- 6 Temmuz 2014
- 578
- 1.089
- 408
- Konu Sahibi serpil1234567
-
Çocuk mu bu babasına şikayet ediyorsunuz? Bağımlıysa zor düzelmesi, ya boşanmayı düşüneceksiniz ya da ömür boyu çekeceksiniz. Babası ne yapacak kazık kadar herife?Eşim sanal kumar bağımlısı bundan bir kaç ay önce oynuyordu ama çok bir şey atmıyorum diyordu 5-10 tl vs bende takılmadım çok ama iş çığırından çıkmış krediler çekip kumara basmış ve ben bunu 2-3 hafta önce öğrendim kavga ettik çok sinirlendim oda tamam bir oynamıycam dedi bende bu sana son uyarım dedim bir kez daha olursa babana söylemek zorunda kalacağım dedim 2-3 hafta hiç eline almadı telefonu ama benim içimde hep kuşku vardı dün akşam yine oynadığını farkettim ve sen benimle dalga mı geçiyorsun dedim oda para atmadım bedava oyun verdiler onu oynuyorum atacak para mı var dedi bende para at ya da atma istemiyorum dedim tamam bitsin bırakıcam dedi şu an bırakacaksın dedim ama yok bırakmadı bende o zaman babanla konuşacağım ben seni dizginleyemiyorum dedim oda beni babamla mı tehdit ediyorsun git kime ne dersen de dedi sabahta hiç bir şey olmamış gibi yanaşıp öpmeye çalıştı bende kendimi çektim istemiyorum dedim. Elim kolum bağlandı ve ne yapacağımı bilmiyorum babasına söylesem ayrı dert söylemesem ayrı dert
kumar akıllı adamın işi değil akıllı olmayan biriyle niye hala evlisin?Eşim sanal kumar bağımlısı bundan bir kaç ay önce oynuyordu ama çok bir şey atmıyorum diyordu 5-10 tl vs bende takılmadım çok ama iş çığırından çıkmış krediler çekip kumara basmış ve ben bunu 2-3 hafta önce öğrendim kavga ettik çok sinirlendim oda tamam bir oynamıycam dedi bende bu sana son uyarım dedim bir kez daha olursa babana söylemek zorunda kalacağım dedim 2-3 hafta hiç eline almadı telefonu ama benim içimde hep kuşku vardı dün akşam yine oynadığını farkettim ve sen benimle dalga mı geçiyorsun dedim oda para atmadım bedava oyun verdiler onu oynuyorum atacak para mı var dedi bende para at ya da atma istemiyorum dedim tamam bitsin bırakıcam dedi şu an bırakacaksın dedim ama yok bırakmadı bende o zaman babanla konuşacağım ben seni dizginleyemiyorum dedim oda beni babamla mı tehdit ediyorsun git kime ne dersen de dedi sabahta hiç bir şey olmamış gibi yanaşıp öpmeye çalıştı bende kendimi çektim istemiyorum dedim. Elim kolum bağlandı ve ne yapacağımı bilmiyorum babasına söylesem ayrı dert söylemesem ayrı dert
Kumar artık toplumsal bir sorun olmuş durumda dağ başındaki adam da aklı başında dediğimiz adam da kumar oynuyor. Ve maalesef uyuşturucu gibi bir kere bulaşanın kurtulduğunu hiç görmedimEşim sanal kumar bağımlısı bundan bir kaç ay önce oynuyordu ama çok bir şey atmıyorum diyordu 5-10 tl vs bende takılmadım çok ama iş çığırından çıkmış krediler çekip kumara basmış ve ben bunu 2-3 hafta önce öğrendim kavga ettik çok sinirlendim oda tamam bir oynamıycam dedi bende bu sana son uyarım dedim bir kez daha olursa babana söylemek zorunda kalacağım dedim 2-3 hafta hiç eline almadı telefonu ama benim içimde hep kuşku vardı dün akşam yine oynadığını farkettim ve sen benimle dalga mı geçiyorsun dedim oda para atmadım bedava oyun verdiler onu oynuyorum atacak para mı var dedi bende para at ya da atma istemiyorum dedim tamam bitsin bırakıcam dedi şu an bırakacaksın dedim ama yok bırakmadı bende o zaman babanla konuşacağım ben seni dizginleyemiyorum dedim oda beni babamla mı tehdit ediyorsun git kime ne dersen de dedi sabahta hiç bir şey olmamış gibi yanaşıp öpmeye çalıştı bende kendimi çektim istemiyorum dedim. Elim kolum bağlandı ve ne yapacağımı bilmiyorum babasına söylesem ayrı dert söylemesem ayrı dert
Mobil bankacılıklarını kendi telefonunuza kurdurun bi süre öyle kullanın hesaplarını takip edersiniz. Sana ancak böyle inanırım deyin.Eşim sanal kumar bağımlısı bundan bir kaç ay önce oynuyordu ama çok bir şey atmıyorum diyordu 5-10 tl vs bende takılmadım çok ama iş çığırından çıkmış krediler çekip kumara basmış ve ben bunu 2-3 hafta önce öğrendim kavga ettik çok sinirlendim oda tamam bir oynamıycam dedi bende bu sana son uyarım dedim bir kez daha olursa babana söylemek zorunda kalacağım dedim 2-3 hafta hiç eline almadı telefonu ama benim içimde hep kuşku vardı dün akşam yine oynadığını farkettim ve sen benimle dalga mı geçiyorsun dedim oda para atmadım bedava oyun verdiler onu oynuyorum atacak para mı var dedi bende para at ya da atma istemiyorum dedim tamam bitsin bırakıcam dedi şu an bırakacaksın dedim ama yok bırakmadı bende o zaman babanla konuşacağım ben seni dizginleyemiyorum dedim oda beni babamla mı tehdit ediyorsun git kime ne dersen de dedi sabahta hiç bir şey olmamış gibi yanaşıp öpmeye çalıştı bende kendimi çektim istemiyorum dedim. Elim kolum bağlandı ve ne yapacağımı bilmiyorum babasına söylesem ayrı dert söylemesem ayrı dert
Ya ben zaten evliliğimi kurtarmak için bunu söyledim beni dinlemiyor belki babasını dinler diye ama şu an ne yapacağımı da bilmiyorumAyrıca kocaman adamı babasına şikayet etmek ne demek , evli çiflersiniz . Çözüm yolu arayın baktınız olmuyor kendinizi kurtarın .
