim sözlü dönemimizdede bilgisayar oyunlarina cok düskündü.
Ben bu Kumar durumunu ögrendikten sonra Ailesiyle bir araya geldim zaten dedigim gibi. Hatta Ailesi bizim icin Bankadaki Kredi borcunu kapatti Faiz ödemiyelim diye. Bize her ay taksit taksit Kredi öder gibi ödersiniz dediler.
Iste tam Hesabimiz eksiden cikti kenara iki uc kurus para atabiliyoruz derken ( oda Bebek icindi ) gitmis yine harcamis bütün parayi.
Yani artik cocugumuzun rizkinlada oynadigi icin cook agrima gitti bu sefer.
Bende tak etti artik. O yüzden dedigim gibi terk etmeyi düsünüyorum. Baska türlü benim ciddiyetimide anlamiyor gibi geliyor bana. Simdiye kadar hep affettim cünkü. Birlikte cözüm aradik. Buldukta. Ama sonuc yine ayni.
Ailem Kartlari falan herseyi üstüne yap diyo. Ama bilmiyorum iste napacam.

Canim bende seninle suan ayni durumdayim. Benim esimde meger eskiden beri oynarmis haberim yokmustu. Gecen sene yine baslamis ilk aydan bu yana oynamis hep 100 euro ceker yatirirmis bende benzin falan diye uyudum geride yerine koyuyordu parayi meger kasamizda birikimimizi almis da kapatiyomus ki göze batmasin diye. Bizde tam cocuk falan calismasindayiz ama insallah hamile kalmamisimdir diyorum…. Ben ögreneli bir hafta oldu. Elinden kartini aldim kredi kartinida aldim artik sadece harclik veriyorum ona. Kasanin anahtarlarinida aldim anneme verdim. Hep 100 euro yatirmis durmus ve üc bilezigimide bozdurmus onunlada oynamis. Yerinde hatta sahte bilezik koymus….. seytanin bile aklina gelmez böyle birsey. Bende cok korkuyorum tekrar baslicak diye. Ama vermicem ben kartini artik hicbirzaman böyle devam edecek sadece harclik olacak benden fazlasi yok. Toplam bir senede 5000 euro para harcamis kumara bilezikler dahil. Sendemi yurtdisindasin? Ben almanyada kaliyorum…. Ve inan bende suan senin durumundayim ve dua ediyorum ki hamile kalmayim….Senin durumun noldu? Neye karar verdin? Esin nekadar bir bütce harcadi kumara? Bende akil veremiyorum cünkü ayni durumdayim....

Öncelikle bende seninle ayni durumdayim. Söyleki bende 5 aylik hamileyim ve bir ay dir felan esim kumara bu denli alisdigini fark ettim ortak hesabimizdan paralar nereye gitti diye sordugumda ortaya cikti. Abartilicak bir para dehil ama alisdigni ve surekli oynamaya gittigni fark ettim. Boyle bir aliskanligi yoktu sanirim kibris tatilinde 5 ay ònce basladi. Ben anneme anlatim annr boyle bir durum var ayrilik haberini duyarsaniz sasirmicaksinizn diye. Nekadar zor olursa olsun son bir sansi var ve kendisine guvenmedigmi de biliyor
Bir defa da yakalarsam 10 cocugumda senden olsa ayrilirim dedim ve gayet ciddiyim. Zor aci verici bise ama hatasinin bedelini biziz kalarak òder.

Öncelikle bende seninle ayni durumdayim. Söyleki bende 5 aylik hamileyim ve bir ay dir felan esim kumara bu denli alisdigini fark ettim ortak hesabimizdan paralar nereye gitti diye sordugumda ortaya cikti. Abartilicak bir para dehil ama alisdigni ve surekli oynamaya gittigni fark ettim. Boyle bir aliskanligi yoktu sanirim kibris tatilinde 5 ay ònce basladi. Ben anneme anlatim annr boyle bir durum var ayrilik haberini duyarsaniz sasirmicaksinizn diye. Nekadar zor olursa olsun son bir sansi var ve kendisine guvenmedigmi de biliyor
Bir defa da yakalarsam 10 cocugumda senden olsa ayrilirim dedim ve gayet ciddiyim. Zor aci verici bise ama hatasinin bedelini biziz kalarak òder.
Ne kadar çok duyar olduk böyle şeyleri ,.5 sene önce ben de böyle sebepten nişanlımı terketmiştim ,o zamanlar sadece bende var sanıyordum ve kimseye söyleyememiştim .en son ailesi barışın diye gelince herkesin ortasında konuşmuştum .ama en son ay basında eline aldığı tüm maaşını kaybedip karşıma gelince terkettim .
Siz de bu konuda çok dikkatli olun lütfen ,çok gizli yollardan yapabiliyorlar ,internette çok fazla site vs var .cocgunuz da olacak ,onun gelecegini kumarda kaybetmesin .

