Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok zor durumdayım. 3 tane çocuğum var. Oğlum bu yıl üniversiteyi bitiriyor.iki kızım sınava girecek. Onlar etkilenmesin diye sesimi çıkarıyorum. Eşim kumar oynuyor. Aşırı şekilde bir günde 250 lira veriyor bu benim bildiğim 4 tane evimiz vardı hepsi gitti arsalarimiz vardı başkasından duydum sattığını su an hicbirseyimiz yok kaynananın evinde kalıyoruz iki aydır eşimle konuşmuyorum .kumarı bırakana kadar konuşmayı düşünmüyorum .çocuklar babalarına çok düşkün bosansam çok etkilenirler .dayanacak gücüm kalmadı.Bu konuyu kimseyle konuşamiyorum.
Konu çok eski11 yıllık evliyim vermediğim mücadele kalmadı benim terapiler destekler borçlarını kapatıp sıfıra çıkarmalar malesef ocağımız söndü bizim kumar yuzunden ne var ne yok ona verdik intiharın eşiğine geldi kaçkezde denedi sonuç yine aynı halen oynuyor sonu intihar bunun
Evet gene evliliği oturmadan, sorunları çözmeden bir de üstüne düzelir diye çocuk yapıp duzelmeyince ne yapacam diyen bir hanımefendi konusu. Yapıp yapıp Hickimseyi dinlemeyip en son artık danisiyorsunuz. Yapılacak birsey kalmamış. Allah çocuğunuzun yüzüne baksın ne diyelimMerhaba Arkadaslar.
Ben buraya yeni üye oldum cünkü artik gercekten ne yapacagimi bilemiyorum. Ne olur yardim edin.
23 Yasindayim ve 2 senelik evliyim. Esim Kumar oynuyor ve ben ne yapacagimi bilmiyorum. Ben bunu ilk bi kac aylik evliyken farkettim. Cok kizdim cok sinirlendim bagirdim cagirdim. Hata oldugunu ve bidaha yapmiyacagini söyledi. Bende maglesef inandim ve konu kapandi. Daha dogrusu ben öyle zannettim. Cünkü bi kac ay sonra yine oynadi. Ve sadece Bankadaki parayi cekmeklede kalmadi. Altinlarima kadar almis oynamis. Bu sefer duramadim ailesine anlattim durumu. Ailesi cok kizdi esime ve bana ayri bi hesap actilar. Ben calisiyorum kazandigim parayi kendi hesabima yatirmam icin. Öylede yaptik bu böyle bi kac ay devam etti. Esim bu dönemde cok degisti para hesaplar bendeydi para bile istemiyordu benden. Bu böyle bi 6 ay gitti. Sonra ben hamile kaldim. Suan 6 aylik hamileyim. Ve bugün esimin tekrar kumar oynadigini ögrendim. Onun kartini ona geri vermistim biraktigina inandiktan sonra ve oynamiyordu dedigim gibi 6 aydir. Bugün yine oynamis. Kendimi cok kötü hissediyorum. Daha bebegimiz icin alinacak onca sey var ve onun yaptigina bakin. Bunu kendime yediremiyorum kendimi aldatilmis hissediyorum. Cok kizginim. Ayrica suan hic bisey olmamis gibi odaya gecmis oyun oynuyor Bilgisayarda. Ben bagirdim cagirdim yine hic bisey demedi bu sefer sustu. Sonra ciktim odadan suan oyun oynuyor. Zaten ayrica oyun hastasi kendisi. Bos zamanini sürekli bilgisayar oyunu oynayarak kullaniyor.
Gereksiz yere, pisi pisine para sIkintisi cekmek cok zoruma gidiyor acikcasi.
Bugün ciddi ciddi ona ondan ayrilmak istedigimi söylemeyi düsündüm. Belki biraz ayri kalirsak akillanir cocugunun hatrina vaz gecer diye. Bilmiyorum kafam cok karisik. Sizce ne yapmaliyim yardim edin lütfenn!!
Canım mutlaka tedavi almasını sağla. Öncelikle ruh ve sinir hastalıklarına gidecek. Sonrasında psikolojik tedavi görecek. İstanbul'da BADEM (Bağımlılık Danışma ve Eğitim Merkezi) isminde tedavi merkezleri var, onlarda çok iyi ilgileniyorlar.Ya dogrusu ben bugüne kadar bu Kumarin Esimdede bir bagimlilik oldugunu kabullenememistim. Can sIkIntisindan oynadigini düsünüyodum. Cünkü anlattigim gibi 3 - 5 ayda bir gidiyor.
Biraktim dedikten sonra bi 6 ay gecti oynamamisti. Biz zaten Bebek istiyoduk ama ben esime güvenemiyodum. Ama bi yarim sene oynamamis bundan sonrada oynamaz düsüncesiyle güvendim ve Bebege karar verdik. Sonra zaten olanlar oldu.
