Eşim le alakalı mümkünmü aldatıyormu dostmu

ze5486

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2024
154
18
13
Merhaba hanımlar nasılsınızi insallah iyisinizdir hep kafama takıldı
14 yıldır evliyim 3 çocuk var büyük olan 10yasında ortanca 8 yasında küçük olan 5 yaşındw
Eşim sirkette çalışıyor. Sabah evden7 de çıkıyor e Bazı günlrr saat aksam 8 bucuktaişten geliyor bazı günler aksam 12 gibi işten geliyor eve erken gelmesi imkansız oldu. Son zamanlar böyle oldu .İstanbul kalabalık o yüzden geç geliyor diye üzerinde durmadım .aylar önce bir kadın geldi işe hiç sevmedim o kadını içimde bir şüphe oluştu.eşime dedim ki o kadınla konuşma sevmedim dedim eşim tamam dedi . şimdi gelelim asıl soruna
Eşim dün kadınla wastapdan konuşmuşlar benden habersiz.. kocam kadınla sphbetini arşive atmış kadın son mesajında
+Tamam canim
Böyle yazmış diğer mesajlar görünmüyor silmiş galiba hala bundan bahsetmedim ne yapsamhala kızgınlığımı belli etmedim daha gelmedi eve

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorarsan inkar edecek sonuna kadar, peki aldatıldığını öğrensen ne yaparsın, terk mi edersin kavga çıkarır onla olmaya devam mı edersin

Saat kaç da çıktığı önemli.
20:30 da trafik vs dogru olabilir ama gece 24:00çok saçma hangi trafik bu?
Ve mesajları takip etmeye çalışın
6 çıkıyor geç geliyor ve mesajları didik ediyorum o mesajı buldum telefonla konuşmuşlar 13 dk Konuşma süresi ne konuştuklarını nerden öğreniriö

Yok bazıları meraktan öğrenip sonra affediyor ilişki iyice laçkalaşıyor ondan sordum, şuan takipte kalın sorunca sonuna kadar inkar edecek, iş çıkışı takip etme ihtimaliniz var mı
Nasıl edebişirim

6 çıkıyor geç geliyor ve mesajları didik ediyorum o mesajı buldum telefonla konuşmuşlar 13 dk Konuşma süresi ne konuştuklarını nerden öğreniriö
Biraz sabırlı olun,aynı yerde çalışan insanların birbirini araması işle alakalı da olabilir
Ben olsam çıkışta takip ederim

Onun bir yolu yok maalesef

Canım ne demekeve gelinde dayanamıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…