Eşim le alakalı mümkünmü aldatıyormu dostmu

Kadının numarasını teline kaydet. Şayet herkese açıksa kocanın aktif olduğunu zaman kadın da aktif mi takibe al.
Kadın hakkında bilgi edin.
Bir iş çıkışı sürpriz yapıp kocanın işyerine ziyarete git. Bak bakalım kaç saatte dönülüyor 🫠
Aktiflik konusunda çok mantıklı konuştunuz 🙏🏻aktifiği yapacağım sürpriz olarak boşanma evrakları süpriiiz

Kizlar eşimin suratı 5 karış ne oldu neyin var diye sorduğumda işyerinden bir arkadaşım bugün gelmedi dedi (kadından bahsediyor) ben de o kadın mı gelmedi dedim kocam evet dedi. Sinirlendim ben sen o kadını niye dert ediyorsun diye sordum kocam sen niye o kadını kafaya taktın niye karışıyorsun , gelmedi, üzüldüm iyi bir kadın dedi .😡buna karşılık trip attım çeksin biraz madem iyi bir kadın boşayıp gitsin o kadınla evlensin eşim bana kadına niye gelmedin diye yazabilirmiyim diye sordu bende gözümün önünde yazacaksın hiç bir şey silmeyeceksin dedim. Bakıyoruz hayırlısı.🙏🏻

Kizlar eşimin suratı 5 karış ne oldu neyin var diye sorduğumda işyerinden bir arkadaşım bugün gelmedi dedi (kadından bahsediyor) ben de o kadın mı gelmedi dedim kocam evet dedi. Sinirlendim ben sen o kadını niye dert ediyorsun diye sordum kocam sen niye o kadını kafaya taktın niye karışıyorsun , gelmedi, üzüldüm iyi bir kadın dedi .😡buna karşılık trip attım çeksin biraz madem iyi bir kadın boşayıp gitsin o kadınla evlensin eşim bana kadına niye gelmedin diye yazabilirmiyim diye sordu bende gözümün önünde yazacaksın hiç bir şey silmeyeceksin dedim. Bakıyoruz hayırlısı.🙏🏻
Gözümün önünde yazacaksın dediğimde bir suratı düştü😒🤔

Kesinlikle bi iş var, arşivlenmiş, tüm mesajlar silinmiş ve kalan son mesajda canım yazıyor?? Ne olması gerekiyor ki başka şüphelenmek için

Bi şey var kesin zaten, umarım açık verecek bir şey yazar kadın. Dikkat edin sizi katakulliye getirip uyaramasın kadını

İşe değil de buluşma yerine gelmemiş olabilir mi? Belki iş arkadaşları toplu olarak buluşmuştur ama kadın gelmemiştir. Kocanız yine geç geldiği için bu çıkarımı yaptım

Kim iş arkadaşı 1 gün işe gelmedi diye üzülür ve akşamın bu saatinde neden gelmedin yazar ki? Ne alaka?

Bunlar ne demek oluyor 😡yesil olan mesaj eşimin siyah olan mesaj kadının eşim tuvaletteyken çektim
IMG_20240726_220839.webp

Bence eşiniz kadına aşık olmuş, işe gelmemesine neden taksın rahatsız olsun ? Ne alaka yani. Demek ki hep kadını gözlüyo geldi mi gitti mi neden gelmedi diye aklı onda. Aynı durumu siz bir erkek için yapsanız nasıl durur bi düşünün

ne saçma.
işe gelmediyse mesaj atmak için eve gelmeyi mi beklemiş.
sabah beri kaç mesaj atılırdı.
eve girmeden kapıda atıverirdi.

Back
X