Simdi Esimle konustum. Ayrilmak istedigimi söyledim ona artik güvenmedigimi ve bunun böyle devam etmiyecegini söyledim. Uzuun uzun konustum. Kendisi sustu ve hic bisey demedi ilk. Böyle daha cok Sok olmus gibiydi. Beklemiyordu. Gözleri doldu öylece kala kaldi. Yanindan ayrildim ve bi müddet sonra Ailesine gidip durumu anlatacagimi söyledim. Yanima geldi ve yalvardi söylememem icin. Söyledigin her seyde haklisin haklisin ama bidaha olmicak, bütün kartlari senin üstüne yapacam dedi. Ben bunun icin artik cok gec diyerek evden ciktim. Beni aradi telefonda hüngür hüngür agliyor (Esim duygularini gösteremeyen biri normalde. Daha öncede hic böyle agladigini bilmem)
Nolur yapma etme gibilerinden yalvardi yine. Telefonu kapattiktan sonra tekrar düsündüm. Sonra onu yanima cagirdim. Ona bir kac tane sartimi saydim. Kartlari benim üstüme yapmasi vs. gibi. Hepsini hic düsünmeden kabul etti. Bu olayin tekrarlandigi an ne olursa olsun Silerim seni hic konusmaya dahi gerek duymadan dedim. Bunuda kabul etti.
Böyle iste .. Bakalim ne olacak
Ben şunu da anlamıyorum kaç yaşındaki adamı ailesine şikayet ediyorlar. Ailesinin yaptırım uygulamasini bekliyorlarEvet gene evliliği o
Evet gene evliliği oturmadan, sorunları çözmeden bir de üstüne düzelir diye çocuk yapıp duzelmeyince ne yapacam diyen bir hanımefendi konusu. Yapıp yapıp Hickimseyi dinlemeyip en son artık danisiyorsunuz. Yapılacak birsey kalmamış. Allah çocuğunuzun yüzüne baksın ne diyelim
Allah yardımcınız oldunMerhaba Arkadaslar.
Ben buraya yeni üye oldum cünkü artik gercekten ne yapacagimi bilemiyorum. Ne olur yardim edin.
23 Yasindayim ve 2 senelik evliyim. Esim Kumar oynuyor ve ben ne yapacagimi bilmiyorum. Ben bunu ilk bi kac aylik evliyken farkettim. Cok kizdim cok sinirlendim bagirdim cagirdim. Hata oldugunu ve bidaha yapmiyacagini söyledi. Bende maglesef inandim ve konu kapandi. Daha dogrusu ben öyle zannettim. Cünkü bi kac ay sonra yine oynadi. Ve sadece Bankadaki parayi cekmeklede kalmadi. Altinlarima kadar almis oynamis. Bu sefer duramadim ailesine anlattim durumu. Ailesi cok kizdi esime ve bana ayri bi hesap actilar. Ben calisiyorum kazandigim parayi kendi hesabima yatirmam icin. Öylede yaptik bu böyle bi kac ay devam etti. Esim bu dönemde cok degisti para hesaplar bendeydi para bile istemiyordu benden. Bu böyle bi 6 ay gitti. Sonra ben hamile kaldim. Suan 6 aylik hamileyim. Ve bugün esimin tekrar kumar oynadigini ögrendim. Onun kartini ona geri vermistim biraktigina inandiktan sonra ve oynamiyordu dedigim gibi 6 aydir. Bugün yine oynamis. Kendimi cok kötü hissediyorum. Daha bebegimiz icin alinacak onca sey var ve onun yaptigina bakin. Bunu kendime yediremiyorum kendimi aldatilmis hissediyorum. Cok kizginim. Ayrica suan hic bisey olmamis gibi odaya gecmis oyun oynuyor Bilgisayarda. Ben bagirdim cagirdim yine hic bisey demedi bu sefer sustu. Sonra ciktim odadan suan oyun oynuyor. Zaten ayrica oyun hastasi kendisi. Bos zamanini sürekli bilgisayar oyunu oynayarak kullaniyor.
Gereksiz yere, pisi pisine para sIkintisi cekmek cok zoruma gidiyor acikcasi.
Bugün ciddi ciddi ona ondan ayrilmak istedigimi söylemeyi düsündüm. Belki biraz ayri kalirsak akillanir cocugunun hatrina vaz gecer diye. Bilmiyorum kafam cok karisik. Sizce ne yapmaliyim yardim edin lütfenn!!
Bu nedir biliyor musunuz. Bu yetişkin olmadıklarını, anne baba azariyla düzeleceğini zannediyorlar. Kendi başlarına doğru, yanlışi ayırt etme, bunu yaparsam ne olur, sorumluluk alma gibi olayları yok. Baktın adam bu halde insan bir oturur düşünür. Hele ki kumar, uyuşturucu gibi bir bağımlılık. En az 2_3 sürede ancak kurtulur. Daha evliliğin oturmamış gidip çocuk yap, annesine şikayet et. Neden çünkü öyleymiş. Komşusu demiştir çocuk yap düzelir diye. Ayrıca başka bir üye konu açmış. Eşinin şiddet göstermesi, hakaretlerinden, sinirinden şikayet ediyor. E nişanlıyken de böyleydi ama annesi dedi ki o çok merhametli sen susarsan düzelir. Ya kardeşim aklın başında düşün taşın. Kadın sana oğlunu mu kotuleyecekti. Simdi boşanıyor. Çok kızıyorum bu konudaBen şunu da anlamıyorum kaç yaşındaki adamı ailesine şikayet ediyorlar. Ailesinin yaptırım uygulamasini bekliyorlar