Merhaba Serpil hanım, sizin şu yaşadıklarınızın aynılarını yaşadım. Kaldı ki forumda kumar konularını okudukça aynı hikayeleri çok göreceksiniz.Eşim sanal kumar bağımlısı bundan bir kaç ay önce oynuyordu ama çok bir şey atmıyorum diyordu 5-10 tl vs bende takılmadım çok ama iş çığırından çıkmış krediler çekip kumara basmış ve ben bunu 2-3 hafta önce öğrendim kavga ettik çok sinirlendim oda tamam bir oynamıycam dedi bende bu sana son uyarım dedim bir kez daha olursa babana söylemek zorunda kalacağım dedim 2-3 hafta hiç eline almadı telefonu ama benim içimde hep kuşku vardı dün akşam yine oynadığını farkettim ve sen benimle dalga mı geçiyorsun dedim oda para atmadım bedava oyun verdiler onu oynuyorum atacak para mı var dedi bende para at ya da atma istemiyorum dedim tamam bitsin bırakıcam dedi şu an bırakacaksın dedim ama yok bırakmadı bende o zaman babanla konuşacağım ben seni dizginleyemiyorum dedim oda beni babamla mı tehdit ediyorsun git kime ne dersen de dedi sabahta hiç bir şey olmamış gibi yanaşıp öpmeye çalıştı bende kendimi çektim istemiyorum dedim. Elim kolum bağlandı ve ne yapacağımı bilmiyorum babasına söylesem ayrı dert söylemesem ayrı dert
kumar bağımlılığı sanılanın aksine çok daha kötü bir bağımlılık.Eşim sanal kumar bağımlısı bundan bir kaç ay önce oynuyordu ama çok bir şey atmıyorum diyordu 5-10 tl vs bende takılmadım çok ama iş çığırından çıkmış krediler çekip kumara basmış ve ben bunu 2-3 hafta önce öğrendim kavga ettik çok sinirlendim oda tamam bir oynamıycam dedi bende bu sana son uyarım dedim bir kez daha olursa babana söylemek zorunda kalacağım dedim 2-3 hafta hiç eline almadı telefonu ama benim içimde hep kuşku vardı dün akşam yine oynadığını farkettim ve sen benimle dalga mı geçiyorsun dedim oda para atmadım bedava oyun verdiler onu oynuyorum atacak para mı var dedi bende para at ya da atma istemiyorum dedim tamam bitsin bırakıcam dedi şu an bırakacaksın dedim ama yok bırakmadı bende o zaman babanla konuşacağım ben seni dizginleyemiyorum dedim oda beni babamla mı tehdit ediyorsun git kime ne dersen de dedi sabahta hiç bir şey olmamış gibi yanaşıp öpmeye çalıştı bende kendimi çektim istemiyorum dedim. Elim kolum bağlandı ve ne yapacağımı bilmiyorum babasına söylesem ayrı dert söylemesem ayrı dert
Babasına söyleyince hiç birşeyin değişmeyecegini gerçekten babasına söyleyerek kolayca öğrenebilirsiniz. Bu kısım kolay.Ya ben zaten evliliğimi kurtarmak için bunu söyledim beni dinlemiyor belki babasını dinler diye ama şu an ne yapacağımı da bilmiyorum
Kumar çok pislik bi illet. kumar borcunu namusuyla ödeyenleri duyduk zamanında öyle pislik bir iş. Kocan bırakmıyorsa kumarı sen kocanı bırakmayı dene. Boşuna ömrünü çürütme ondan bi yol olmaz artık.Eşim sanal kumar bağımlısı bundan bir kaç ay önce oynuyordu ama çok bir şey atmıyorum diyordu 5-10 tl vs bende takılmadım çok ama iş çığırından çıkmış krediler çekip kumara basmış ve ben bunu 2-3 hafta önce öğrendim kavga ettik çok sinirlendim oda tamam bir oynamıycam dedi bende bu sana son uyarım dedim bir kez daha olursa babana söylemek zorunda kalacağım dedim 2-3 hafta hiç eline almadı telefonu ama benim içimde hep kuşku vardı dün akşam yine oynadığını farkettim ve sen benimle dalga mı geçiyorsun dedim oda para atmadım bedava oyun verdiler onu oynuyorum atacak para mı var dedi bende para at ya da atma istemiyorum dedim tamam bitsin bırakıcam dedi şu an bırakacaksın dedim ama yok bırakmadı bende o zaman babanla konuşacağım ben seni dizginleyemiyorum dedim oda beni babamla mı tehdit ediyorsun git kime ne dersen de dedi sabahta hiç bir şey olmamış gibi yanaşıp öpmeye çalıştı bende kendimi çektim istemiyorum dedim. Elim kolum bağlandı ve ne yapacağımı bilmiyorum babasına söylesem ayrı dert söylemesem ayrı dert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?