- 20 Temmuz 2024
- 154
- 18
- 13
Merak etme ilk yanan o olacakSanane kadından sen sana sadakat sözü veren kocana gidiceksin “alnını şey yapmaya”.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak etme ilk yanan o olacakSanane kadından sen sana sadakat sözü veren kocana gidiceksin “alnını şey yapmaya”.
İnşallah öyledirMerak etme ilk yanan o olacak![]()
Aktiflik konusunda çok mantıklı konuştunuzKadının numarasını teline kaydet. Şayet herkese açıksa kocanın aktif olduğunu zaman kadın da aktif mi takibe al.
Kadın hakkında bilgi edin.
Bir iş çıkışı sürpriz yapıp kocanın işyerine ziyarete git. Bak bakalım kaç saatte dönülüyor![]()
Size davranışı hal hareket beraber zamn geçirme durumları nasilAnlamaz değilmi
Telefon elinden düşmüyor çocuklar baba benle ilgilensen diyo bi beş dk ilgileniyor sonra yine telefon elinle bana kötü davranmiyor iyi yaniSize davranışı hal hareket beraber zamn geçirme durumları nasil
Gözümün önünde yazacaksın dediğimde bir suratı düştüKizlar eşimin suratı 5 karış ne oldu neyin var diye sorduğumda işyerinden bir arkadaşım bugün gelmedi dedi (kadından bahsediyor) ben de o kadın mı gelmedi dedim kocam evet dedi. Sinirlendim ben sen o kadını niye dert ediyorsun diye sordum kocam sen niye o kadını kafaya taktın niye karışıyorsun , gelmedi, üzüldüm iyi bir kadın dedi .buna karşılık trip attım çeksin biraz madem iyi bir kadın boşayıp gitsin o kadınla evlensin eşim bana kadına niye gelmedin diye yazabilirmiyim diye sordu bende gözümün önünde yazacaksın hiç bir şey silmeyeceksin dedim. Bakıyoruz hayırlısı.
![]()
Bi şey var kesin zaten, umarım açık verecek bir şey yazar kadın. Dikkat edin sizi katakulliye getirip uyaramasın kadınıGözümün önünde yazacaksın dediğimde bir suratı düştü![]()
Kim iş arkadaşı 1 gün işe gelmedi diye üzülür ve akşamın bu saatinde neden gelmedin yazar ki? Ne alaka?Kizlar eşimin suratı 5 karış ne oldu neyin var diye sorduğumda işyerinden bir arkadaşım bugün gelmedi dedi (kadından bahsediyor) ben de o kadın mı gelmedi dedim kocam evet dedi. Sinirlendim ben sen o kadını niye dert ediyorsun diye sordum kocam sen niye o kadını kafaya taktın niye karışıyorsun , gelmedi, üzüldüm iyi bir kadın dedi .buna karşılık trip attım çeksin biraz madem iyi bir kadın boşayıp gitsin o kadınla evlensin eşim bana kadına niye gelmedin diye yazabilirmiyim diye sordu bende gözümün önünde yazacaksın hiç bir şey silmeyeceksin dedim. Bakıyoruz hayırlısı.
![]()
Bence eşiniz kadına aşık olmuş, işe gelmemesine neden taksın rahatsız olsun ? Ne alaka yani. Demek ki hep kadını gözlüyo geldi mi gitti mi neden gelmedi diye aklı onda. Aynı durumu siz bir erkek için yapsanız nasıl durur bi düşününGözümün önünde yazacaksın dediğimde bir suratı düştü![]()
Kizlar eşimin suratı 5 karış ne oldu neyin var diye sorduğumda işyerinden bir arkadaşım bugün gelmedi dedi (kadından bahsediyor) ben de o kadın mı gelmedi dedim kocam evet dedi. Sinirlendim ben sen o kadını niye dert ediyorsun diye sordum kocam sen niye o kadını kafaya taktın niye karışıyorsun , gelmedi, üzüldüm iyi bir kadın dedi .buna karşılık trip attım çeksin biraz madem iyi bir kadın boşayıp gitsin o kadınla evlensin eşim bana kadına niye gelmedin diye yazabilirmiyim diye sordu bende gözümün önünde yazacaksın hiç bir şey silmeyeceksin dedim. Bakıyoruz hayırlısı.
![]()
Sevgililer işte bariz.Bunlar ne demek oluyoryesil olan mesaj eşimin siyah olan mesaj kadının eşim tuvaletteyken çektim
Eki Görüntüle 3457641