Keşke çocuk yapmadan önce takibe alsaydınız bu böyle 3-6 ayda değiştirilecek bir huy değil. En az 1-2 sene beklemeliydiniz benim de eşim kumar oynadı hatta 150.000 tl civarında düşün ev parası ve ben bunu öğrendiğimde iki aylık evliydim. Önümde şu an iki seçenek var; ya boşanmak ya da onu takibe almak. Şu an takipteyim en ufak bir hatasında kıçına tekmeyi basacağım. Çocuk düşünüyordum ama bu olanlardan sonra 1-2 sene beklemeye karar verdim, ki şu anda 150.000 tl borcumuz var...

Merhaba Arkadaslar.
Ben buraya yeni üye oldum cünkü artik gercekten ne yapacagimi bilemiyorum. Ne olur yardim edin.
23 Yasindayim ve 2 senelik evliyim. Esim Kumar oynuyor ve ben ne yapacagimi bilmiyorum. Ben bunu ilk bi kac aylik evliyken farkettim. Cok kizdim cok sinirlendim bagirdim cagirdim. Hata oldugunu ve bidaha yapmiyacagini söyledi. Bende maglesef inandim ve konu kapandi. Daha dogrusu ben öyle zannettim. Cünkü bi kac ay sonra yine oynadi. Ve sadece Bankadaki parayi cekmeklede kalmadi. Altinlarima kadar almis oynamis. Bu sefer duramadim ailesine anlattim durumu. Ailesi cok kizdi esime ve bana ayri bi hesap actilar. Ben calisiyorum kazandigim parayi kendi hesabima yatirmam icin. Öylede yaptik bu böyle bi kac ay devam etti. Esim bu dönemde cok degisti para hesaplar bendeydi para bile istemiyordu benden. Bu böyle bi 6 ay gitti. Sonra ben hamile kaldim. Suan 6 aylik hamileyim. Ve bugün esimin tekrar kumar oynadigini ögrendim. Onun kartini ona geri vermistim biraktigina inandiktan sonra ve oynamiyordu dedigim gibi 6 aydir. Bugün yine oynamis. Kendimi cok kötü hissediyorum. Daha bebegimiz icin alinacak onca sey var ve onun yaptigina bakin. Bunu kendime yediremiyorum kendimi aldatilmis hissediyorum. Cok kizginim. Ayrica suan hic bisey olmamis gibi odaya gecmis oyun oynuyor Bilgisayarda. Ben bagirdim cagirdim yine hic bisey demedi bu sefer sustu. Sonra ciktim odadan suan oyun oynuyor. Zaten ayrica oyun hastasi kendisi. Bos zamanini sürekli bilgisayar oyunu oynayarak kullaniyor.
Gereksiz yere, pisi pisine para sIkintisi cekmek cok zoruma gidiyor acikcasi.
Bugün ciddi ciddi ona ondan ayrilmak istedigimi söylemeyi düsündüm. Belki biraz ayri kalirsak akillanir cocugunun hatrina vaz gecer diye. Bilmiyorum kafam cok karisik. Sizce ne yapmaliyim yardim edin lütfenn!!

Değişmez. Bu bi hastalık çünkü. Bizde çekiyoruz uzuuuuun yıllardır babamda var. o yeminler boş.

Nerde oynuyor ki internette falan mı?

Onun üstüne olan tüm kartları kapattırın öncelikle, paraya tüm erişimini kesin , siz harçlık verin.

Bağımlılık bir kişilik özelliği tedaviyle düzelmiyor maalesef. Benim önerim müptela olacağı başka şey bulun misal puzzle, bir bilgisayar oyunu vb.

Devam etsende surekli soru isaretleri ile gececek zamanin,eskisi guveninde olmiyacak.
Sakin ola ki yalvarmalarina kanma
Ilrride cok pisman olursun..
Kendinlemi ugrasacaksin yoksa onunlami
Surekli gozetim altinami alicaksin?

Back
X