- 29 Mayıs 2021
- 3.105
- 6.100
- 108
- 40
- Konu Sahibi Aysegul6712
Bakın mesafe candır dedikleri tam da bu işte. 3 gün 5 gün 10 gün kaldığınızda, tatilden tatile gördüğünüzde göze batmayan şeyler; her Allah’ın günü bi arada olunca göze görünür olur. Herkesin bi eşref saati bi de eşek saati olur derler. O eşek saatinde insan kimseyi çekemez. Siz bu misafirliği 5 aya uzatınca anneniz de damada sevgi ve saygısını yitirmiş siz de ikisi arasında yorulmuşsunuz. Bebeğe kendiniz bakarsınız artık 5 ay olmuş, inanın gece kalkmak veya ev işi yapmak; diken üstünde olmaktan daha az yorucu. Siz gönderilmeyi beklemeden bi tatsızlık çıkmadan eve dönün. Kocanız için çok yapacağınız şey yok. Toplum içine çıkmadan uyaracaksınız sadeceBana çok değer verir aslında el üstünde tutar her dediğimi yapar kıstlamaz çok iyi bir babadır eli açıktır daha ne sayayım bilmiyorum. Ama böyle odun odun hareketleri beni çok itiyor ondan. Çok utandırıyor beni. Abimler geldi , büyük yeğenim wc girdi 17 yaşında kız bide. WC dolu mu hadi çıksana diyor kıza. Yani olur olmadık yerde konuşabiliyor . Onun lafına babam dedi ki sıkıştırma kızı ya yeni girdi , çıkma kızım acelesi yok diye düzeltti. Bunlar beni yerin dibine sokuyor işte . Çocuk gibi diyorum ya pat diye nerde ne patlatacak diye bekliyorum. Anneme kızar gibi yapıyor bazen kaç kez uyardım onu, ama huyu o onun. Kaç kez uyardım arada yine yapıyor. Annem de alınıyor. Kızmak derken hani sitemkâr konuşuyor ya anne çocuk üşümez diyorum niye böyle yapıyorsun gibisinden suratını ekşiterek cevap veriyor mesela aşırı sinirlendiriyor beni.. düzeltemiyorum bazı şeyleri. KISACA BİZİ BİTİREN ANNEMLERDE YAŞAMAK OLDU. Gel git yapıyorduk misafir gibi o zaman herkes çok saygılı çok iyiydik.