Boşarım napayım beni aldatam adamıSorarsan inkar edecek sonuna kadar, peki aldatıldığını öğrensen ne yaparsın, terk mi edersin kavga çıkarır onla olmaya devam mı edersin
Yok bazıları meraktan öğrenip sonra affediyor ilişki iyice laçkalaşıyor ondan sordum, şuan takipte kalın sorunca sonuna kadar inkar edecek, iş çıkışı takip etme ihtimaliniz var mıBoşarım napayım beni aldatam adamı
6 çıkıyor geç geliyor ve mesajları didik ediyorum o mesajı buldum telefonla konuşmuşlar 13 dk Konuşma süresi ne konuştuklarını nerden öğreniriöSaat kaç da çıktığı önemli.
20:30 da trafik vs dogru olabilir ama gece 24:00çok saçma hangi trafik bu?
Ve mesajları takip etmeye çalışın
Nasıl edebişirimYok bazıları meraktan öğrenip sonra affediyor ilişki iyice laçkalaşıyor ondan sordum, şuan takipte kalın sorunca sonuna kadar inkar edecek, iş çıkışı takip etme ihtimaliniz var mı
Onun bir yolu yok maalesef6 çıkıyor geç geliyor ve mesajları didik ediyorum o mesajı buldum telefonla konuşmuşlar 13 dk Konuşma süresi ne konuştuklarını nerden öğreniriö
Kendi düşüncem trafiktti kadınla mesajı görünce düşüncem değiştiTrafik yoğun diye mi 12 de geliyor?
Biraz sabırlı olun,aynı yerde çalışan insanların birbirini araması işle alakalı da olabilir6 çıkıyor geç geliyor ve mesajları didik ediyorum o mesajı buldum telefonla konuşmuşlar 13 dk Konuşma süresi ne konuştuklarını nerden öğreniriö
Onun bir yolu yok maalesef
Canım ne demekMerhaba hanımlar nasılsınızi insallah iyisinizdir hep kafama takıldı
14 yıldır evliyim 3 çocuk var büyük olan 10yasında ortanca 8 yasında küçük olan 5 yaşındw
Eşim sirkette çalışıyor. Bazı günlrr saat 8 bucukta geliyor bazı günler 12 gibi geliyor eve erken gelmesi imkansız oldu. Son zamanlar böyle oldu .İstanbul kalabalık o yüzden geç geliyor diye üzerinde durmadım .aylar önce bir kadın geldi işe hiç sevmedim o kadını içimde bir şüphe oluştu.eşime dedim ki o kadınla konuşma sevmedim dedim eşim tamam dedi . şimdi gelelim asıl soruna
Eşim dün kadınla wastapdan konuşmuşlar benden habersiz.. kocam kadınla sphbetini arşive atmış kadın son mesajında
+Tamam canim
Böyle yazmış diğer mesajlar görünmüyor silmiş galibahala bundan bahsetmedim ne yapsam hala kızgınlığımı belli etmedim daha gelmedi eve
Şüphem gerçek oluyor gibi düşünüyorumArşive atılan mesajları ben çok masumane göremiyorum. Çünkü bildirim gelmesin diye atılıyor oraya.
Nasıl edeceğim ki ya anlarsaBiraz sabırlı olun,aynı yerde çalışan insanların birbirini araması işle alakalı da olabilir
Ben olsam çıkışta takip ederim
Valla işyeri Kurtköyde sizin ev Güneşlide değilse o nası yol anlamadım, 8 de çıksa 12 de nası geliyo? O kadar saatte Fransa’dan geliyorum ben yahuŞüphem gerçek oluyor gibi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?