- 18 Temmuz 2025
- 2
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi serpil1234567
Eşim sanal kumar bağımlısı bundan bir kaç ay önce oynuyordu ama çok bir şey atmıyorum diyordu 5-10 tl vs bende takılmadım çok ama iş çığırından çıkmış krediler çekip kumara basmış ve ben bunu 2-3 hafta önce öğrendim kavga ettik çok sinirlendim oda tamam bir oynamıycam dedi bende bu sana son uyarım dedim bir kez daha olursa babana söylemek zorunda kalacağım dedim 2-3 hafta hiç eline almadı telefonu ama benim içimde hep kuşku vardı dün akşam yine oynadığını farkettim ve sen benimle dalga mı geçiyorsun dedim oda para atmadım bedava oyun verdiler onu oynuyorum atacak para mı var dedi bende para at ya da atma istemiyorum dedim tamam bitsin bırakıcam dedi şu an bırakacaksın dedim ama yok bırakmadı bende o zaman babanla konuşacağım ben seni dizginleyemiyorum dedim oda beni babamla mı tehdit ediyorsun git kime ne dersen de dedi sabahta hiç bir şey olmamış gibi yanaşıp öpmeye çalıştı bende kendimi çektim istemiyorum dedim. Elim kolum bağlandı ve ne yapacağımı bilmiyorum babasına söylesem ayrı dert söylemesem ayrı dert