Eşim kumarı bırakmıyor

serpil1234567

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2025
2
0
1
25
Eşim sanal kumar bağımlısı bundan bir kaç ay önce oynuyordu ama çok bir şey atmıyorum diyordu 5-10 tl vs bende takılmadım çok ama iş çığırından çıkmış krediler çekip kumara basmış ve ben bunu 2-3 hafta önce öğrendim kavga ettik çok sinirlendim oda tamam bir oynamıycam dedi bende bu sana son uyarım dedim bir kez daha olursa babana söylemek zorunda kalacağım dedim 2-3 hafta hiç eline almadı telefonu ama benim içimde hep kuşku vardı dün akşam yine oynadığını farkettim ve sen benimle dalga mı geçiyorsun dedim oda para atmadım bedava oyun verdiler onu oynuyorum atacak para mı var dedi bende para at ya da atma istemiyorum dedim tamam bitsin bırakıcam dedi şu an bırakacaksın dedim ama yok bırakmadı bende o zaman babanla konuşacağım ben seni dizginleyemiyorum dedim oda beni babamla mı tehdit ediyorsun git kime ne dersen de dedi sabahta hiç bir şey olmamış gibi yanaşıp öpmeye çalıştı bende kendimi çektim istemiyorum dedim. Elim kolum bağlandı ve ne yapacağımı bilmiyorum babasına söylesem ayrı dert söylemesem ayrı dert

Yaprak dökümünde Şevket de parayı kaptırdıkça kaybettiğini geri kazanmak için daha fazla oynamıştı ve battı. Kumar oynayan kişiler biraz oynamaktan bir şey olmaz dese bile bu bağımlılık haline geliyor. Yani bırakması çok zor. Eşiniz değişmez. O kumarı bırakmaz ama siz eşinizi bırakabilirsiniz. Babasına anlatsanız da bir şey değişmeyecek. "Oğlum kumar oynama evinin rızkını başkasına yedirme" dese , eşiniz " tamam baba" diyecek değil sonuçta .

Bilmiyorum maddi özgürlüğünüz var mı ama varsa boşanın. O kumarı bırakmayacak çünkü bağımlı. O halde siz onu bırakın. Evinin rızkını böyle saçma sapan şekilde kaptıran adamla işiniz olmasın. Ayrıca ailesine söyleseniz ne olacak ki? Ailesi "yapma oğlum bak kızarım" diyecek de eşiniz "tamam babacığım, bir daha olmaz" mı diyecek? Babasının bilmesi neyi değiştirecek? Eşiniz koskoca adam, babasının lafını mı dinleyecek?

Kumar vazgeçilmeyen bir bağımlılıktır, kumarbazlar eşinden çocuğundan vazgeçer kumardan vazgeçmez, anaya babaya sülaleye söylemek işe yaramaz, eşiniz kumara devam edecek ve daha çok batacak, şu durumda siz kendinizi kurtarmak için ne yapacaksınız onu düşünmelisiniz.

Bana yehditş ile yaramamış.Çok komik aslında seni babana söyleyecem demek.Ya kumar ya ben demek ikinci uyarıda çekip gitmek en doğrusu ama anlafığım kadarıyla ekonomik özgürlüğünüz yok Hoş bu adam yakında sizi ele güne muhtaç,düşmana gülünç eder......

Babaya şikayet tehditi işe yaramamış

Yerinde bir tavsiye ama maalesef kumarbaza bu da engel olmuyor, elden yüklü borç alıp devam ediyorlar ve borçlar katlanarak ödenemez hale geliyor.
Kumar varsa bir kere ikaz edersiniz devam ediyorsa boşanacak kadınlar çünkü çalışıyorsa karısına da kredi çektiriyorlar, çalışmıyorsa karısının ailesinden de borç alıp insanı rezil rüsva ediyorlar, kendimi öldürürüm ajitasyonları, sözlü ve fiziksel şiddetleri de cabası.

Kesinlikle … Yapacak olan her an her şekilde yapabiliyor dediğiniz gibi uyarıdan anlamayan bir adamsa eğer boşanmak en doğrusu çünkü mune hanımın dediği gibi sizi de ailenizi de dibe batırana kadar devam edebilirler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…