Anlamaz değilmiBana durum pek ic acici gelmedi maalesef.caktirmadan bir bilgisayarda esinizin whataspp ini whatsapp web olarak acip takip etseniz? Gece falan alsaniz uyurken..
Bu durumda boşansan da üç çocukla ne yapacaksın? Baba evinde 3 çocukla sığışıp oturdun diyelim, alacağın 2 kuruş nafakayla hangi masraflarını göreceksin?Babaevi var arabam evim maalesef yok mesleğimde yok ev hanımıyım eşim50.000 60.000 arası kazanıyor
İnşallah aldatmazBu durumda boşansan da üç çocukla ne yapacaksın? Baba evinde 3 çocukla sığışıp oturdun diyelim, alacağın 2 kuruş nafakayla hangi masraflarını göreceksin?
Boşanamayacaksin belli ki o yüzden kurcalama derim
Eğer kendi şirketi değilse 12de gelmesine anlam veremedimMerhaba hanımlar nasılsınızi insallah iyisinizdir hep kafama takıldı
14 yıldır evliyim 3 çocuk var büyük olan 10yasında ortanca 8 yasında küçük olan 5 yaşındw
Eşim sirkette çalışıyor. Sabah evden7 de çıkıyor e Bazı günlrr saat aksam 8 bucuktaişten geliyor bazı günler aksam 12 gibi işten geliyor eve erken gelmesi imkansız oldu. Son zamanlar böyle oldu .İstanbul kalabalık o yüzden geç geliyor diye üzerinde durmadım .aylar önce bir kadın geldi işe hiç sevmedim o kadını içimde bir şüphe oluştu.eşime dedim ki o kadınla konuşma sevmedim dedim eşim tamam dedi . şimdi gelelim asıl soruna
Eşim dün kadınla wastapdan konuşmuşlar benden habersiz.. kocam kadınla sphbetini arşive atmış kadın son mesajında
+Tamam canim
Böyle yazmış diğer mesajlar görünmüyor silmiş galibahala bundan bahsetmedim ne yapsam hala kızgınlığımı belli etmedim daha gelmedi eve
Hayır çalışıyorEğer kendi şirketi değilse 12de gelmesine anlam veremedim
Bende o kadını bulup alnını şey yapcam da tutamıyorumKocama canım diyecek kadının alnını karışlarım net.
Hiçbir çalışan 12ye kadar iş yerinde kalmak istemez. Ancak insna kendi işinde kalır daha iyi yapmak için çalışır ama maaşlı çalıştığı yerde mesai biter bitmez herkes çıkar. Ek mesaiye kalmak bile herkes mırın kırın yaparHayır çalışıyor
Çok da moral bozmaya gerek yok, bir işe girebilir çocuklar büyümüş okula giderler.Bu durumda boşansan da üç çocukla ne yapacaksın? Baba evinde 3 çocukla sığışıp oturdun diyelim, alacağın 2 kuruş nafakayla hangi masraflarını göreceksin?
Boşanamayacaksin belli ki o yüzden kurcalama derim
Benim esimin evde web hep acik.telde bir uyari vermiyor benim bildigim.once kendi whatsapp inizda deneyin.ilk baglarken uyari veriyor ama sonra ancak bagli cihazlar bolumine girerse gorur ki durup dururken girmez bence.Anlamaz değilmi
Yok arkadaşında kalıyor arkadaşın hangisi diyorum konuyu kapatıyorHiçbir çalışan 12ye kadar iş yerinde kalmak istemez. Ancak insna kendi işinde kalır daha iyi yapmak için çalışır ama maaşlı çalıştığı yerde mesai biter bitmez herkes çıkar. Ek mesaiye kalmak bile herkes mırın kırın yapar
Öncelikle bir takipte kalın mesajları sık sık kontrol etmeye çalışın. Kayda değer bir şey bulursanız kendi telefonunuzla görüntü alın (boşanmak isterseniz lazım olacak çünkü)Bende o kadını bulup alnını şey yapcam da tutamıyorum
E geçmiş olsun o zaman ablacım sen ne zamandır bu adamın trafik yalanlarını dinliyosun?Keşke 8 de çıksa 7 de evden çıkıyor akşam 8 bucuk veya akşam 12 de geliyor
AylardırE geçmiş olsun o zaman ablacım sen ne zamandır bu adamın trafik yalanlarını dinliyosun?
Anlamaz bildirim gitmiyorAnlamaz değilmi
Sanane kadından sen sana sadakat sözü veren kocana gidiceksin “alnını şey yapmaya”.Bende o kadını bulup alnını şey yapcam da tutamıyorum
Sıkıntı o zaman ne demek cevap vermemek. İnsan eşinin nerede olduğunu bilmeli. Allah yardımcınız olsunYok arkadaşında kalıyor arkadaşın hangisi diyorum konuyu kapatıyor
Etcem zaten o beni boynuzlayacak benim ruhum duymucak öylemiÖncelikle bir takipte kalın mesajları sık sık kontrol etmeye çalışın. Kayda değer bir şey bulursanız kendi telefonunuzla görüntü alın (boşanmak isterseniz lazım olacak çünkü)
Sonra kocanıza ayrı o kadına ayrı dilediğinizi yapın.
Bunu eşime anlwtSıkıntı o zaman ne demek cevap vermemek. İnsan eşinin nerede olduğunu bilmeli. Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?